Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2845. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
194.671
Cevap
297
Favori
3.965.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Her UCL maçımızda olduğu gibi tüm günüm şuana kadar bunu dinlemekle geçti. Adamlar yapmış aga, insan gaza geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Alternatif formamız çok güzel olmamış mı ?
    Stok sıkıntısı yaşamamız benim için hayırlı oldu yoksa çoktan almıştım formayı bunu alamayacaktım. Bu forma yok satar.

Çubuklu Ziyech forması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Bunun düz kırmızı versiyonu olacak muhtemelen. Nikeın bu sezonki 3. forması bu olacak. İlk Tottenham gösterdiler

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göttingenli Ethem -- 20 Eylül 2023; 12:10:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • orta sahayı bu şekilde bir görmek istiyorum açıkcası

---Kaan Torreria

Tete Ziyech Kerem

------İcardi

• jk'nın küçüklüğünde yeni aşama:

Adam adlarını bilmiyor ya la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QLBatiatus -- 20 Eylül 2023; 12:20:12 >

• TV 8.5 da u19 maçı var, kopenhag ile..

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Bu Angelino’nun defansı Van Aanholt’dan da kötü. Aanholt’a ileri çıkma dersin, en azından defans yapar. Angelino yerleşik defansta bile göz göre göre adam kaçırıyor. Adam paylaşımı yapıyorsun, bunun adamı hep boş kalıyor. 3’lü oynasak ne farkedecek anlamıyorum. Yine tuttuğu adamı kaçıracak. Olay sistem değil. Bu adamın bek fundemntalı yok. Bu kafayla Bundesliga’da nasıl tutunmuş anlamak mümkün değil.

• Bu 21:45 şampiyonlar ligi vardı sonra 22:00 oldu şimdi de 19:45 mi çıktı?

Bazıları saati karıştırıp bugün maçı kaçırabilir ha &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mabovski kullanıcısına yanıt

Kopenhag 2-0 yaptı. Bunlar böyleyse işimiz var.

3-0. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 20 Eylül 2023; 12:40:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

3.formaysa alirim

hiç olmamış.. çubuklu fenerin parçalı galatasarayındır.3.lig takım forması gibi durmuş

• U19 maçı var şu an gs kopenhag, 3-0gerideyiz dk 38

Biri sarı saçlarını savura savura sadece koşuyor maestro edasıyla el kol yapıyor takılıyor diyordum, ayhan akmanın oğluymuş

Takım da çöp gibi bu arada halısaha takımı gibi bizim u19

• Ali turalp ve Ali Yeşilyurt harici çöp gibi..

• u19 torpil yeri. Bazılarının isteklerini yerine getiriyorlar işte. Yeğenini,oğlunu,yakınını rica ile alıyorlar.

• RedPyro kullanıcısına yanıt

Forma kaydı bitti, eski foto olması lazım. 22 giyiyor

• Geçen Sinan Engin'in youtube'da bir yayınını gördüm Erden Timur'a biraz küsüm filan gibi şeyler söyledi şakadan. Bir yakınının oğlunu mu ne tavsiye etmiş altyapıya. Oda ilgileneceğim demiş dönmemiş. Muhtemelen de o videodan sonra dönmüştür. Bu sadece bizde var demiyorum ama Türkiye'de düzen böyle. Yetenek, çalışmak işe yaramıyor torpil işe yarıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Manço -- 20 Eylül 2023; 12:53:56 >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Üç beş birşeyler gösterinde bu kadar torpilli olduğunuzu belli etmeyin ya. &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• instagram
    Futbol Comic Kesit Mizah on Instagram: "Kimleri etiketliceğini biliyosun jsjsçsçssksksk"
    https://www.instagram.com/reel/Cv7vQKAonUK/?igshid=NjIwNzIyMDk2Mg==

• evohan kullanıcısına yanıt

Dayı-Torreira

BAY-Mertens-Kerem

Icardi

Böyle başlayacakmışız gibi geliyor ama hayırlısı..

• 
Sayfa: önceki 28432844284528462847
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.