Şu anki performanslara bakarsak kenardan girip iş yapabilecek düzeyde. Duboisi severim ama o maaş ile kalması mümkün değil ayrıca piyasası hala olan oyuncu. Fransaya satsan bonservis de getirir. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (797. sayfa)

-
-
Icardi-Zaha ikilisini izlemek için alacağız artık bir iptv
Icardi kafasız kafasız adamlarla ligi salladı geçen sene. Zaha-Icardi ikilisini görmek için sabırsızlanıyorum
-
-
Bildiğiniz güzel kaliteli varsa özelden bir çilekli linkinizi alırım hocam.
-
Beni de haber edin .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Malesef hocam bende arıyorum
Çinliler 4k yayın yapıyormuş vs. okudum bir yerlerde onlara bakacağım.
-
Fred balonunu inşallah almayız. Sağ gösterip sol vurarak taliscayı alsak 10 numara iş olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 28 Temmuz 2023; 19:48:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben 3 yıldır kullanıyorum. Ama bu işin tavsiyesi olmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Leonun gideceğini düşünüyorum ama morutanda gider
Zaniolo Rashica Bay var sağ tarafta
Bein kullandık neyse de her maç ayrı platform olmuş hocam. Tavsiyesi olmasa da nereden nasıl başlayacağımızı bilelim ben hiç anlamıyorum bu iptv işinden.
-
-
Fred mi balon
Zaniolo 10 numara geçer hocam 10 numara transfer etmezsek. Mertens yedeği olur morutan hem 10 hem kanat yedekler bence.
-
4 3 3 donmeyeceksek on numara transferi olur hocam
Ağustos sonu supriz bir fırsat transferi bekliyorum on numara için
Melo da balondu hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen balonun önde gideni sıkı bir united takipçisi olarak söylüyorum. Uniteda çakılmış en balon sıralamasında ilk 5 e girer
Alfonso Leocádiotwitter
“Fred wants to join #Galatasaray , now it’s up to the two clubs 🇧🇷🦁⏳ #MUFC”https://twitter.com/alfonso_leocad/status/1684960068494663683 -
Kadir gülseven 🟨🟥twitter
“@kontrasports GELİYORRR 🔥🔥”https://twitter.com/GulsevenIl77331/status/1684970726799941651 -
Adam Manuda son 4 sezondur 40-50 maç oynamış hep
Kalıte olarak bizim lige 3 gömlek fazla oyuncu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X