< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2025/2026 #5YıldızlıŞampiyon🏆 [ANA KONU] ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (154. sayfa)

-
-
Allah yazdıysa bozsun, fırsat vermesin
Çoğunluk farklı düşünüp, bunları sineye çekebilir. Hafife alabilir ama şahsen benim nezdimde yenilip yutulacak tarafı yok.
33 B görüntüleme · 49 ifade | Berke Özer, Galatasaray haberlerinden sonra küfürlü tezahürat yaptığı bir video gündem oldu. | By WMSpor | Two, two, ehfacebook
Berke Özer, Galatasaray haberlerinden sonra küfürlü tezahürat yaptığı bir video gündem oldu.https://www.facebook.com/watch/?v=1098979241709252Ayrıca ortada iyi bir kaleci de yok. Anadolu takımında vasat üstü bir performans sergilemiş, asla büyük takım kalibresinde olmayan bir velet. Ahmed Kutucu da benzer niyetle alındı sonuç ortada.
Olur da alırlarsa en geç devre arasına kadar bunu anlar çoğunluk. Ama iş işten geçmiş olur. Eyüpsporun bunu 7-8 den aşağı paraya bırakmayacağı da ortada. Olur da alırlarsa bizden çıkan paranın %40'lık kısmı fenere gidecek. Asla alınmamalı. Bunu alacağıma, yedek olarak Doğan Alemdar alıp 1 sene Günay oynatırım kalede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 10 Haziran 2025; 15:41:48 >
-
Zaten adamın maaşı 12 milyon fiyat yükseltmeye gerek yok.
Tamamen yalan haber.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fenere gelecekse de ucuza gelmesin demiş olabilirler diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şahsen çok takılmıyorum gençlik yıllarında yaptıklarına, Zaten FB'nin yabancı takımlar isterken Berke'yi alıp öldürüp satmasına bizden çok içerlemiştir diye düşünüyorum hatta.
Ama tabi özellikle bir Berke takıntım yok söylemek istediğim eğer gerçekten sağlam bir isim alamayacaksak idare eder bir yerli ile devam etme bana daha mantıklı geliyor.
Bir çok kişinin transferde şunu alalım bunu alalım derken gözardı ettiği nokta 12 yabancı sınırı. Şuan Mertens ve Muslera'nın ayrılmasıyla bile 15 yabancımız var bizim, oyuncu almadan önce mutlaka üç kişiyi göndermemiz gerekiyor. (Zaniolo ve Ross'uu saymadım bile onları zaten yok hükmünde görüyorum)
Daha bize mutlak şekilde:
Kaleci, Stoper, Sağ bek, Kanat, On numara, Santrafor gerekli. Minimum 6 transfer demek bu ki sol beki kendi içimizde hallederiz diye eklemedim.
Yani zaten 3 oyuncu fazlalığımız varken, üzerine de bu kadar oyuncu gerekirken kaleciyi de yabancı yapmak bana makul gelmiyor çok müthiş bir isim olmadığı sürece.
-
-
PSG bonservissiz aldı oyuncuyu.maasi içinde imza parasida var.
PSG gibi takımdan yıllık 12 milyonu tıkır tıkır alırken burada maaş ödemeleri de dengesizken daha azına başka takıma gidermisiniz?
Birde sözleşmenin son senesi vs vs değil,temiz 2028 yılına kadar sözleşme var ve takir takir alacak o parayı.
Oyuncunun fiyatı arttırmaya gerek yok,zaten icardiden yüksek maaşı var😁
Fener almak istiyorsa 5 milyon maaşı var diyip geri kalanı açıktan verebilir yada bir sene daha kiralama isteyebilir ama oyuncu PSG deki maaşı bırakıp fenere avantaji olmadan gelmez.
Bu sabuncu yine sallamış,üstüne birde bonservis istiyormuş takımı 😁
Osimhene o maaş verilmiyor,kimse almaz oyuncuyu.
