dostlar ali koç gitmiyor, biz de biliyoruz sorunun ne olduğunu. 10 yesek de gitmez, küme düşsek bile gideceğini sanmıyorum. bu ülkeyi neden 20 yıldır aynı kişi yönetiyor, muhalefet neden değişmiyor, hepsi aynı sebepten. |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4739. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
beyler kopenhag deplasmanına nasıl çıkmak lazım ben 3'lü savunma ve önlerinde 6-1 gibi bi diziliş öneriyorum orta sahayı kalabalık tutmak lazım
-
-
-
ballon dor kalecisi kovakovaiç ile kıyaslanan adamı uefa haftanın kalecisi seçmiş.
UEFA Champions League (@ChampionsLeague) on Xtwitter
🦸 Muslera heroics ‼️ Neuer double stop 🧤 Schlager at full stretch Some great saves this evening 👏 @TurkishAirlines || #UCLsaveshttps://twitter.com/i/status/1729998925401125078 -
Olmasan fark yiyecektik demiş ; sanki 6-1 fark değilmiş gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nordsjaskasld basket takımı kursa Real'e 110 atar
-
Birisi altta İsmail Kartal 6-5 Kara Kartal yazmış ddkdjdjdjfjajahsjfksajsjsnandnsnsnsnssnsnsnsnssnsjsjdjdjd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vertigo Istanbulyoutube
Esen Plastik için hazırlanan reklam filmi.https://www.youtube.com/watch?v=Un631d6fS1cal sana boru.
-
olaya bak,
Galatasaray oyuncuları fener maçını yemek yiyerek izledi :))
dayı yakıyor bu arada..
-
-
-
Bu kulüp iyi ki GS lisesinden çıkmış beyler. İyi ki böyle bir camiamız var. Kim başarısızsa faturayı kesip yolluyoruz.
Bu ülkede başarısızlığa fatura kesen tek kurum Galatasaray.
İyi ki Galatasaraylıyım.
-
6 tane yiyince puan olarak öne geçtin mi kanki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen aynen
-
Hemen uyumayın kanka bu kadar yemişken şişkinlik yapar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
zahaaha ayetullah tweet atarken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalahamari -- 1 Aralık 2023; 1:34:16 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X