Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐ (2164. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 18 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
191.236
Cevap
395
Favori
3.557.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 21622163216421652166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün hakem resmen şike yaptı ve konuşan yok.

Malum camia olsa ortalığı ayağa kaldırmıştı çoktan.

Yönetimden ses var mı? Yok.

Demek ki yönetim de bu işin içinde.

Dursun ve yönetimi istifaya davet etmeyen, gitmesi için kılını oynatmayan herkes Galatasaray düşmanıdır.

• Ne kadro kurmusuz be alternatifsiz. Hatta direkt oyuncusuz kadro derinligi sol bek, sag bek, kanatlar, kale ve 10 numaraya hayran kaldim yonetim cok iyi is cikarmis
    🟡🔴 Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PlayforFun kullanıcısına yanıt

Bizimkinde musleranın ayağı kontrol edildi. Bu penaltı da ise kaleci sağına yatıp çıkardı ve o taraftaki adanalıların bir ihlali yok.

• CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    Yönetim geldiğinden beri limiti etkilemeyecek, kim bedava ise ona yöneliyor. Transfer konusu tamamen maddi açıdan batık. Hoca ile bir alakası yok.

Wan Bisakka, Doue alternatifleri ilk 2 sıradayken Jelert’e gidilir mi? Hocanın istediği bu iki oyuncu tipi ile alakası bile yok Jelert’in. 11 milyon euro’luk kazık girdi. Bir halt olmaz bundan 3. Lig oyuncularına kaç orta açtırdı dün.

Parades’den itibaren çıkan tüm isimleri düşünün, Gabriel Sara ile ne alakası var? Almalarının tek sebebi Norwich’in 2M Euro peşin ve gerisi taksit şeklinde ödemeyi kabul etmesi.

Hocanın bir B planı yok, dizilişi bile değiştirmiyor. Berbat ve formsuz bu sezon. Ama oyuncu üzerinden eleştiri aşırı yüklenme olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt

Yav adamlar bir de bu sene seçildi. Aklımı çıldırıyorum. Bunlara oy verenler de dahil komple soruşturma açılmalı.

• Hermoso alındığını düşünüp Nelsson satılmış diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 1 Eylül 2024; 13:47:21 >
  • Giden böyle yapıyor içimize dert oluyor vefa çok önemli.

&#128993;&#128308; Galatasaray 2024/2025 #Türkiye'nin İlk ve Tek 5.Yıldızlı Takımı [ANA KONU] ⭐⭐⭐⭐⭐

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Dostum, şuanki kadroda malesef Berkan oynamalı. Blok halinde kademeyi takip ederek ileri geri gelişi iyi. 6 numara ve 8 numara arasındaki bağlantısı mental olarak iyi,bunu iyi takip ediyor. Yalnız işte yeteneği kısıtlı. Rakibi görüyor rakip yanından geçip arkaya sarkıp top isteyecek,öyle izleyip iş işten geçtikten sonra gerekeni yapmak gibi bir tarzı var. Ben de isterim Berkan yerine Fred olsun İsmail Yüksek olsun. Şuanki kadroda mecburuz. Alt yapıdan u-19 dan o bölgeye adam yokmu bilmiyorum. Bu alt yapı neden 6-8 numara oynayan futbolcu yetiştirmiyor hayret ediyorum. Çok koşu ve kondisyon gerekli olsa da oynaması çok zevkli pozisyonlar. Ben çocukken Falco Götz ve Tugay Kerimoğlu hayranıydım ortaokul 2`de altyapıda futbola başladım 5 numaralı formayı istedim,orda başladım. İyi gol attığım için 9 numaralı formayı verdi genç takım hocası ama illa defans önü oynayacağım diye direttim. Zevkli bölge aslında. Too kap,oyun kur. Uzun pas vermek gibi bir zevki de var.

6 numara pozisyonu sonradan ortaya çıktı yalnız,bizim zamanımızda ön libero denirdi ama ileri çok çıkmayanı. Fatih Terim çift ön libero oynattı tekini sürekli ileri çıkarırdı acaip karışık ama kendi içinde düzeni müthiş olan bir diziliş ve yayılıştı. Popescudan sonra aksadı tabi. Emre Bwlözoğlu da genç yaşına rağmen mental yani zeka olarak çok iyi oynamıştı karmaşık ama kendi içinde bilinçli ayarlanmış makine gibi düzende.

