Form tutması minimum devre arasını bulacağından herkes söver, sonra icardi 3lü çektirmez, 1 ay trip atar.. form tutunca da aşkın olayım başlar |
🟡🔴 Galatasaray 2025/2026 🦁SOLO IL GALA🦁 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (48. sayfa)

-
-
Şu şekilde düşünmek gerekli.bonservisi elinde olmasa ve mesela 20 bonservis 5 maaşa transfer ettik dense bu istatistiklere sahip yasida uygun oyuncunun bize transferi kötü karsilanir mı?bonservis ücretini imza parası olarak yıllık taksitlere bölüp oyuncuya ödemek mantıklı bence.
morata takıma pek isinmadi,şampiyonluk kutlamalarında da pek ortalıkta görünmedi.benim düşüncem oyuncunun gitmek istediği yönünde.
İyi,elit santrofor bonservis artı 5 civarı maaşın altına kolay kolay gelmez.
Oyuncuyu fazla izlemedim,nasıl oyuncudur bilmiyorum ama modoretorumun söyledikleri mantıklı.
Oyuncuyu satmak istersek yada teklif gelirse istediğimiz bonservisten imza parasını oyuncuya vererek çıkabiliriz.
Zaten oyuncu faydalı olursa sorun olmaz.sorun olan oyuncu takıma yararlı olmadığı zaman elde kalması.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skor katkısı inanılmaz düşük yaşı da dediğiniz gibi 30. Bence bu bölgeye sara yerine birini alacaksak ne vereceği çok net biri olması lazım bu ismin. 18 milyon euro verdiğimiz adamı kenarda oturtamayız onu da satmak veya değerlendirmek lazım.
-
devre arası 22 aralık-16 ocak arasıymış afrika kupası da bu aralıkta başlayacak yani afrikalı oyuncularımız max 1-2 maç kaçıracak bu sayede kamp için erken giderler bir de dönüşte birkaç gün izin falan fazla etkilemez
-
Oyuncular alınırken belli kriterler var.
İlk iki dönem fazla bonservis harcaması yapmadan ya düşük bonservisle yada bonservisi elinde oyunculara gitmişiz.zaniolo hariç fazla transfer hatası olmamış.verim alınamayan transferlerden de sene sonunda cikmisiz.
Yine kerem demirbay,Abdülkerim ,Kaan Ayhan hatta kazimcan tarzı oyuncular belli seviyelerde oynamış ki bence verilen maaş+bonservisin hakkını vermişler.
Son dönem harcanan bonservisler alınan verimle karşılaştırıldığında çok kötü.
Örnek angelino altı milyon bonservis şarta bağlı ama istediğimiz oyunu oynayamadigi için bonservisi almamisiz.
Lemina en uygun fiyata alınan en yararlı oyuncu transfer ederken nasıl şekilden şekile girdikleri belli,galiba komisyon alamadılar bilemedim.
Cuesta oda takımında yedek,şart falan yok sekiz milyonu vermişiz😁.
Abdul,Kaan,kerem demirbay bonservisler ne kadar Ahmet kutucu bonservis ne kadar?
Son dönem benim gözümde tamamen fiyasko.eldeki bütçe har vurup harman savrulmuş.
Şimdi bu gisiad mıdır nedir oy potansiyeli var diye başkan bu adamı hala görevde tutuyor😁
Bilemedim ama geçen seneki transfer komitesi bu sene devam ederse benim beklentim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Neden devre arasını bulsun?
-
Benzia, Fenerbahçe’de geçirdiği dönemde yaşadığı zorlukları anlatırken, kulübün sürekli oyuncu değiştirerek istikrarsız bir yapı oluşturduğunu belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe ile FIFA'lık olduğunu ve 840 bin Euro tazminat kazandığını da hatırlattı
-
instagram
⚽⚽ Football Moments ⚽⚽ on Instagram: "#fenerbahçe #gfb #konyaspor #nalçacılar #konya #mevlana #istanbul #reklamdeğil #galatasaray #çarşı #beşiktaş #ultraslan #hakem #süperlig #özgüçtürkalp #el #anelka #alexdesouza #yeşilbeyaz #hata #gol #mhk #tff #futbol #türkiye"https://www.instagram.com/reel/DHoUdFfssfo/?igsh=MTQ0OXVmbG56bGl6OA==
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Evet yazın koşup dursun. Her gün basket oynasa bile form tutar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kanka futbol bilimini inceledin mi ya da ilgin var mı bilmiyorum ama ikinci kamp döneminde fişek gibi olur :)
-
menermahçem ahır olmuş
bunları rakip diye başımıza sardılar zaten herkes görüyor seviye farkını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 3 Haziran 2025; 12:40:22 > -
İlkay falan demeyin ya sırf gsli diye oyuncu alınır mı?
Bize dinamik koşan önde pres yapan adam lazım. Messi gelsin de demiyoruz ön preste topu kapsın pasını versin.
Osimhen kalmaz ona o kadar para verilmez. Onun yerine miss gibi 11 dizersin. İcardi Morata Romulo yap
Bi 10 numara kanat stoper kaleci anca Osimhen ediyor. Düşünsenize Osimhenin sakatlandığını... Rotasyon oyuncusu da yetersiz kalacak bu sefer. Onun yerine CL'yi iyi bilen transferlere harcama yapmak lazım.
Osimhen başımızın tacı ama çok pahalı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Romulo ve osimhen kısmına katılmıyorum. Diğer görüşlerin bence okey.
-
Osimhen gitti ne yapcan forvete? Kimi alacaksın rotasyon için?
Osimhen gitti dediğin sakatlanması mı (Allah korusun tabii) Osimhen'siz oyun düzeni kurulamaz mı elbette kurulabilir. Bir takımsan sonuçta tek bir planın olmaz 2-3 farklı plan ile organizasyon kurabilirsin saha içinde.
Çift forvet, tek forvet, sahte forvet karşındaki rakibe ve maçına göre seçenekleri değerlendirirsin. Adamları dinlendire dinlendire oynatman gerek maç tempon eskisinden daha fazla olacak ve daha dişli rakipler olacak.
Yeri geldi mi kontra atak yeri geldi mi orta kafa gol oynacaksın. Osimhen alınır alınmaz orasını bilemem (alınmasından yanayım) ikame edecek forvet zaten aynı tarz olursa sıkıntı yaşarsın.
-
Tzeko ve mörinyö neler diyecek daha az durun ahhshshshs. Başgomutan malkana sormak lazım bu durumu en iyi o bilir bu davranışı
Kafaya takmış İcardi'den iyisi yok, yeter ki fit olsun, karı kıza salça olmasın, Okan kaptanlık liderlik gazı verecek artık.
-
hocam ispanyada belki barça,madrid harici her kulübün direkt kapısında yatacağı adamı bize menajerin önermesi pek mantıklı gelmedi daha diğer 4 ligden de isteyeni çıkar orası da var.Zaten iş hem maaş olsun hem avrupa olsuna giderse bizim verdiğimiz parayı bilbao da verir yıllık olarak
-
Penguen uyuma çek şu Silvayı Osimhen falan alma can veririz 3 seneye akıllı ol. Osimhen parasına cl çeyrek finali görecek kadro kurulur. Koskoca Icardi'ye sahibiz gözümüze dizimize dursun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X