ziyech sapla reisin videosunu paylaşmış instagramında acaba ne dediğini anlıyor mu asdlkşasdadsişlk |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (8762. sayfa)

-
-
Fenerin basinda olsam bugun maca tek forvetle oynayacak olsam Batshuayiyle baslarim. Ikinci yari cift forvete gecer Dzekoyuda oyuna alirim.
Besiktasin basinda olsam, durumlari malum haddimi bilerek ve birazda defansif oynarim, once beraberlik sonra ise kazanma odakli oyun kurarim. Kontradan hizli cikacak adamlara gore takimi sahaya surerim. Macin baslarinda onde basarim, 10 dakika sonra biraz geriye yaslanir kontra kovalarim.
Besiktasin durumu son zamanlar iyi olmasa bile derbicikleri baska olabilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nelsson iyi stoper ama Davinson bizim en iyi stoperimiz. Davinson iyi olmasının yaninda oyun sistemimize uyuyor. Davinson olmasaydı mesela Şampiyonlar Liginde dogru duzgun puan alamazdik. Zaten dunyada Davinson gibi stoper bulmak cok zor. Sezon sonu kesin gidiyormus.
Bu sene bir sekilde ipi gogusledik. Umarim Erden Timur bu sezon ki transfer hatalarini yapmaya devam etmez. Cok iyi bir 8 numaraya ihtiyacimiz var.
Zaha-Tete ikilisinden mutlaka kurtulmaliyiz. Ndombele-Aurier-Vinicius filan komple gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu aynen boyle oldu. Hatta o hafta Boey'i Lecce'ye kiralik yolluyorduk. Dubois sakatlaninca mecburen oynatti ve kampa dahi görülmediği Boey sov yaptı
Ali Koc doneminde Fenerin bir rekorunu daha egal ettik. Superligde en cok puanla 93 Sampiyon olan fenerin rekorunu lig bitmeden gectik.
Dostluk maçı hocam bu kadar analiz kasmaya gerek tok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bizim süper starımız varken
sizin EYT li yaşlı dedenizi gol kralı yaptırtmayağızzzz
benüüü sevvvvvvvvvvvv
sızın ben çakma yıldızınızı
-
Salincaktan inmediler diyorsun
koçtaş-koçbahçe kardeşliğini bugün bir beraberlik ile taçlandırsınlar
-
Hadi bjk al şu maçı 1-2
-
Aurier i ziyech i motive eder diye almışlar demek
Seneye cl de başarı isteniyorsa transferlerde bu kadar kötü tercih yapma lüksümüz yok. S class sisteme uymayan oyuncu yerine A class sisteme uyan oyuncu almanın ne kadar önemli olduğunu anlamış olduk. Hatalardan ders alır inş yönetim
Mertens in bu kadar geri koşmasını engelleyecek bir 8 ile oynadığında mertens i bir de sadece ileride oynarken görün nasıl bir performans veriyor. Bu adamın genç versiyonu şu an var mı bilmiyorum avrupa futbolunu çok takip etmiyorum ama en az 20-25m euro su var onu söyleyebilirim. Jk nin aldığı muçi falan bu adamın yerini doldurmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 27 Nisan 2024; 11:3:58 >
ve ağustos ayında Ronaldo peşinde koşmaya başlayan yönetim
-
-
Bienvenü
Onumuzdeki donem mutlaka yardim etmeli Erden Baskan yoksa Abdurrahim Albayrakla isimiz cok zor.
1400 villa nedir birader.toplu konutmu yapıyon toki misin Maşallah Maşallah🧿
Beşiktaş maçı gollü olur ve bjk puan kaparsa da şaşırmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X