Sözleşmesi Haziran'da bitiyor zaten, bu saatten sonra niye kiralık göndersinler adamı |
🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (5145. sayfa)

-
-
O zaman sıkıntı işte
Bize kitleyecekler kesin bunu
-
Hojam aynı ben ya, isim babam benim. Dayım Okan Buruk'u şok seviyor diye adımı Okan koymuşlar.
x (formerly twitter)
saranın kadife bileği (@gsatakta) on Xhttps://x.com/gsatakta/status/1869285576165466231?t=gMMX5mXkGAf7i2ZhUewA9g&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
dostluk kardeşlik öldü mü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Perşembe yönetim istifa dedikten 4 gün sonra yine unuttular. Ali Koç kesin istifa eder kesin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 18 Aralık 2024; 15:53:21 > -
Dostlar yapmayın yav. Maliyetsiz olsa ne olacak? Adamın Mart ayına kadar cezası devam ediyor. Son yıllarda oynadığı maç sayısı da belli. Sakatlık geçmişi de malum. Genç olsa belki tekrar parlatır satarız diyeceğim ama 31 yaşında. Futbol Pogba'yı bırakmış, Pogba utanmadan futbolu bırakmıyor.
Yabancı hakkımız da sınırsız değil ki. 1 hakkımızı kumar oynayıp çöpe atacağımıza, orta sahaya doğru düzgün bir eleman daha alalım. Kadro derinliği yok bizde.
Şu şartlar altında ben kulüp başkanı olsam ancak Pogba'nın bize senelik 3-4 milyon euro ödediği bir teklifi kabul ederdim.
-
-
takımı da gayet azgın bir taktikle sahaya sürüyor zaten bam güm giriyoruz gelene geçene
defans falan yok bam bam bam
-
-
Boşuna Galatasaraylı değiilim demek ki
Bu adama kolsuz, kova, yeşil çöp yazmaya devam edeceğiz. Efsane olarak anılmak isteyen adam şu performansını görüp artık kenara çekilme vaktinin geldiğini anlar ama bizim kova utanmadan 2 yıllık daha kontrat istiyor.
-
Bana kalsa ne Pogba'yı ne Dybala'yı Galatasaray'a isterdim. Özellikle Pogba zaten gelirse Ziyech'in yerini alması için geldiğini varsayacağım. Taraftarın deşarj olabilmesi için öne atılabilecek bir oyuncu amaçlı alınırsa alınır. Dybala ise bize istediğimiz açlığı ve hırsı vermeyeceğini düşünüyorum. Bize genç, dinamik ve başarıya aç oyuncu lazım. Takımda yeterince veteran var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxson Ryker -- 18 Aralık 2024; 16:12:0 > -
Mertens in ts maçında kendisine yapılan tezahürat ile yerden kalkıp geri koşup topu kaptığı sonrasında da vücut yetmediğinden pası veremediği sahneyi hiç unutmayacağım. Kutlamada da ciro mertens tezahüratlarını duyunca duygulanmıştı. Duygusal biri olduğu çok belli. Çok kral bir adamsın sen mertens <3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 18 Aralık 2024; 16:17:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mertens'i yılda 60 maç, her maç 70-80 dk kullanmamamız lazım. Bu adamı 30-40 maçta 70dk ortalama ile kullansak, haftada 1 maça çıkacak şekilde planlasak zaten çok iyi katkı verecek.
Bu yüzden eğer sene sonuna kadar bu düzeyde gidersek ilk 11 değil ama yedek ve arada 11 için çok bir oyuncu. Şu an yedekten Demirbay veya Ziyech gireceğine Mertens'in girmesine kimse hayır demez mesela.
-
dybala kesin bize geliyor galiba fbmartk değerini 12 den 8 e düşürmüş bugün
-
3lüye geçtik adamı yolladık helal olsun mert adammış
-
Savcıdan döndüğünde burayada yazıver gelişmeleri lütfen, gülelim biraz. Ha zaten bütün yazdıkların ayrı komedi ve saçmalık ama bunu torunlarımıza falan anlatırız artık, bilgilendirmeyi unutma. Forumun azılı trollü Şahinabim Gs doping yapıyor dedi diye bir git bakalım savcıya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 18 Aralık 2024; 16:50:51 >
-
Kesinlikle katılıyorum hocam. Muslera'nın son beş senesi malumun ilamı. Avrupa'da alınan hemen hemen tüm mağlubiyetlerde imzası var. Çok değil daha bu sene Young Boys maçlarından dolayı şampiyonlar ligi yerine avrupa ligindeyiz. Ayrıca futbolculuğu kadar karakterini de eleştirmek lazım. Yediği golden sonra adamı kovalayıp tekme atan bir adamdan bahsediyoruz. Muslera için Galatasaray efsanesi falan cümlelerini görünce kahkahayı patlatıyorum. İstediği sözleşme tutarını alamayınca Uruguay'a dönme tehdidi yapan, bu yaşına ve performansına rağmen hala prime dönemi kontratı isteyen adama efsane diyorlar.
Özetle; Muslera TR liginde hala iyi bir kaleci olabilir ama son beş sene avrupa performansı sebebiyle bize milyonlarca dolar kaybettiren ve Galatasaray'ın efsanesi değil hatıralarda sadece "iyi" kaleci olarak anılabilecek biri.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X