Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ozkn_s , ozkn_s Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 26 Misafir (6 Mobil) - 21 Masaüstü7 Mobil
5 sn
149.415
Cevap
382
Favori
2.776.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74497450745174527453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Maçtan sonrada yazmıştım, gerçekten öyle. Musleranın oynamaması tarihi bir karar olmuş. Hem Okan buruk hem muslera açısından.

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

bütün acılarını alacağız sabretsinler pazartesiye kadar.

ardından yine ölü taklidi yapıp eski şampiyonluk peşine düşecekler.

sipariş hakemleriyle beraber dominiğe göndereceğiz hepsini.

• Sezon sonuna kadar teknik direktörsüz oynayalım burda şampiyon olmak için teknik direktöre ihtiyacımız yok bize avrupada başarı lazımdı klüp ahıra dönmüş 15 günde bir maç yapıyor hala utanmadan hafta içi maçını erteletip tüm hafta idman yapacağız diyor avrupa maçından önce alkollü doğum günü partisi yaptırıyor idman yok taktik yok milyonlarca euro maaş yükü saçma sapan bonservisler söğüşçü eski oyuncu evlatları noluyoz dayı acilen resetleme bekliyorum bu paralı eşşekleri ve onları yöneten boş adamı izlemek için -5 derecede stada giden adama yazık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Getirin ordan bi fenerbahçe. Okan'ım şov yapacak...

Sakın Avrupa falan demeyin ama

• Fener maçında Günay oynamazsa kimse forma adaletinden bahsetmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi gs nin kazanması imkansız. okanin aciklamaları izledim de sırıta sırıta konuşuyor

pazar öğlen toplanırlar bi cift kale mac yapip dagilirlar birinin dogum gunu varsa takim halinde orda toplanırız

• Okan'a bitik muslera, mertens, kaan gibi adamlarda çok ısrar ettiği için kızıyorum Onun haricinde geri yapılan kadro planlaması ve bu planlamaya göre gelen/gelmeyen transferlerde yönetim de en az okan kadar sorumlu

Belki saçma gelecek ama şampiyon bile olunsa bu yönetim ve okan buruk gitmeli Meşhur bi tabir var metal yorgunluğu diye Bunlarda bu oluşmuş Artık kaydadeğer bir yenilik lazım

Bu arada şunu da söyleyeyim Okan ve yönetim de seneye yokuz düşüncesi ağır basmaya başlarsa bu sezonu kaybederiz Zaten elde bi annemizin ligi kaldı Bari onu salmayıp 3 yıl üst üste şampiyon olarak tarihimize geçsinler

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
  • Dün akşam için taktik analiz yapalım dersek

Top Galatasaraydayken:

3-1-1-1-1-2-1 gibi görüntü çıktı ortaya.

Üçlü savunma önüne Torreira, sağ ve sol kanatlar çizgide. Sara, Torreira'nın önünde gibi onun da sağında ve solunda Sallai ve Barış.

Osimhen

Barış Sallai

Mertens?

Sara

Torreira

Jelert

Abdulkerim Davinson Cuesta

Böyle saçma bir dizilişte Mertens sağ çizgiye iniyor ama defansif bir katkı yok. Orada Cuesta gibi bir sivil (oyuncu değil) var. Barış, Sallai ile pozisyon değiştirdi oyun içerisinde.

Ne düşünüldü ne hayal edildi o bile anlaşılamıyor.

Hani denedi ama olmadı deriz ama ne denedi acaba hoca?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt

Hacı boşver cevap bile verme, okuduğunu anlama yeteneği olmayan lamerlere nefes tüketmek ateşe odun atmaktan farksız.

Şu yaşadığımız rezillikler silsilesinde en büyük pay yönetimin. Bunu yazıyoruz. Ama Okan'ı da savunmazsın yani. Hiç mi şuçu yok? Bunu yazmak için kara cahil olmak gerek. Bu adamın özellikle şu sezon savunalacak tek tarafı yok. Yaşatmadığı rezillik kalmadı. İlk sezon nasıl hakkı teslim edildiyse eğriye eğri doğruya doğru diyebilmek gerek.

Ben mi onayladım bu çöp komisyon transferlerini? Cuesta,Jelert, Jacobs.... Onaylamasaydın. Elin armut mu topluyor ? Buradaki taraftarda görüyor yönetimin rezil olduğunu. Altyapından çıkardığın bir adam var mı ? Ya da alıp oynattığın, parlattığın ? Gerekirse kendi ekibini oluştur, mantıklı hamleler yaptır. Göztepe bile Romulo gibi oyuncular buluyor, alıyor. Yönetim aciz ve art niyetliyse sen set olacaksın bir tarafta. Gidip bu mantar kafalı tiplerden Bissaka istemeyeceksin. Belli çünkü sıçacağı.

