Savaş Cebeci ve Burak Pakkan işbirliğiyle güzel bir satış izledik. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (9023. sayfa)

-
-
Kg gol oynayanlar için attı ömer faruk.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sezonun en rahat fb maçını izliyoruz
-
Alanya galip güzel.haber fbnin yandaşları birbir düşüyor.
Ads hatay bodrum sivas. Seneye rize paşa da duşse lige renk gelse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Defans yaparken kontra yemeyi nasıl beceriyor bu çağdaş. İstesen beceremezsin bunu
-
Son dakikada bir kirmizi gostermelik kart bekliyoruz
Göz göre göre bu kadar tarla sürüldüğü sezonu hiç görmemiştim. Bunların huyudur her sene yapıyorlar ama bu sene her maçları şaibeli. Ona rağmen kaybetmeleri ise şampiyonluğa daha bir keyif katıyor.
Serdar kelleci skoru tersten bildi😀
Ver golü ver. Buna ofsayt kaldırıyor önü bomboş engelleyen kimse yok. Nereden buluyorlar bu hakemleri
-
-
Şampiyonlukmuş sarhoşlukmuş anlamam son maçta bu rezil Çağdaş’ın takımına puan verirsek takıma söverim. Yok öyle bunları Avrupa’ya falan göndermek.
Evimizde Kayseriye karşı şampiyonluk kutlama şansımız var şu an. Önümüzde totalde 3 maç kaldı kupa dahil
#konsantrasyon
-
Can suyu başakşehir.karektersiz şuursuzlar sizi
Şu fenerin başka bir yedek takımı ile oynadığı maçta bile febeye kırmızı kart veremediler.
-
Amrabat golü engelleyip sarı yediğinde anlamıştım başağın yenilceğini.Hamam böceği fener şansı var bu akşam dedim öylede oldu
Bizim camia rehavet içindeydi işin daha bitmediğini taraftarlar ve takım görmüştür umarım.Trabzon zor deplasman en kötü 1 puanla dönmemiz şart
Konsantre olup 3 de 3 yapıp çift kupayla kapıyacaz sezonu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 9 Mayıs 2025; 22:8:11 > -
Yarın 10 kişi bırakılıp...Üstüne Osimhen - Davinson - Sara cezalı duruma düşerse şaşırmam.
Puan aldırmamak için son şansları.
Badici yine görev beklediği fb'sine yattı.
-
Osimhen'in son maçı, yıkılacak o maçta stad merak etme.
Adamlar hala şampiyonluk gecikti diye tatmin oluyor. Acıları uzuyor haberleri yok...
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hop enayim benim be
-
Saçma sapan faul yapmazsan kart yemezsin bu kadar umutsuz olmaya gerek yok.Yine domine edip güzel bir galibiyet oyunu oynuyacaz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X