Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7446. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tidus-Sama , slim73 , cimbomlusinan Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 18 Misafir (3 Mobil) - 17 Masaüstü4 Mobil
5 sn
149.675
Cevap
383
Favori
2.783.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74447445744674477448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam şu potansiyelde bir oyuncu böyle uftan puftan sebeplerden elinden kaçıyorsa çok daha büyük rezillik zaten

Bizimkiler arasın o zaman florya çevresinde top class yıldız oyuncu bulurlar inşallah

Elalemin takımı afrikanın kabilesinden oyuncu getiriyor potansiyelli diye, bizimkiler elindeki potansiyelli oyuncuyu kaçırıyor evi 15 dakika uzak mesafede diye Allah akıl fikir versin

• Bu kadroyu yetkililere teslim edeceğine önce istifa dilekçesini göndersin.

• @john denver

Tffnin Galatasaray düşmanlığı senin ve camianın eşitlik anlayışı evet.

Böyle eşitliği ben almayayım benim midem kaldırmaz.

Adalet adı altında ayrıcalık peşinde koşan bi şampiyonluk uğruna kardeşi kardeşe düşman eden anlayışa sahipsiniz.

Tff ve mhk tarafından sabah akşam ittirilip mağdur edebiyatı yapan ve ne hikmetse onlara gık demeyen bi oluşumsunuz.

Samimiyet sıfır insanlık sıfır.

Eşitlik ve siz ??? 😂😂😂😂

Gece gece güldürdün beni vala sen çok yaşa.

Ama tff başkanını koruduğun an fena çuvalladın malesef.

Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin.

Vala benim senin gibi farklı takım forumlarına girip holiganlık ve trollük kasacak vaktim yok.öyle bi karakterimde yok çok şükür.yaşın muhtemelen 20lerindedir.daha büyüksen durum senin adına dahada vahim.

O yüzden yaş muhabbetine bence hiç girme üzülürsün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckylukegs -- 21 Şubat 2025; 1:25:8 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• "2 buçuk senedir Galatasaray taraftarlarının başını dik tuttuk. Geçen sene bu zamanlar Prag’a elenip lig şampiyonluğuna odaklanmıştık. Yine aynı şeyi yapacağız."

300 milyonluk kadroyu ligde şampiyon ol diye mi kuruyorlar sana Okan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intercityfirm1895 kullanıcısına yanıt

Kalede Günay'ı, Lemina'yı da 11'de görürsek zaten Okan ders almış deriz.

Bugüne kadar Okan bizi hangi maçta yanılttı? SIFIR. Hatta daha kötüsüyle yanılttığı da olmuştur. Ajax maçında Berkan Kaan'ın bek oynamasını hiç unutmayacağım.

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ 

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Hocam altyapı ile Ayhan Akman ilgileniyor hatta çok yetenekli çocukları yeğenleri kuzenleri var patlama yapacaklar bekliyoruz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yusuf, torpillilerden sıranın kendine gelmeyeceğini anlayınca kendi yolunu çizdi. Doğru olanı yaptı.

• Napstr kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam inşallah eşine dostuna akrabalarına söylemiştir 5er 10ar çocuk daha geliyordur yoldadır

Sizin altyapıda aşırı torpil dönüyor haberiniz yok. Biz Arda Güler konuşurken siz Ali Akman, Efe Akman daha iyi diyordunuz. Adamlar bildiğin torpil ürünü.

• quote:

Orijinalden alıntı: burnaldinho

İki maçın da en iyi oyuncusu 18 yaşındaki Yusuf, ilk maç 7.9 almış ikinci maç 7.7

Muhtemelen yaz aylarında 20-30 arasında bi fiyata avrupaya gider

Ve bu çocuk bizim alt yapımızdan çıkma

Daha kendi altyapındaki oyuncuyu tutamıyorsan yazıklar olsun diyecek başka sözüm yok, şunun üzerinde durmazsa yönetime de yazıklar olsun. Alt yapı ile kim ilgileniyor, nasıl elindeki böyle bir yeteneği fenere kaptırabiliyor, nasıl farketmiyor potansiyelini, farketmiyorsa alt yapının başında nasıl duruyor açıklamaları gerek mutlaka

Yok Efeymiş Hamzaymış bunların alayı torpille oynayan oyuncular. Kim bilir kaç tane yetenekli gencin hakkını yediler sırf babaları futbolcu diye. Galatasaray dediğin kulüp altyapıya hükmediyordu bir zamanlar. Okan, Suat, Emre Belözoğlu, Hasan, Bülent hepsi taş gibi oynuyordu. Galatasarayın altyapısı şuan hatır gönül merkezi oldu.

• Anormal zirve kullanıcısına yanıt

Haberimiz var da napayım hocam florya kapısında kendimi mi patlatayım batman gibi torpilleri tek tek avlayayım mı

😂😂 çok güldüm hocam hakkını helal et 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napstr -- 21 Şubat 2025; 1:29:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Klopp Leipzig'de sportif direktörlükten net 6-8 milyon euro kazanıyormuş. Gidin şu adama 15 milyon ateşleyin sezon sonu.

90 milyon euro maaş bütçesi gömüyorsun topçulara ama hocan Okan ve kondisyonerlerin Erzurumspor'dan.

• &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

Offf ya okan gitse ne yaparız ne ederiz çok korkuyorum o müthiş deha bize lazım yoksa oyunumuz çöker

Mesela okan olmasa şöyle bir şey yaşanır çok korkuyorum

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

• https://x.com/MFAresmi/status/1892644214535516596

Kendini patlatma da bariz belli konularda da düşman belleyip fanatiklik yapmamak lazım. Dürüst olmak lazım. Galatasaraylılar iki sene önce bir eleştiri getirebilirdi altyapıya. Taraftar dile getirmedi. Gazeteciler de yapmadı. Sonuç altyapı aynı.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

Anderlecht 30 milyon euro daha pahalıymış. FB avrupada son saniyede playofflara kaldı biz sadece 1 tane gol atamadık diye playofflara düştük. Amatörce ya.

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

yazık yazık, başka bir söz edemem.

şükür bitti avrupa ligi

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt

40 milyon euroluk 4 as oyuncusu sakattı her iki maçta da. Kadro değeri değil mesele AZ çok daha tempolu takım.

Sezon sonu önce yönetim sonra hoca gidecek.

İş bilir bir yönetim gelecek. Klopp'u getireceksin. Tüm ekibini beraberinde getirecek, yapılanmaya gideceğiz.

Her türlü şampiyon olursun, ben artık Avrupa'da başarı istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 74447445744674477448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.