• Objektif maskeli holigan Fenerlilerin buraya gelip algı yapmasına da hastayım. Fb de gs de Avrupada başarısızmış . Biz fb ile aynı rütbede değiliz Avrupada, rakiplerimiz trnava vs değil

• Bu yönetimin Hermoso’yu alabileceğine inanan kardeşlerime yaşadıkları hayal kırıklığı için geçmiş olsun diyorum fazla kafaya takmayın. Hermoso’yu almak isteyen Adana’da maç mı izler yoksa yurtdışında o transfer için mi çalışır? Kendilerini kurtarmak için ortaya isim atıyorlar bazı arkadaşlar da inanıyor şu adamları hala tanıyamadınız. 1 ay uğraşıp Doue’yi alamayan adamlar bunlar. Şimdi ortaya Rabiot, Cherki falan atıyorlar ki biraz daha oyalanın diye. Yemeyin artık bunları.

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Ben kabul edemiyorum gerçekten. Bu takımın son 3 senedir net eksiği o bölge.2,5-3 sene geçmiş, Rafa Silva lar, Gedson lar Fred ler ... Bizde hala Berkan zorunlu.. Biz ayrıca en büyük darbeyi geçen sene yedik. Geçen sene yapılan transferlerden Davinson hariç bir tanesi bile verim vermedi. Üzerine Sacha Boey gitti. Okan'ın oynattığı oyunda bekler çok önemli. Orda dinamik ve ileri geri gidebilecek bekler ile oynaması lazım. Sol zaten felaketti, sağ da felç oldu. Bu sene yapılan transferlerde bir felaket. Beşiktaş 3 tane iyi adam aldı, takım şaha kalktı. 3 tane sadece. Biz Jelert ve Sara aldık. İkisinin toplamına 5 milyon eur verilir-verilmez, 30 milyon verdiler. Yani bilmiyorum benim pek ümidim yok bu sene, üst üste büyük yanlışlar yapılıyor.

Stoper, sağ bek, sol bek, ön libero bir de dripling özelliği olan, teknik ve oyun zekası olan hızlı kanat gerekiyor bu takıma.

• Keçi bizim transferleri bozmak için ekstra para harcıyor, bu da gözden kaçmasın.

Roma ne Parades'i ne bunu almak istemedi, aldıktan sonrasını da gördük.

• Liseliler bilerek sabote ediyorlar takımı vaktinde Aysal ile uçuşa geçmiştik Florya ve Riva için düzenli gelir getiren bir düzen getirecekti tabi ki kulup ve pilav günleri elden gidiyor diye yetkiyi vermediler.

Sonra tursunaldo geldi ve Riva yok oldu parası nerededir ne olmuştur bilen eden yok. Rahmetli Cengiz geldi de tabuta son çivi çakılmadan ellerinden kurtardı takımı. Şimdi tursunaldo yarım bıraktığı işi bitirecek. Takım Erden ile iyi bir vizyon ortaya koydu tam büyüdü derken onu pasifize ettiler, şimdide bilerek yüksek bonservisli adamlar alınıyor bir derde derman olmayacak. Arada Florya yok olur gene, takım borçlardan küçülür camia küçülmüş yerel kalmış Gs ile daha mutlu olur cemiyette rererara kapanış.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Liseliler değil aslında sabote edenler, Hayriye Kozalak gibi İnanma Kıraç gibi, İmam Hatip gibi, naylon faturacı Cenk gibi akp'nin ve Koç'un tasmasını takmış bir yaşlı topluluk var, onlar yapıyor bu işi.

Gerçek liseliler sabote etmez camiayı.

Bu isimlerde lise içinde sonuçta hocam, lisenin büyük çoğunluğu bu camianın büyümesini istemiyor ayrıcalıkları gidecek diye. O yüzden orta şeker Gs onlar için en iyisi.

• Dostlar 2 yıl arka arkaya şampiyon olan takımda ligde rehavet,tembellik,motivasyonsuzluk olur. Bakın Real Madrid ligde 3 maçta sadece 1 maçını kazanabildi üstelik La Liganın en zayıf takımlarıyla oynadı ilk 3 hafta. Kadroya MBappe de dahil oldu üstelik.

