< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7809. sayfa)

-
-
Şaka maka fener hoca konusunda çok pahalı ama yurt içi çirkefliğine sahip yurtdışı da bilgisine sahip çift yönlü morinho yu aldı. Genelde yabancı hocalar ağır pro olduklarından türkiyeye ayak uyduramıyorlar ama jm onu da iyi beceriyor şu ana kadar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
geçen senelerde erden timur tek tek verilerle açıklıyordu bunu kimse bir şey diyemiyordu.
tranfermarkt opta xG en ince detayına kadar ifşa ediyordu.
bu sene ise rakip tam tersini yalanlarla inşa ediyor.
kart şikesi vs bize iftira atıyorlar halbuki açıp bakıyorsun her söyledikleri tam tersi.
sokağa çıkın fb-gs harici sorun hep fenerin algı yaptığı yalanları söyler.
gs hiç kırmızı görmedi der, en az gs sarı görüyor vs der. vardır kesin etrafınızda böyle sananlar.
halbuki açıp gösterince haaa diyorlar ama iş oraya gelene kadar atı alan üsküdarı geçiyor.
fb cambaza bak yapıp arka planda işi görüyor.
ama yok ki erden timur gibi biri çıksın sunum yapsın, kamuoyu oluştursun.
halbuki adamın işi mi? adam ne anlar xG vs ama Galatasaray için gitti araştırdı öğrendi. tüm mesaisini harcadı.
bir de şimdikilere bak yazık... kart şikesi iftirasını geçtim maymuna bile ağızlarını açamadılar.
-
o zaman okanın gönderilmesi lazım acil
şampiyonluk bağıra çağıra gidiyor
Alkmaardan 4 yediren biri yüzünden her türlü iftira atılır bize adımızı kirletiyor
-
-
Güzel değdirmiş yiyicilere
Goygoy Kahvesiyoutube
Kasımpaşa 3-3 Galatasaray tepki , Eray tayfa maç sonu yangını.https://www.youtube.com/watch?v=MK_t8aDB4uY&feature=youtu.be -
-
Savaştaki ülkenin takımından kaç yediydik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Okan Buruk benim istifamı isteyen fnerlidir demiş. Allah akıl fikir versin ne diyelim. Hâlbuki şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı. Young boys u eledi.sampiyinlar Ligi'nde ilk sekize girdi. Türkiye ligi gibi 1 numaralı ligde şampiyon oluyor. Utanmadan birde istifa isteyenler var. Ayıp size ayıp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bırak şampiyonlar ligini, uefa liginde bile bal gibi grupta ilk 8 e kalamadı. Şampiyonlar ligine gitsek sonuncu olur üstümüzde avaraj kasarlardı yang boysun puanı bile yoktu, adamlar bizi delik deşik etmişti.
Okan buruk ilk geldiği senenin başında gomis ile lige tutundu, daha sonra da icardi mertens torreria ile şampiyon oldu.
Geçen sene de icardi mertens ve son haftalarda da ziyeç sayesinde şampiyon oldu. Kendi başardığı bir şey, bir dokunuş, taksiksel zeka, oyun gelişimi yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 4 Mart 2025; 14:15:6 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
okan
, "Sosyal medyada aleyhime açılan 'Okan Buruk istifa' hashtag'lerini önemsemiyorum. Zaten onları yazanların büyük çoğunluğu Fenerbahçe taraftarlarıdır.
Galatasaray taraftarı beni bilir, beni sever. Ben o mecraları takip etmiyorum, isteyen istediğini yazsın Galatasaray şampiyon olduğunda bunları yazanları o zaman göreceğiz.
Artık tek maç haftalarına geldik. Çok maç oynamaktan doğru dürüst taktik idmanı yapamıyorduk. Artık taktik çalışma fırsatını daha fazla bulacağız. Yeni gelenler uyum sağlama fırsatı bulamadı, onlarla kaynaşacağız. Kısacası en zor süreci atlattık"
Sen unut geçmişini, ben aklımda tutarım
Sen unut geçmişini, ben aklımda tutarım
Adamım bu küçük işlere ben bakarım, yanarım
Adamım bu küçük işlere ben bakarım, yakarım
Benim adım Ebruli, biraz gerçek biraz rüya
Yalanımı sevsinler, yalansız dönmüyor dünya
Ebruli/Gripin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozkn_s -- 4 Mart 2025; 14:24:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Her maç savunmada pas yapıyoruz abdülkerim sancheze veriyor, sanchez beke atıyor o geri savunmaya dönüyor, torreira geriye geliyor alıyor sağ sol bekler, sara derken hiçbir zaman savunmadan pasla çıkamıyoruz. Nereye kadar gidersek gidelim o top bir şekilde yediğimiz baskıyla savunmaya geri dönüyor. En son uzun vuruluyor ve 1 hava topu bile alamıyoruz. Ama buna karşın ön alan baskımız o kadar verimsiz ki hiç bir şekilde rakibi sıkıştıramıyoruz hep boştaki adamı bulup çıkıyorlar, bunu yapamazlarsa kaleci yada başkası uzun vuruyor ve rakip yüksek ihtimalle topu indiriyor veya arkaya sarkıyor. Tottenham maçından sonra 1 kere bile düzgün top oynayamadık. Bütün galibiyetler ıkına ıkına. 5-1 kazandığımız kayseri maçı bile buna dahil. Yunusun golü olmasa maç farka gitmezdi.
Göz göre göre şampiyonluk, 5. yıldız ve şampiyonlar ligine doğruda katılım gidiyor. Bu saatten sonra ne yapacağız bilmiyorum.
-
heh az kaldı aydınlanma yaşayacaksın. avrupada bu kadar kart görüpte ligde neden kart görmediğini de çözersen ereceksin!
-
Lale orta ile hakem ayarlayıp yinede rezil olan takım taraftarı da gelmiş.
https://x.com/beINSPORTS_TR/status/1896309538686480740?t=p2sVGhi-NgwhWqI6P-x2wQ&s=19
Önümüzdeki 2 maç da Fener'in pilot takımlarıyla. Sen pilot takımlara puan kaybetmeyi seversin hocam. İkisine de kaybet de erit puan kaybını. Çok yorulmuşsun, bir tatili hak ediyorsun.
Kayseri de var hocam unutma
-
-
Kayseri evinde mücadele etmiş tek farka indirmişti skoru ama gücü yetmemişti.
Keza Adana ve Rize de eksik kalana kadar gayet iyilerdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X