Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3597. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.449
Cevap
80
Favori
2.272.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35953596359735983599
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşini ,yeğenini şubelere dağıtarak batıran, Riva arazisini nerdeyse kulübü borçlu yapacak şekilde peşkeş çeken Çapsız dursun, başkan olucak gibi buyrunn cenaze namazına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dursun ve Sinyor ayak tenisini özlemiştik. İnşallah gelirler sayelerinde şu gereksiz futbol takip etme olayını hayatımdan çıkarabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşref başkanımdan tokat yiyeceğini anlayınca dursunun eteğine sığınmış hiç şaşırmadım

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]
    🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]Sözcü Sportwitter
    “⚡️Galatasaray başkan adayı Metin Öztürk'ten 'üçüncü aday' iddialarına yorum: 💬"Sandıkta gereken dersi alır" 💬"Galatasaray içinde kendi kimliğini bitirmiş olur" 💬"Hangi yüzle bizlerin arasına oturur?" 💬"Galatasaray kendi tarihi içinde yok edecektir" https://t.co/6zuF17lUu8”
    https://twitter.com/sozcugazetespor/status/1524715601675104258
  • nil2014 kullanıcısına yanıt

Tam olarak bunu düşünüyorum. Umarım Dursun yine başkan olur da futbolu izlemeyi komple bırakırım. Gs basketbol takımı canavar gibi oynuyor, mücadele ediyor. Onları izlemeye devam.

• divan kurulunda bi ton laf eden dedeler umarım 3. aday değil ki falan deme gafletinde bulunmazlar dursun a. Basbaya 3. aday üstelik seçimin ertelenmesine bile sebep olmuş kişi olabili. İbra edilmeme durumunun başında geldiği kesin(elmas ın eski tavırlarının ortam hazırladığı gerçek o ayrı)

Dursun gelip kulüp sözde büyüyüp millete peşkeş olacağına küçük kalıp taraftarın olsun yada satılsın sahibini bilelim.

olur seçilirse digiturk bırakmam için bahanem olmuş olur. Zaten ürün mürün almayı bırakmıştım hiç takip etmem. Taraftar olarak oy hakkım belki yok ama benim oyumunda ürün alımı vs vs şeklinde olduğunu düşünüp desteklemediğim kişiler olmadığı sürece bu işlemleri yapmam. kulüp için küçük olabilir ama benim bişeylerden vazgeçerek yaptığım harcamalar bunlar. Tercih sebebi olmayı öğrenmeleri ve hakketmeleri lazım

• Eskiden buralar dutluktu hep 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] 

• 🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]Cimbom Factstwitter
    “🗣 Bülent Timurlenk: "Dursun Özbek ve ekibinin seçimi kazanacağını düşünüyorum. Hoca olarak da ilk tercihleri Fatih Terim olur." 🔗 beIN”
    https://twitter.com/CimbomFacts/status/1526896660562984960?t=5grXl6Mwc9sCh2q47E1CYA&s=19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xfox kullanıcısına yanıt

GELİYORRRRRRR O GELİYOR!

• Fatih terim gelirse yemin ettim seneye maçları izlemeyeceğim. Eminim ben gibi binlerce taraftar aynı düşüncededir.

Yeter ya... futbolu ayrı bilmem nesi ayrı kurtulamadık gitti...

• Giden her başkanın, Terim ile bir şekilde geçimsizligi oluyor. Gelen her başkan Terim ile geliyor.

Kulübün tek adama bağlı olarak entrika içinde kalması üzücü.

Aysal- Terim eleman kavgası, B.Elmas - Terim sorunları. M.Cengiz döneminde de benzer şeyler oldu.

Gerçekten Terim muhabbeti sıktı. Atin artik at gozluklerinizi. Galatasaray demek arma demektir. Terim , o veya bu demek değildir. İns Okan buruk veya Nuri Şahin tipi bir hoca ile yola devam ederiz.

Kurumsal yapıda herkesin görevini yapması gereken disipline ihtiyaç var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 18 Mayıs 2022; 16:2:23 >
  • Dursun'un gelişini en çokta sucuk ekmekçi tayfa dört gözle bekliyordur.

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt

Galatasaray'a bu kadar kupa kazandırmış adamın yerine bilerek maç satıp bedavaya Inter'e giden, sonrasında 100.000$ için BJK'ye giden Okan gelsin diyorsan sen Galatasaraylı değilsin.

Nuri olabilir ama önce lisansını alsın. İmparator'dan sonra o gelebilir.

• Gelsin ft, 1 yıl sonra yine kavgalar başlasın. Dursun Özbek gelirse %90 Cenk Ergün ile gelecek, Cenk Ergünün önceliğinin FT olduğuna ihtimal vermiyorum olmasında. Hala isimlerden bakıyorsunuz. Ne oynatıyor arkadaş birisi bana açıklasın. Kontraya hücumu kesip kaleciye dönen oyundan bıkmadınız mı ? Oturmuş defansı açacağız diye 100 pas yapıp 1 şut çekemeyen takımı mı özlediniz ? Ayrıca Metin Öztürkte istemiyor FT'i. Nuri gelsin, okan gelsin kişiler değil mantalite önemli. Her ikiside dikine oyunu tercih eden isimler.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Birincisi tuttuğum takımı kimse sorgulayamaz. O kadar kotuledigin Okan Buruk, tüm başkanların geldiği gibi ilk adayı ilk vaadi.

İkinci Terime başarıları için teşekkürler lakin geleceğe veya yeniliğe ayak uydurmayan herkes gibi emekliliğini torunları ile geçirmesi dileğiyle... Gerekli stadlara zaten adı verilerek teşekkür edilmiş.

Galatasaray konumuz anladin. Terim değil! Arma , renklere gönül ver biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 18 Mayıs 2022; 17:15:32 >
  • İmparator dönecek. Bırakan bıraksın. Şampiyon olunca kuyruğu kıstırıp dönüyorsunuz zaten.

• Parator yine görev alırsa kapatalım kulübü.

Rezillik kelimesi bile az kalır.

• Dursun gelirse geçmiş olsun

Kulübü iflas ettirmek için herşeyi yapacaklar anlaşıldı

Bizim taraftarımız çok çabuk unuttu dursun Özbek ve yönetiminin yaptığı yanlışları .

• trtsporda bizle fbnin u19 maçı var canlı

leş lig burda 10 senede 1 topcu cıktıgı ıcın bile şükredelim halısahada daha iyi top oynanıyo berbat bir alt yaş lig seviyesi var.

0:2 öndeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 18 Mayıs 2022; 19:46:22 >
  • dağ gibi adamı kanser eden oluşum tekrar geliyor

biri peşkeşten kurtarılan florya peşinde diğeri 3m euro + komisyon peşinde

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU]Muhammed.twitter
    “Rahmetli Mustafa Cengiz bu açıklamayı yaparken büyük başkan diyip Dursun Özbek'in bütün değerlerine küfür edenler şimdi Dursuncu olmuş Galatasaray'a haciz getiren, gelirlerine ipotek koyduran, mahkemeye veren birine başkanım diyecek kadar omurgasız olmayın https://t.co/ZkWOVmZ2PR”
    https://twitter.com/gecisoyunu_/status/1526677946219520001
  • U19 baran ve Hamza çok rahat rotasyon olurdu eğer Torrent denilen gereksiz son maçlara defolu gidecek babel feg gibi isimlerle çıkmayıp bunları deneseydi

• 
Sayfa: önceki 35953596359735983599
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.