Şimdi Ara

🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ (2392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
194.671
Cevap
295
Favori
3.996.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
141 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23902391239223932394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaniolo astonda baileyden fersah fersah daha iyi

Var ya rahat battı kullanamadık adamı

Zaniolo parası ile orta saha alacaktık güya oda yok

Erden kesin hastanede yerine belmas geçti🟡🔴 TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• Bıçağın Gölgesi kullanıcısına yanıt
    Encokta kaan'ın asistini yedi ona kızdım tam bir kazma.

Buna bakınca Gomis 45 yaşına kadar oynar diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • -BraveHeart- kullanıcısına yanıt
    Günün en iyi haberi

• Hak verdim Emery'e, Zaniolo tempoya ayak uyduramıyor. Çocuk 1. bölgeden topu çıkarıp, 3. bölgeye 4 saniyede taşıdı. Zaniolo oraya koşamıyor bile. Şurda alt tarafı 20 dakika oynuyacaksın, koş biraz adamım be

• Zaniolo bitmiş. Sıfır top hakimiyeti. Premier lig onun için fazla. Seneye Eyüp de izleriz.

• Liverpool harika baskı yapıyor bayıldım.

• Barış Manço kullanıcısına yanıt
    Aynı maçı mı izliyoruz ? Top geldiğinde ne yaptığını gördün mü az önce? Ve gelmesi mi gerekiyor ? Kaç top kazandı, Kaç ikili mücadele kazandı ?

• por favor kullanıcısına yanıt

Az önce bir kere top kontrolü yapmadı diye seneye Eyüpsporda diyen adamı ciddiye mi alayım şimdi yani.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐Seyit Şengülyoutube
    ÇOK GÜÇLÜ ETEBO DURDURULAMIYOR ETEBO DRİPLİNG HALİNDE ETEBO
    https://www.youtube.com/watch?v=3E_8KYzgrz0

&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• &#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐

Rene ramos senin.....................

Adam fabrizo üzerinden bize haber çakıyor şaka gibi ya&#128993;&#128308; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ 2023/2024 ŞAMPİYONU ASLAN GALATASARAY!!! ⭐⭐⭐⭐ 

• erden sadece rashica getirecektin kanat rotasyonuna dokunmayacaktın.

hem galatasarayin kanat rotasyonunu mahvettin, hem de zaniolonun muhtemelen kariyerini mahvedeceksin.

opsiyonu kullanılmamış adamı bir daha zor satarız iyi paralara. dua et zaniolo sakatlanmasın.

müteahhitten futbol aklı olmaz goruyoruz iste.

1 sene sampiyonlar liginde oynatip satacaktin ya da opsiyonsuz direkt satis koyacaktin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 3 Eylül 2023; 17:57:19 >
  • Maestro725 kullanıcısına yanıt

Suudiler reklamı aşırı sever. Ramos tam onlara göre. Şuana kadar almamaları bile Ramos'un daha fazla onlardan para beklemesinden dolayıdır.

https://twitter.com/journalkif/status/1698348259226320898?s=46

İstediği gibi oyun oynasın o rene yarın eşek gibi bize gelecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaniolo iyi oynadı bence yanındaki Jhon Durán ahrazı iki kere dışarı ona pas verebilseydi italyan aygırım bir tane füze çıkarabilirdi. ama zaman lazım tabi bizim kampı yiyen oyuncular biraz geç hazır oluyor.

• Al ittihad geçen hafta 4 yiyine apar topar ramosa sarıldılar

İlgileri vardıda bu kadar istememişlerdi

Nereye giderse gitsin be, bıktırdı usandırdı artık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt

ramosu alma gibi bir hedefimiz olmadi ki hic, decoy olarak kullandi yonetim paradesi de verattiyi de ramosu da guendouziyi de amrabatı da breiviki de.

aksam pazarından icardi gibi gene buluruz birini dediler hiç kimseyi alamadılar. eldeki berkandan da oldular.

• Ramos konusunda yangın yapılmasaydı çoktan bitmişti gibi geliyor transfer. Yok Galatasaray montlu görseller bilmemneler, ilgiyi gördüler kucağa oturtmaya çalışıyorlar abi kardeş.

• Orta saha için Ocak mı beklenecekmiş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaniolo ne halt yedi arkadaşlar bakamadım

• 
Sayfa: önceki 23902391239223932394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.