Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.449
Cevap
79
Favori
2.305.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31493150315131523153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

FT nin kaderi bu galiba , milli takimda da aynı şey olmuştu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azerbaycan kanalı CBC Sport, Perşembe günü oynanacak Barcelona-Galatasaray maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mabovski kullanıcısına yanıt

Ya illa herkese açık şekilde mi rezil olmamız gerekiyor şansa bak 🤦‍♂️

• osonguler kullanıcısına yanıt
    4 senede MHK ve TFF’nin engelleme girişimlerine rağmen 2 şampiyonluk 1 averajla ikincilik başarıdır.

Buna başarısızlık diyorsan futbol izlemeyi de bırakabilirsin. Çünkü bu spor dalında Bayern Münih dışında kimse elini kolunu sallayarak şampiyon olmuyor. 😉

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cém kullanıcısına yanıt

Açıklama varsa paylaşırmısın. Mustafa cengiz gayet aklı başındaydı eminim terim hastaneye belki gitmiş ya da oğluna söylemiş ama cengizi aramamış. Rahmetlinin sitemi bunaydı

• Lig de diğer takımların oynadıkları oyuna bakıyorum

Bide bizim takımın oynadığı oyuna

Cidden hayal kırıklığı

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tunc Unertwitter
    “😁 https://t.co/AdUsi9DQl5”
    https://twitter.com/tunc1184/status/1500884602860232707
  • Rosie katırdan çok çifte attı bu mac

• Alt yapımızdan çıkan terimin gönderdiği Erencan yardımcı alanyasporda ilk maçında gol attı. Tebrikler inşallah sattığımıza pişman oluruz

Acun da 5 gün exxen ücretsiz yapmış. İlk üyeliklere özel.

Malum maçımızı herkes izlesin diye herhalde :)

• Erencan Yardımcı bugün gol attı.

• Fatih hocamız davete icabet eder mi bakalım göreceğiz.
    Bein sport mümkün değilmiş sarana hayırlı olsun.
    Yaklaşık 30 dakikada üst üste gelen haberler..

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Bizden giden şov yapıyor hocam

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt

Aytaç Kara bile şov yapsa şaşırmam artık hocam.

• rzcyle kullanıcısına yanıt
    Alanya cidden cok iyi yonetiliyor, ders almasi gerekiyor büyük takımların. Oguz Aydin da gayet iyi gidiyor, daha 21 yaşında. Zaten iki tane as forvetleri var, alip sans veriyor adamlar ama biz ligde şampiyonluğa oynadigimiz icin sans veremiyoruz.

• Ulen eskiden buralar ne kadar da canlıydı, öldürdüler Türk futbolunu.

• Bounty_Hunter13 kullanıcısına yanıt

Arkadaşım herkesin futbol izleme nedeni farklıdır aynen takım tutma sebebi gibi. Ben mesela Galatasaray futbol takımını ligde en çok şampiyon olan takım olduğu için tutmuyorum zaten tutmaya başladığımda öyle değildi. Ben 2 sebepten GS taraftarı oldum.

1- Avrupa da en başarılı Türk takımı olduğundan

2- Altyapısından çok değerli oyuncular çıkardığından

Altyapı zaten senelerdir unutuldu. Eskiden Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu, Okan Buruk, Emre Belezoğlu çıkmışken şimdi sıfır.

Bahsettiğin 4 sene boyunca ise berbat futbola rağmen leş ligimizde o başarılar alındı ama Avrupa da şamar oğlanı olundu. Sadece bu sene UEFA da hiç beklenmedik derecede iyi sonuçlar alındı ama kabul etmek gerek ki o maçlarda şans hep yanımızdaydı. Şanssızlıklar olsa 3. de bitirebilirdik ama sonuçta evet 1. bitirmek başarıdır. Fakat bu kez de ligde gene berbat bir futbol oynandığını değiştirmiyor. Ben artık futbol oynayan bir GS izlemek istiyorum.

Türkiye’de herhangi bir takım her 4 senenin 2-3’ünde şampiyon oluyorsa bu başarılıdır. Hem de büyük başarıdır. Bu sana bana göre değişen bir şey değil. Bayern Münih değilsin. Kadro değeri senin ayarında en az 3 takımla daha mücadele ediyorsun.

Bu ekonomik şartlarda Avrupa’da başarılı olman için mucize lazım. Marsilya ve Lazio’nun kadro değeri senin 3 katın. Sadece Moskova’yı geçsen bile başarı. Grubu namağlup lider bitirmişsin.

Şampiyonlar Ligi gruplarında geçildiğin PSG, Real, Porto ve Schalke senden kat kat değerli takımlar. En zayıfı Club Brugge’un kadro değeri bile senin 1.5 katın. Gruplarda 3. olup Avrupa ligine kalıyorsun Benfica geliyor. Kadro değeri yine senin 2.5 katın.

Ben de isterim Avrupa’da esip gürleyelim. Ama çıkıp da Fatih Terim’in 4 senesine tamamen başarısız dersen gülerler. Kim başarılı o zaman ? Kırk yılda bir gruptan çıkıp sonra sıfır çeken BJK mi başarılı? Şampiyonlar müziğini unutan FB mi başarılı? TS veya Başakşehir Avrupa’da tarih mi yazıyor?

Fatih Terim eline kaliteli takımlar geçmedi mi? Geçti. Drogba’lı Sneijder’li takımı şampiyonlar liginde çeyrek final oynattı. O zaman gruptan çıkamasaydı belki başarırız derdik. Ama günümüz şartlarında bu herhangi bir Türk takımı için mümkün değil. Yapman gereken her sene Avrupa’da yer alıp parayı cebine koymak. Bu sene gruplardan çıkmanın değeri bile 12 milyon Euro. Transfer harcamanın yarısı çıkmış durumda. Hatırlatayım Torrent’e küme düşme potasında sürünen takımım taraftarısın. Bayern Münih’in değil.

• 
Sayfa: önceki 31493150315131523153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.