Almanya BundesLiga`da namağlup şampiyon olan müthiş disiplinli oyunuyla makine gibi işleyen Leverkusen bu hafta kendi sahasında 3-2 yenildi.
    İtalya`da son şampiyon Inter de puan kayıplarıyla başladı lige.

Biz de lige iyi başlamayabiliriz,bunu anlıyorum,hak da veriyorum. Kaldı ki iyi başladık.

Ben Avrupa `da başarısızlığı kabul edemem. Şampiyonlar Liginden elenmemiz beni şoka soktu,müthiş demoralize oldum,bittim. Sanki çöp kamyonuna atıldım sıktı attı beni çöp kamyonu.
    2 gün moral bozukluğundan halsizdim.
    Young Boys bu sezın İsviçre Liginde çok kötüydü,ligin sondan 2.siydi ve en çok gol yiyen takımdı. İsviçre liginin son şampiyonu olması umrumda değil,Young Boys bu sezon ligde çok kötü,ligde sodan 2.
    Young Boys`un ne kadar kötü olduğunu gösterir.
    Büyük fiyasko.
    Galatasaray demek avrupa demek.
    Ben Terim gelmesin Okan Buruk gelsin tarafındaydım,bu yüzden burada Terimsporlulardan engelleyenler de oldu. Alex Ferguson neden bıraktı,Fatih Terim de bırakmalıydı zamanında.

Her neyse ben Fatih Terim yerine Okan Buruk`u istedim ama şuan Montella ile anlaşılmalı diyorum hep de diyeceğim.
    Okan Buruk ile ligde belki bu sezon yine başarılı olunur ama Avrupada rezil olmaya devam ederiz.
    Okan Buruk Başakşehir`deki Okan Buruk değil,bence ailevi meşguliyetleri özel hayatı teknik direktörlüğünü olumsuz etkiliyor.
    Okan Buruk takımı sistem ve taktik olarak çalıştırabildiğine inanmıyorum. Çalıştırsa da kısa çalıştırıyor olmalı. Bu takım çalışmıyor,oyun organizasyonu yok,geçen yıl da yoktu.
    AdanaDemir Spor`u 5-1 yendik ama oyun organizasyonu ile değil. Rakibin müthiş acemiliğini iyi değerlendiren sahada iyi gayretli olan 4 oyuncumuzla 5-1 kazandık. Kesinlikle teknik direktör dokunuşu yok,etkisi yok. Dünkü maçta karşımızda Kasımpaşa yada Başakşehir olsaydı yenilirdik. Bu Adanademir Spor çoğu maçta fark yer ve ligden düşer zaten.

Arkadaşlar Montella çok çalışkan,idealist ve saatlerce taktik ve sistem çalıştıran bir teknik adam. Bu adam bize lazım. Çakalım 5 yıl sözleşme.
    Montella için bastıralım arkadaşlar.Varsın gitsin Okan Buruk ailesine odaklansın,dinlensin.

Okan Buruk`a hakaret etmeden gönderelim.
    Avrupada başarı için bize Montella lazım.
    Fatih Terim ile zaman kaybederiz,bize idealist hırslı ısrarcı teknik ekip lazım. Hal hatır,evlat ekibi ile ve komisyon alınacak transferler yaptıranlar ile başarılı olamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Eylül 2024; 14:23:34 >

Bir de ekşi'de falan hala, "O kadar penaltı verildi ama hala 0 kart." yazacak kadar yüzsüz bunlar. Penaltıların nasıl olduğunu açıp izlese belki anlar neden kart çıkmadığını. Gerçi alışıktır kendi lehlerine verilen komik penaltılardan...

• 366.gün kullanıcısına yanıt

Adam ağlamış fb mı ik mi diye sorunca gala diyip

• 2 gün önce yazdım bu yönetimin herneso transferini yapabileceğine inanan arkadaşlar çok saf diye. Resmen sinaniyoruz Galatasaray taraftarı olarak.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Güzel adammış orta açmayı bilmesede.

• 
Sayfa: önceki 21622163216421652166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.