Şimdi Ara

Galatasaray 30 milyon taraftarındır. Liselilerin değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün GS lisesinden mezun bir avukatla konuştum. Bana Galatasaray'ın halka inmemesini söyledi. Mustafa Cengiz hakkında gereksiz eleştirilerde bulundu. Adamlar resmen kulübü sahiplenmis. Kendilerinden olmayan bir başkanı yerden yere vuruyorlar. Lisenin hakimiyeti azaltılmalı. Galatasaray 30 milyon taraftarındır.



  • Galatasaray lisesini çıkarın kulübün ruhu kalmaz.
    Avamlaşmaya gerek yok.
  • İster lisenin olsun ister taraftarın, başkanlar yaptıkları harcamalar dolayısıyla hesap vermediği sürece hiçbir halt olmaz. Adam başkan oluyor hem kendi reklamını yapıyor hem kulübü kendine borçlu bırakıp kaçıp gidiyor.

    En iyisi zengin birine satılması kulübün. Alacak kişi en azından kendi parasını harcadığı için sorumlu davranır
  • Mustafa Cengiz konusunda haklı beceriksiz yönetici
  • Galatasaray spor kulübü lisenindir arkadaşlar. Gs lisesinde okumuşlar kulube üye olabilir, gs'de okumamışlar üye olması imkansızı yakındır. Bu düzen hiçbir zamanda değişmez çünkü ona göre maddeler konmuş ve değişmesi için oylayacaklar bugun konuştuğun gs lisesi mezunu gibiler, sizin yarsuvat biz elitiz herkesi almayız filan diyordu. Doğru bulanınız olur yanlış bulanınız olur ama durum bu. Üyelik maddeleride aşağıdaki şekilde.
    https://www.galatasaray.org/s/ikinci-kisim-uyelik/29
  • O lanet tüzük günün birinde seve seve değişecek. Değişime kimse engel olamaz tarafyarın ayakta tuttuğu bir camiayı kimse kendi tekeline alıp küçük olsun bizim olsun zihniyetiyle hareket edemez. Rakiplerimiz daha çok gün yüzü görmek için bu böyle olsun istiyorsa bile bunun böyle olmadığını görecekler.

    Ayrıca bizim tüzüğümüz rakip takım taraftarlarını alakadar etmez. Lütfen bu başlıktan çıkıp kendi forumlarına dönsünler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 10 Aralık 2019; 5:5:9 >
  • Bu tüzüğün değişmesi için her zaman yanınızdayım bir fenerli olarak demokrasinin Galatasarayı feneri olmaz kulübe herkes eşit koşullarda üye olabilmeli.
  • Atatürk ticaret meslek lisesi aynı isimle futbol takımı kuruyor, ilk dönemlerde fazla takım olmadığı için diğer rakipleriyle birlikte iyi gidiyorlar yıllar sonra bu liseden mezun olup iş hayatında başarılı olanlar başkan oluyor, yönetime giriyor kurdukları iş çevreleri ile sponsor buluyorlar hatta bir dönem Araplar ile iyi ilişkileri olan yöneticiler sembolik rakama oyuncu kiralıyor başarı geldikçe popülist nedenlerden dolayı takım taraftarı artıyor olay bu, ister kabul edin ister etmeyin, İstanbulspor da lise geleneği olan klüptü ama destekleyeni yok A.Ş olduktan sonra taraftarı vardı çökünce hepsi dağıldı ardından liseliler tekrar aynı isimde takım kurdu amatördeler.
  • adamlar lisesine takıp kurmuş arkadaş ne diye adamların lisesinin takımına konuyorsunuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.