Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐ (7421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nv_143 , hatrix , asdic , divandelen1905 , SuatUstaaaa Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 15 Misafir - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
149.655
Cevap
383
Favori
2.783.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 74197420742174227423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu yüzden sürekli olarak isim yapmış, yıldız oyuncu istiyor. Kendinin takıma gram faydası yok. Biri çıkıp günü kurtarsın diye bekliyor. Bireysel performansla işi götürdü şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt

Jelert ile diğerlerini aynı kefede karşılaştırmak oyuncuya cidden haksızlık. 21 yaşında şuan takımın en az maaş alanlarından biri. Koyulduğunda varını yokunu ortaya koyan bir çocuk. Onu değerlendirmek bizimkilerin elinde.

Bizimkiler değerlendiremeyecek bak onu söyleyeyim ama bu çocuk en azından verildiği parayı karşılayabileceğin seviyede.

• SarıSarman kullanıcısına yanıt

Reis bir Twitch açsa da 300 bin kişi izlesek

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim büyük kulübün elendiği takımı averaj manyağı yapmazlar. Elendiğin takım büyüktür eyvallah.
    Bir futbolcunun yıllık maaşı kadar değerlerdeki kulüplere üstünlük sağlayamayan takım büyük falan değildir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Okan Buruk'u hala savunuyorum, savunmaya devam da ederim, ama seneye de Avrupa'da bir sey yapamazsa, Fener'e isterse 20 puan fark atsin kovulmali.

• Bu komisyoncu yönetimi de Okan ı da en geç sezon sonu paketlemek lazım. Bunları görmek istemiyorum gs da. Bu yaşattığı rezilliğin açıklaması yok. Normal bir td olsa istifa ederdi de sen de o yüz ne gezer

• Gerçekleri gördük bugün bir kez daha.

Okan’ın antrenmanından iyi bir antrenman oldu!

Önümüze önemli bir lig var diyecekler yine :). Taraftarlarımızdan özür diliyoruz derler. Olur biter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petrichor5 P kullanıcısına yanıt

Hain Icardi abazalık yapmasaydı 3-5-2 harika işleyecekti.

Icardi abazalığı yüzünden, hem erken yaşta emekli oldu, hem de bize büyük zararı dokundu. Yapacak bir şey yok. 40 yıldır Galatasaray izliyorum, Jardel'den sonra izlediğim en saf ve net santrafordu ama güney amerikalı işte, karaktersiz, yapacak bir şey yok. Jardel de satmıştı bizi.

• Sanchez, Toreira, Osimhen varken adamları yenmeyi geç 6 yemediğimiz için şükrediyoruz, okanın hocalığı an itibariyle bitti. Bu sene şampiyon yapsın, sonra gideceği italyada terimden daha kısa macerası olur

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt

BU SENE DE FRANKOWSKI LEMINA VS YENI GELENLERLE SAMPIYON GELECEK SONRA DA OKAN EFENDI BEN HOCAYIM DIYE ETRAFTA GEZINECEK.

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Okantaparlar arazi şu an febeyi yenersek ortaya çıkarlar belki yine yüzleri olursa

• Rakibin veletleri topa zımba gibi vuruyor topu göremiyoruz.
    Bizim Sara topa vuruyor top sanki ağır çekimde gidiyor.Sen nasıl bir çöpsün?
    Galatasaray tarihinin görüp görebileceği en büyük kazık Sara'dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 20 Şubat 2025; 23:3:57 >
  • ‪Yarin kulupten aciklama: gunay belinden sakatlanmistir 3 hafta oynayamayacak 🥲‬

• Yunus artık çocukluğu bırakıp formayı alacak bu pazartesi.Derbiden bizi çıkartırsa yunus çıkartır

Barış çok çok kötüydü en az 3 hafta kızağa çekilmeli

• RedPyro kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐
    &#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #HEDEF25 [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐

6 puan önde olan Osimhen ve arkadaşları

okan onların düşmanı gibi duruyor şu an

pazartesi Lemina parlamazsa büyük rezillik geliyor

• tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Livakovicle konuşup anlaştıysaniz kabulüm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ya problem su zaten bu yonetimin 1 haftada iyi bir hoca getirebilecegine inanc nereden geliyor? Cuesta'ya 8 milyon veren adamlar bunlar.

Ha ama bana sorarsan Fener macini kaybetmek son nokta olur. O senaryoda Okan Buruk gercekten kalabilir mi kalirsa kulupte kaos biter mi bilemiyorum. Fener maci gercekten biraz toparlamak icin son sans.

• Jaxson Ryker kullanıcısına yanıt

Aynen tüm sorun Osimhen'deydi moruk.

• Transfer döneminde aklımız yerinde diyodu hoca, Dursunda parada var limitte diyodu. Aldıkları kazik bonservis ve çapsız isimler. Nelsonu 500bine yollayip yerine 8e yetersiz isim almak nedir. Bence sampiyon olalım olmayalım haziranda seçim olnalı. Yazık günah 4 tane beke nerdeyse 50m euro verdik. Frank dışında hepsi patates.
    Derbi yüzde 70 berabere biter
    Yüzde 20 fb yener
    Yüzde 10 biz alırız.

Okan hoca sahaya aklını vernedikçe takım her gün dahada dökülüyor.
    Lemina frank sallai senin oyuncularından daha fizik kondüsyonlu.
    Toreira Sara Sanchez Barış bitik.

• 
Sayfa: önceki 74197420742174227423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.