aksine bizi olumlu anlamda çok ilgilendirir dursun ve avareleri aman zaten şampiyon oluyoruz diye transferleri geçiştireceklerdi eylüle kadar. Şimdi hem mourinho baskısı, hem taraftar baskısı birleşecek temmuza kadar transferleri yetiştirmek zorunda kalacaklar olaki kampa yetişmedi bu taraftar yönetimin fişini temmuz başında çeker. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (57. sayfa)

-
-
x (formerly twitter)
Evrensel Olgu Kayam (@kayamolgu) on Xhttps://x.com/kayamolgu/status/677504866768592896Jose Mourinho : "Galatasaray'a 5.yildizi ben kazandirmak istiyorum." - (17.12.2015)
-
Alıntı
metni:Bizim taraftar grubu sizinki gibi değil nasıl değil? fb maçından sonra adam "şampiyonluk falan istemiyorum okan çapsızını kovsunlar yeter yazıyodu" başkası "inşallah konyaya da yenilir de kovulur" yazıyodu konuda
-
Ali Koc citayi sürekli yükseltiyor ve bu bizede cok yarayacak. Üstüne birde birkac yildiz transfer ettimi, Baskanlik seciminide simdiden kazanmis oldu.
-
sorun hocada olsaydı çözülürdü bu kaçıncı hoca ya 15 falan.. adam gitmiyo her sene hoca değiştiriyo
eğer ali koç kalacaksa mourinhoyu değil guardiolayı getirsen şampiyon falan olamaz fb
-
başarılı olursa işte mourinho başarısız olursa bu ligde maçlar sahada oynanmıyor :D adamlar her türlü kendilerini kral görüyor bunlar böyle olduğu sürece biz 10.yıldızı takarız forumun %80i görür 10.yıldızı ölmeden önce
-
Yaşı yeterse bu hızla 6.yı takabilir. 5 zor.
-
Alıntı
metni:tıpkı derbi galibiyetini şampiyonluğa tercih eden bazı gerizekalı fenerbahçe taraftarı gibi. napacaz başka... sanki istesek şampiyon mu olabiliyoz da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 31 Mayıs 2024; 12:40:58 > -
lan yeter artık seneye fb şampiyon olsun nolacak ya ölür müsünüz
fenere acımıyosanız ülkenin kaynaklarına acıyın adam 2 m,lyar tl para alacak yazık günah ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 31 Mayıs 2024; 12:45:1 > -
Adam ugrasiyor iste, daha ne yapsin. Biz ondan raziyiz. Mourinho gelse Feneri Sampiyon yapamaz sözü gercek olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 31 Mayıs 2024; 12:46:50 > -
bu iyiydi
izin vermiyoruz işte hepsi bizim aç gözlüyüz
-
3 isim demişsin bence çok daha fazlası vardı fayda sağlayan.. ben olumsuzluklardan ortalığı yangına verenlerden değilim. Sana göre 3 isimlemi 2 şampiyonluk geldi? Başka takımda isim yapmış sende yapacağının garantisi varmı? Yada sende tutmayan isim başka yerde iyi olacağının garantisi varmı? Bu ortamda kusura bakmayında kusursuz kadro kurmak imkansız. Bunun için ne düzgün profesyoneller var ne de taraftarda o sabır veya görüş var.. O zaman sana soru Boey yere göre sığdırılmıyordu bizde skor katkısı sınırlı. Bayernde neden olmadı daha ilk maçtan patladı 2 kere ciddi sakatlık yaşadı aynı arda gibi. Senin idman kaliten lig kaliten bence avrupanın vasat takımları kadar bile yoktur..
Sürekli yaziyorum açik ariyorsunuz her maçta madem iyiler kadar kötüleri yazıyoruzda. Oyunvuların olumlu yaptığını niye konuşmuyoruz? Son maç Köhn ün ilk goldeki attığı pas ortasını bir kişi yazmadı. Ama arkaya 1 kere adam kaçirdımı o yazıliyor. Bazıları olumsuzluklardan besleniyor bunu inkar edemezsiniz. Takım iyi oynarken ses yok bir olumsuzlukta hemen damliyolar yazmaya.. daha şampiyonlum kupasi almadan maç bitimi Okan gonderilsin diyen zihniyet var...
-
Yanlış yapıyor FB. Süper Lig'de defalarca denenip hiçbir sonuç alınamayan bir yapılanma türü. İsmail Kartal kalsa ve 2-3 sağlam takviye ile yola devam etse, GS için çok daha korkutucu olurdu bu durum. Şimdi sil baştan teknik heyet ve sil baştan bir kadro, İsmail Kartal'ın kaybetmeyeceği puanlar kaybedilecek gibi sürpriz maçlarda.
-
naptı la bunlar mourinho falan? Okan hoca, önümüzdeki sezon mourinho'yu yersen ligin sefiri olursun.
-
ismail kartal neyinize yetmedi ulan adam 99 puan aldı. bu fener harbi akılsız. mourinho'ya verecegin parayla ilk 11'e taş gibi 3-4 takviye yap sampiyon olursun zaten.
-
tod teklif yapmış 129tl süper lig epl bundesliga vs tüm spor kanalları + tüm sinema dizi belgesel kanalları dahil
normalde iptv kullanıyorum ama çok uygun geldi sanki normalde almaya kalksam 400 civarı oluyor hepsi sanırım
alınır mı ne dersiniz
-
Hayır gene biz olcaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mourinho geliyor diye bein fahiş fiyatlarla günceller. erkenden almak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X