Mikautadzeye 15-20 milyon avro verilmez. Lyonda bekleneni veremedi zaten. Büyük takim topçusu olmaz ondan. Top kullanma becerisi, yaraticiliği ve pas kalitesi kötü. |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5227. sayfa)

-
-
x (formerly twitter)
Forza Cimbom (@forzacimbomtr) on Xhttps://x.com/forzacimbomtr/status/1870380714476163288?t=RqEBIPK1IjvWEdZYTSKvrw&s=19
Son 2 yılın şampiyonu. Daha önce mahalle takımı ile şampiyonluk kazandı. Tırt takımlarla tr kupası aldı. Futbolculuğunda uefa kazandı inter transferi yaptı hayatı başarılarla geçti ama adamda sıfır ego. Allah yolunu açık etsin hocam bazen kızıyoruz sayıp sövüyoruz ama elit hocasın elit insansın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
GÜZEL
-
enjektör oldum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaniolo'yu 5 taksit aldık, geçen sezon + bu sezon kiraladık. Sattığımız anda daha taksitlerini ödemeden verdiğimiz para kadar kar etmiş olacağız. Ona rağmen her fırsatta zaniolo kazığı falan diye yazanlar neyin kafasını yaşadılar keşke bi açıklasalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedPyro -- 21 Aralık 2024; 12:31:23 > -
Kardeşim yarın izin verirsen farkı açıcaz mümkün mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 21 Aralık 2024; 12:36:45 > -
Erkin Arslan Officialyoutube
Erkin Arslan - The Special One (Official Audio)https://www.youtube.com/watch?si=ZUyND3j9Lo_XPp6s&v=gO70C5Q_f6Y&feature=youtu.be
Bu güzelliği unutacak mıyız?????
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam şu adamın fotoğrafını atınca hassas içerik falan koyun
-
Atalanta'da forma giyen İtalyan yıldızın 15.5 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonunun tamamlanmasına çok az kaldı. Şu ana kadar 16 karşılaşmada görev yapan 25 yaşındaki Zaniolo'nun 20 maça ulaşması gerekiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün izin vermez.
Yarın inş :)
maç yarınmış
ben neden bugün diye hatırladım ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 21 Aralık 2024; 12:37:42 > -
Anladım hocam. Eyvallah.
İleri düzey entelektüel ve elit futbol yorumları içeren videomuz çoktan gelmiş ben izlemeye geçiyorum.
ADANMIŞLARyoutube
✅Instagram/ADANMİSLARR ✅Twitter/ADANMISLARGS ✅TikTok/ADANMİSLAR Eyüpspor - fenerbahçe Maçı | Aha Yapı, Aha daa Sapı Vol.3 - Gitme Sana Muhtaçlar..https://www.youtube.com/watch?v=lk2ZM9X8mOs -
Sonuç olarak yarım sezonluk gelecek.lig ve Avrupa kupalarında tecrübesiyle her türlü iş yapar.en kötü Nelson performansı verir gibi.
Hız konusuna çok kafayı takmamak gerek.uclu oynadığımız için mesela yanına Davidson yakops atarsın hız sorunu çözülür.abdillede performansına bakılır zaten.bir çok farklı dizilim bulunur.kaan sağ bekte kullanılır ki sagbek ismi gecmiyor zaten.
Nelsondan çok verim alamadığımız için üçlü stoperle devam edeceksek o bölgeye bir adam daha gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SAV Dursun Özbek'e ait bir hadisi şerif:
Zaniolo'nun bonservisi alan kulüp ne gerzek kulüp Zaniolo'nun bonservisini alan başkan ne enayi başkan.
Eğer bu iş olursa buradaki başarı da Erden beye yazar. Yiğidi öldür hakkını yeme. 15'e aldık. bu paraya yine satılırsa bugüne kadar ki aşağı yuları toplam 10 milyon euroluk kiralama kazancı Erden beyin hediyesidir. Gerçi maaş ödeme paylaşımını bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çekemediğiniz biri mi var ?
Başarılı olsun istemiyor musunuz?
Burnu b.ktan çıkmasın mi istiyorsunuz
Ali Koç izlettirin.Ajanssporyoutube
Ali Koç: Sezon sonunda mutlaka...https://www.youtube.com/watch?si=f1cEbbp7bzo1W8Ai&v=vt5jYVGJpb8&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 21 Aralık 2024; 13:1:17 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İtilen koç ve tazminatörün sonuna kadar arkasındayız. Yapıya rağmen kazanamayan müthiş ikili
Hadi inşallah olsun bu
Murat Aşık'la Ağlama Seansı programı da çok şükğr yetişti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Atalanta almasa dahi İtalya da 15M veren çıkacaktır. Serie A da sezonu geçirmesi yeterli olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X