< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (4457. sayfa)

-
-
Yönetim pasif kaldı bu konuda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ada Teknik direktoru bu dedigini yapsa skor farkli olabilirdi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Cengiz tam bir husran. Yusuf Sari her takimda oynar.
Asıl ben Adananın kaleyi bulmayan şut ile tamamladığı bir maçı hatırlamıyorum. Adana hangi takıma böyle oynamış. 1 puan almaları iyi oldu. Ben Adana puan da bırakmaz diyordum.
Milli ara herkese iyi gelecek. Sakatlar vs.
-
Munchenemi oynamis?
Geçen sene 12. hafta. Lig 19 takımlı.
Fener'in 2 puan fazlası var.
Başakşehir kayıp.
Adana ve Kayseri 1 puan eksik. (Kayseri 1 maç fazla)
Beşiktaş ve Trabzon aynı. (Beşiktaş 1 maç fazla)
Galatasaray'ın ise 7 puan fazlası var.
Geçen seneye göre çok daha iyi durumdayız bu kadar olumsuzluğa, rakibimizin bir sürü avantajına rağmen.
Kerem sorunu çözülse, devre arasında 2 tane nokta transfer yapılsa Okan Hoca bazı oyunculara takılıp kalmasa Mayıs'ı beklemeden fişi çekeriz.
-
Cengiz'i aldığında bayram etmiştik burada. Milli takımda dahi balon olduğu belliydi ki zaten kimse beğenmiyordu. Her ne hikmetse kendileri salça oldu diye Roma'da şöyleydi Fransa'da böyleydi Ronaldo yaptılar adamı.
Bugün yavaş yavaş anlıyorlar kazığı. Arda'nın parayı Cengiz'e gömmeleri iyi oldu. Saçma olan şey sadece Cengiz normal bekleneni verse dahi şampiyon yapacak bir oyunu olmazdı kaldı ki hiçbir TÜrk oyuncu Avrupa'dan
gelip daha iyi bedellere de gidemezdi. Ali Koç'un zekasına akıl ermez süper oldu.
-
takımda rotasyon yapacak topçu yok. 3-4 gün arayla maça aynı adamlar çıkıyor sürekli. ve bunlardan ikisi uzun süre iki adım kardiyo yapmadan gelen adamlar, bir de onlara form tutturmayı bekledik. o yüzden bu kadar düşmeleri normal.
-
ADS Bayerne 5 atar len! Bu ne çapsızlıktır arkadaş! 😂😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu bi bahane olamaz. her takim icin gecerli bu. bayern da bizle ayni gün oynadi manchester uniteda. fenerde ayni gün arayla oynuyo. her takim icin gecerli bu.
-
-
Yazik oldu Ardaya, sakatliktan kirtulamiyor.
ludogofreti önemsemiyoruz adana daha önemli derken hem adanada puan kaybettiler hem de 2 hafta kala liderliği garantilemek varken köyferans 2. liği tehlikesi belirdi ki olurlarsa 2 tane daha haybeden maç yapacaklar norsdlsdjfs daha sert takım
-
İcardi ve Kerem'i keserek 3 puanı almıştık at ile deve değil. Altı üstü Hatay.
-
25 Kasım Cumartesi Alanya.
29 Kasım Çarşamba manu.
02 Aralık Pendik deplasman
08 Aralık Adanademirspor
12 Aralık Kopenhag deplasman
Fikstür çok iyi denk gelmiş. İlk 4 maç İstanbul’da.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hatay bize karsi Ads gibi oynasa maci kazanirdik. Ads Fenere karsi Hatay gibi oynasa Ads kazanirdi.
Ads Anadolu kulubu gibi oynamak yerine Istanbul derbisi gibi acik oynadi.
Ads yi deplasmanda mutlaka yenmemiz lazim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 12 Kasım 2023; 22:51:27 >
kerem top kaybı yapıyor doğrudur ama çoğu pozisyon ve gollerin içerisinde.
10 numara pozisyonunda oynuyor bayadır, sizce asıl pozisyonu burası mı?
yönetim ilk transferi göbeğe olacaktır tahminimce.
-
cengiz in yörüngeye oturan şutu
ve direk auta çıkan kornerinin klaslığı bence yeterince konuşulmadı. 17 m euroya böyle bir yeteneği ülkemiz futboluna kazandıran fb yi kutlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X