Skriniar geleceğine Apo oynasın daha iyi. Gereksiz yük takıma. Malum herifin işleridir kesin. Çalım atsın febe bize florya nın kalbinden cart curt paylaşsın gerek yok
Şıkrinyar almışsınız hayırlı olsun. Benim beğendiğim bir topçu değildi kendisi.
Chelseayi geçen sene reddetmişti osimhen,şu an Galatasarayda kendisini istiyor.
Çok istemek yetmez sağlam maaş vermeleri gerekli.
Juve,Chelsea,manu isimhen için yeterli değil bence yüksek maaş vermezlerse bir kariyer yapamaz o takımlarda.
Yerli matamatigi olarak şunu soyleyebilirmiyiz,yeterli seviye yerli oyuncu yok,ya Berke ya İlkay gelir o zaman😁
Sane tarzı bir oyuncu olmassa ben ilkaya gidebileceklerini düşünüyorum,berkeyi kaleci olarak pek beğenmiyorum maksimum yedek kaleci olur.
Psg den ayrılır mı ayrılmaz mı nasıl ayrılır bilmem Belki sözleşmesi de devam ettiği için kiralamaya devam ederler Benim tahminim her türlü fenere bir maliyet artışı olur Galatasaray'ın da devrede olması diyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zabuncunun yalan haberi yukarıda gerekli açıklamayı yaptım zaten.
Davidson varken gerekli değil.
Pavlovic yada bize çok uyacağını düşündüğüm danso😁
Yerli işi bize ezelden beri işkence olmuş bi mevzu, koca ülke bi türlü şunu oturtamadı ne yapmalı bilmiyorum gerçekten. Zamanında Eboue gibi bir oyuncuyu ayda bir şampiyonlar liginde oynatıyorduk, ligde Sabri oynuyordu 5+3 6+4 falan gibi yabancı saçmalıklarından
Şimdi yine o kadar kötü değil ama 14'den 12'ye falan düşmesi tüm takımları çok zorluyor uzun süreli bi plan yapılmadığından.
Her sene bi fantezi yapmak yerine net bir taneyi 10 senelik oturtsalar her takım da ona göre bi plan çizecek ama maalesef yapmaya niyetleri yok. 12 yabancı mı kardeşim tamam ama 10 yıl böyle tut, seneye 14'e çıkıp sonra 10'a falan inmesin abuk subuk bi hal alıyor böyle bakınız şuan bizim takım, toplam 17 yabancı var bunu 12'ye düşürücen de sonra üzerine bi de oyuncu satıp yenisini alıcan da falan da filan tam çin işkencesi.
-
danny nounkenin ayaklısı lazım bize
-
Bir sene kiralık isteyebilir fener bence.uclu savunmada oyuncu iyi,ikili savunmada ağır kalıyor bence.
Hoş fenerin stoperleri ve baktığımızda bundan iyi adam zor bulurlar.nerede sakat yada ise yaramaz stoper varsa fenerde zaten
Taraftar oyalatma isimleri gibi geliyor şuan bütün konuşulan isimler. Haziran ayında işe yarayacak bir oyuncu getiremez bunlar. Bats gibi devre arasında yollanmak istenecek oyuncu getirebilirler ama.
-
Kaan,Abdul,yunus,barış,Elmalı var direk oynayabileceğiniz kalitede gunayda bu sene güven verdi.demirbayda idare etti.
Barış kerem tarzı bir kaç oyuncu daha bulmamız gerekti ,bu işleri hiç yapamadılar maalesef.
En az iki yerli oyuncu gerekli takıma.
Skriniar,kotarski falan kötü günler başladı gibi.Yalandan sane falan söyleniyordu inanmıyordum da bizim yönetimi düşününce bu isimlere inanırım
Şikrinyar ilk geldiğinde 2 3 maç falan gayet iyi oynadı ama sonra düştü. Apo temposuz, davinson kötü gününde çok savruk saçma sapan hatalar yapabiliyor ama 11den kesilecek adam değil. Aponun yerine yeni bir sol stopere parayı basıp almak lazım. Şikrinyar mikrinyar gerekli değil bize.
Umarım osimen işi kısa sürede hallolur da bir an önce kaleci ve stoperi çekeriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X