Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7815. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
156.613
Cevap
382
Favori
2.915.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 78137814781578167817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye de okan kalırsa heral ilk 10 a giremeyiz bu adam oyle boyle gocertmicek bu takımı. Yalama oldu zaten takim gelen gecen 2 3 gol kesin atıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Ayni sebeplerden dolayi Cuesta aldilar 8 Milyona. Birilerinin cebine para girdi veya hepsinin cikari vardi, izahi olmayan seylerin mizahi olurmus. Stoper lazimken gidip yedekte tutacaklari adama 8M basip Sampiyonluga en buyuk darbeyi bunlar vurdu. Leminayi taraftar istiyor diye burun kivirdi, fener macinda aldiklari Cuesta yoktu ama Lemina vardi. Kasimpasa macinda Leminayi alip Cuestayi sokup maci verdi. Boyle aptalca islerden sonra artik takimi sabote edip etmediiklerini dusunmeye basladim. TFF fenerin yan kurumu olmus, sacma sapan cezalar veriyor bize gorevi kotuye kullanarak ama yonetimde cit yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Mart 2025; 2:13:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Duruyorlar diyorlarki bugün ne soytarılık yapsak da milleti güldürsek kendimize

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt

Bu dursun yönetimleri hep boyleydi, bu adam degilmiydi 3 kurus borç icin kulübü icraya veren, dursun yönetimleri hep boyle sacma sapan transfer ucretleri ve maaslarla gecti. 2017 donemi feguli belhanda gomis maicon ndiaye vs cok degisik bedeller ve maaslar odendi, ozellikle feguli ve belhanda sozlesmeleri cok acayipti. İyi para kaldırdı ekibi

• Bruge cl maçını izledim sanki sene başı solbek de cuyper ile ortasaha onyedika isimleri geçmişti ikisi de iyi top oynıyor bu sene

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    Onu sen haftalardir saclari niye sariya boyuyorsunuz diye doping algisi yapan önderine sor. Sizde olmasaniz bizi kim eglendirecek?

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

PSV'nin kalecisiyle ilgilendiğimiz haberleri vardı bi ara. Allah korumuş der geçeriz. 1.97den 7 gol yemek nedir. &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

koca kulüp oyuncularına iftira atamazsın

Son döneme bakarsak doping alan febeliler birden takım düzeldi.

Artık şu maddeleri bırakın yoksa Fred mi ayarladı bu işi sabıkalı sonuçta.

allah rahmet eylesin. seni üzme gibi bi derdim asla olamaz. örneğim biraz abartı olmuş olabilir, kusura bakma

• Fiyasko transferlerin sorumlusu Okan Buruk. İbrahim Hatipoğlu ile ters düştüler transferlerde,Okan'ın inadı İbrahim Hatipoğlu'nu yendi transferlerde Okan'ın istedikleri oldu.
    Konuşacak çok şey var da işte bazı şeyleri kanıtlayamazsın,kanıtlasan da faydası olmaz.
    Okan İbrahim Hatipoğlu'nu taraftarın hedefi yaptı,çok mutludur bu durumdan. Zira Acun'un kankası olan yönetici en yetkili olsun istiyor futbol biriminde.
    Transferleri son ana son güne bırakıp Hatipoğlu'nu çaresiz bırakıp reddetmesini zorlaştırdılar zamanımız yok başkasını bulmak için diyerek.
    Hatipoğlu kaç kere söyledi gelecek vaat eden gençleri arayıp bulmalıyız,27 yaş üstü transferlerden uzak durmalıyız diye.
    Gerçekleri bilmeyenler Hatipoğlu istifa diyor Okan'ı sevindiriyor.
    Ben transfer döneminde Okan'ın yanında Acun'un dostunu gördükçe sinirden yaşlandım. Fiyasko transferler konusunda İbrahim Hatipoplu'nun nasıl etkisizleştirilip kendi istedikleri isimlere yüksek paralar verdirildiğini bir gün İbrahim Hatipoğlu anlatacaktır. Hele şu sezon bitsin. Erden Timur'a da kızıyordum ama ıOkan sinsice Erden Timur'u da uzaklaştırdı,tek yetkili olmak istedi transferde. Yanına da Acun'un dostu simitciyi aldı,Avrupa'yı turladı,sonunda 3 milyon etmeyecek adamlara 8 milyon verdirdi. Lemina ucuza geldi,Okan istemiyordu Sara var o bölgede diye,Hatipoğlu araştırdı ucuza maloluyor,transfer edelim diye bastırdı transfer ettirdi. Bu gerçek elbet bir gün konuşulacak.
    Lemina kendimi iyi hissediyorum derken çıkartılıyor, maç başı da para kazansın diye Cuesto sakarı oyuna sokuluyor. Aynı Ziyech'i son dakalarda soktuğu gibi oynadığı maç başına da para kazansın diye. Ne de olsa manajerleri kankasının networkünden.

Para için Beşiktaş'a giden bay kibir Galatasaray için ailesinin rızkını ailesinin parasını son kuruşuna kadar harcayan taraftarı Fenerbahçeli troll olarak göstermeye çalışıyor. Acımıyorum artık. Bu sezon şampiyon olsa da mutlaka gönderilmeli. Lille'nin teknik direkttörü gelsin bakın Avrupa'da neler yaparız görün. Burada Lille teknik direktörü sadece bir örnek,bence Lucescu'nun genç halidir kendisi. C. Brugge'nin teknik direktörü de olabilir eksik yanları olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 5 Mart 2025; 4:33:33 >

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• Sahura kalktım maalesef Okan hala takımın başında.
    Allah'ım şu tutulan oruçların hatırına bu beladan takımı kurtar.

Nasıl bir yüzsüze çattık arkadaş. Bu takımın başında bu çapsızı görünce kalbim sıkışıyor

• Maestro725 kullanıcısına yanıt
    Malum camianın en zekileri bunlar oluyor işte zeka küplerim benim maşallah ana babaları bunlara baktıkça gurur duyuyordur :)

Bilirkişi olarak Fifa'dan tescilli Fred'i çağırabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 78137814781578167817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.