< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (3798. sayfa)

-
-
Volkan Demirel: "Birçok kişi niye sistemi değiştirdin diyebilir ama ilk yarıdaki sistem benim fikrim, benim futbola bakış açım ve sonuç itibariyle benim hatam. Burada en büyük hata benim. Bu benim seçimim ve farklı şekilde yorumlanırsa art niyet ararım." (beIN Sports)
herife bak, bütün maçlar 4 lü oynamış güçlü takıma 3 lü oynuyor, bir de millete hesap kesiyor. Artniyetli olmasan bile, hocalığını sorgula biraz en beceriksiz, vasıfsız td yapmaz şunu.
-
Okana yüklenenler var da bu adam sanki Fredi Syzmanskiyi istemedi sanacaklar.
Yönetim alamadı ve sakat ama daha büyük isimlere yöneldiler. Oyuncuların hazır olmamasının aslında büyük suçlusu yönetimdir.
Ben sahadaki maç sonrası elde edilen puan ve puanlara bakarım, Okan şu anda başarılıdır ve de başarılı olacaktır inşallah
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GS yüzde yüz hazır olsa elbette yenilmez FB'ye ama alengirli gidiyor takım. Yeni transferlerden sadece Sanchez'in hazır olması sinir bozucu
-
Hocam sadece yüzde 30 ile bile menemeni yeneriz. Bunu fanatik olarak değil detaylıca maçları izleyen birisi olarak söylüyorum. Fenerbahçe ciddi rakiplerle karşılaşmıyor, şöyle biraz ciddi rakiplerle karşılaşsın, puan kayıpları çok rahatlıkla olacak, gene her zamanki gibi sırtımızı yaslayarak ikinci evimiz olan kadıköyde maçımızı izleriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Ben fenerin şampiyon olduğunu hatırlamıyorum.
Sürekli yazıyorum fenerli gördüğümde.
Kadıköy'de Galatasaray sizi dağıtınca İsmail hocayı yerden yere vuracaksiniz.
Hadi iyi geceler 🖐️
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dhdhgdgdgsgsgsgs 12 yıldır Musleranın size yaşattığı kalmadı hala gördük diyon. Tabi göreceksin yaşın kadar kupası var adamın belki zahahhaha
Zahahaha. Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en iyi, en kaliteli süper über uzay futbolu oynayan kadrosu, formsuz uyumsuz sıkıntılı Galatasaraydan sadece 2 puan önde. Siz beleş fikstürünüzün keyfini çıkarın. Köy takımları ile oynaya oynaya iyice havaya girdiniz. Rıdvan abinizin ünlü sözünü yazmayayım şimdi buraya da Kara günler gelince tekrar uğrarsın buraya.
-
Urkutme adami... Daha Gsye kaleci alicak... Kimi isterse aldi Gs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayern maçı Icardi'nin olmayacağı varsayımıyla 11'im:
Muslera
Boey Nelson Sanchez Apo
Kaan Torreira
Tete Ziyech Kerem
Zaha
Nasıl, iyi saçmaladım mı? Daha saçması için yarışmacıları sahneye davet ediyorum.
Her FB galibiyetinde GS forumunu FB forumu zannediyoruz. Eminim ki tam tersi de geçerlidir. İlginç bir şey akılalmaz gerçekten.
-
Fenerbahçe ile ortak olarak gaziantep, samsunspor, ankaragücü, antalyaspor, başakşehir ile oynadık.
Bunların dışında biz kayserispor, trabzonspor, istanbulspor ve beşiktaş ile;
Fenerbahçe ise Alanyaspor, rizespor, kasımpaşa ve Hatay ile oynadı.
Fenerbahçe nin sonraki 3 maçı Pendik, Trabzon ve ads ile.
Bizim ise Rize, kasımpaşa ve Hatay.
İki takımında bu 3 maçı az da olsa tabloyu biraz şekillendirir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha büyük isimlere yönelmediler bonservissiz ya da düşük bonservisli topçuların peşine düştüler. Fred ve Şimanski bonservislerine toplamda 25-30 milyon verecek para yoktu bizde.
Nelsson'u satmayı becerememeleri Fener'i ihya etti. İşin sonunda Nelsson'un da değeri her geçen gün düşüyor.
Şampiyon kadronun üzerine doğru hamlelerle 3-4 yıllık dominasyon kuracak takımı oluşturabilme şansımız varken Ziyech hazır olur mu N'Dombele form tutar mı diye geçiyor sezon.
-
Oo demek Fener'in 3 yancısıyla arka arkaya oynuyoruz. Fener'den güle oynaya 4-5 yiyen bu arkadaşları bizim maçta iyi izleyelim nasıl ölümüne oynayacaklar.
-
Zaniolo'nun yerine giren bailey gol atmış.Zaniolo çıkınca izlemeyi kapatmıştım. Bu bize geri gelecek gibi.. Maçta iyi oynadı ama skor üretemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deportivo L.C. Tristan -- 22 Ekim 2023; 23:43:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaniolo şanssız maalsef.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X