Köhn'ü oynatma, kirala. Jacobs sakatını onayla. Emin Bayram'ı elinde tutma, oynama garantisi verme. Nellson'u yedek beklet, Metehan, Kaan ayhan oynat. Sonra Nellson'un 3 kuruşa kiralanmasına ses çıkarma. Yerine alınan Cuesta çöpüne oynama garantisi verilirken ses etme. Onayla. 1 istisna dışında her büyük maçta sıva. Young boys rezil etti. Kopenhag rezil etti. Sparta prag rezil etti. Bu sezon Tottenham dışında elle tutulur maçın yok. Beşiktaş gibi takımdan 5 tane gol ye. Sonra Okan'ı eleştirme, rakip takımın oyuncusunu çöple.

Alınan, karşı çıkmadığı olağanüstü stoper Cuesta Fener maçında sıvasın, Dzeko, Nesyri dozer gibi geçsin üstünden. Bunlar gelir yine Nesyri kim, Skriniar topçu mu der. Ama aynı zamanda Okan da suçsuz. Yönetim de. Akıl tutulmasına bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 21 Şubat 2025; 9:22:39 >

• Saiki kullanıcısına yanıt
    Biz UEFA kupası finali ile gözümüzü açtık vizyon Avrupa kupası oldu

Senin vizyon tsubasa falandır taraftarlığı senden öğrenmem

Kaos arıyorsan okanın maçları izle dünkü mesela mükemmel bir örnek 3 pozisyona girdik 10 pozisyon verdik tadından yenmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ShinQda kullanıcısına yanıt
    Çaresiz gibi neden ona dönelim bir sürü boş hoca duruyor

Terim devri bitti onun işi artık ya yönetici ya da torun sevmek tatil

• Son 5-6 senede neredeyse kaydadeğer adam çıkaramadık altyapıdan Adam gibi bu işi yapacak birilerini bulmak lazım Altyapılarımız berbat durumda He en baştaki okan'ın genç oyuncu oynatamama hastalığına kadar gidiyor mu sebepler bilmiyorum ama bu konunun üzerine gidilmeli

AliNaciKucuk: "Yusuf Akçiçek, Galatasaray'ın ellerindeyken kaçırdığı bir futbolcu. Galatasaray Avcılar Futbol Okulu'nda oynarken yetenek görülüyor ve Florya'ya götürülüyor. Filiz lisans çıkartılıyor. Daha sonra akademinin başındaki isimler kalite olarak yetersiz görüyorlar. Daha sonra Yusuf Akçiçek, Fenerbahçe'ye gidiyor. Şu anda da tarih yazıyor. Bu kararda kimin payı varsa Galatasaray'a çok büyük zarar vermiş."

SkySpor

• Heh acun koç show başladı.

Adam başı 1 milyon euro prim diyor gazeteler yuh derim artık.

Hani parayla pulla değil Alın teriyle diyecem ama takımda bırak koşmayı yürüyecek hal yok.
    İkinci yarı iskelet kadroyu korumak için soktuğu gençlerde ki azim ve hırsı gördünüz mü. İşte bu prime karşı gelebilecek tek güç o Galatasaray ruhu ama ana kadro da kaç kişide kaldı o ruh göreceğiz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Ortam zaten gergin. Sende şu adamı atıp, durma hocam. Terim ve Belhanda yüzünden forumda hiç yoksa 20 defa ceza yedim.

Okan hocayı babası gibi pek savunan yokta rahatız 🙃

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Bence de başkan olsa fena olmaz ama bizim liseciler yapar mı sanmam Üstüne kendide başkan olmaz diye düşünüyorum Başkanlık biraz para işi Son olarak ben terimin başkan olduğu kulübe hoca olmak istemem Benim işlere de karışır derim Bi ihtimal İsmail Kartal gibi Okan Buruk gibi vs. çok baskın karakter olmayan adamlarla olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlusinan -- 21 Şubat 2025; 9:26:14 >
  • Herkes birilerine sallıyor ama saha da boş dolanan, koşamayan torreira yı konuşan yok

Cidden takımda bir vurdumduymazlık var. 1-2 kişi hariç kimse koşmuyor.

• tunc@y kullanıcısına yanıt

Belhanda da 6-8-10 karışımı diyen vardı burda ya

ne günlerdi be. Belhandayı 10 numara değil diyip sürekli savunanlar şimdi napıyor acaba &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

Yapmayın Hocam Terim'mi kaldı artık. Bu tarz futbol kültürü falan öldü artık. Çare ne Terim ne de Arda Turan. Adam gibi sistem, taktik bilen yabancı bir teknik direktör ve komisyonsuz çalışacak sportif direktör.

Ki bunlardan önce basiretsiz ve vasıfsız olan bu yönetimin bir an önce defolup gitmesi gerekir.

• stalker kullanıcısına yanıt

Atletico daki defansif mentaliteyi Barça daki hücum planıyla harmanlayıp değişik bir taktik uyguluyor. Cidden takım analizlerini de çok iyi yapıyor ekibiyle beraber

bana kalırsa Türkiye’ye bambaşka bir futbol ekolü getirecek kendine öz sistemiyle. Ama daha zamanı var. Şuana kadar lig de Eyüp spor ile yaptıkları alkışlanması lazım

• 
Sayfa: önceki 74497450745174527453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.