güncel kadro ve maliyet excel listesi https://www.mediafire.com/file/phad2635fxzjvoa/CAMIA.xlsx/file |
|
|
Hocanın açıklamalarını şimdi okudum ve içimizdekiler vurgusunu her cümlesinde kullanmış.Ne yaptı la bu yönetim adama ekmek su mu vermedi neler oldu böyle. Şu seçim bitmeden hocanın çıkıp bunları anlatması gerekiyor malum aday falan olurlar şansa bala kazanırlar falan |
1 degil 2. Ayrica 4 sezondur futbol namina hicbir sey ortaya konmamasi. Son sampiyonluk da Basaksehir'in ust uste ikramlariyla gelmisti. Terim'in en ufak bir basarisi yok. Eldeki kadro bir sekilde goturecek güçteydi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muslera,Okan,Yedlin,Marcao,Taylan,Gedson,Henry,Kerem,Kilinc,Oğulcan,mustafa,Halil mevcut kadroda kalmalı diğer oyuncularla mümkün olduğunca vedalaşmamız lazım.Fatih hoca bu sene şampiyonluğu verdi artık özür olarak bir zahmet Costayla falan konuşup Gedsonu 1 sene daha kiralasın. |
Muslera (Okan) X (Şener) - X (Ozornwafor) - Marcao (X) - X (X) X (Akbaba) - Taylan (X) - Kılınç (Ömer) X (Babel) - Mohamed (Halil) - Kerem (Onyekuru) İşimiz zor. En az 6-7 adam lazım. |
|| Asrock X470 Taichi || AMD Ryzen 5 3600X @ 3.8GHz || Corsair iCUE H150i RGB PRO XT 360mm || Corsair Vengeance 16GB (2x8) 3200 MHz CL16 || GeForce® RTX 2070 SUPER™ WINDFORCE OC 3X 8G || Samsung 500 GB 860 EVO || Seagate Barracuda 1TB || Seasonic Focus Plus 850W 80+ Gold || Corsair iCUE 465X RGB || ViewSonic XG2402 144Hz 1ms || Kingston HyperX Cloud2 7.1 || Razer DeathAdder Elite || Corsair K95 RGB Platinum Cherry MX Brown || Microsoft Xbox Wireless Controller ||
|
Yönetimin başka hoca ile görüştüğü iddiaları var sene içince. Ocak ayında neredeyse ayrılma noktasına gelmişlerdi. Bodrum olayı yalan dedi kulüp ama hocanın dediklerine bakılırsa doğru. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
(Şener) nedir hocam gözünü seveyim. ondan bek falan olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Terim giderse hoca adaylarınız kimler? Flick, Guardiola? Hepiniz biliyorsunuz ki Terim giderse 3 4 ay sonra kötü yönetim dolayısı ile tekrar Terim'in kapısı çalınır, gel kulübü kurtar denilir. Bu döngü kaç kere oldu. Bu adamın 4 5 sene daha kalması lazım. Gitmesi gereken önce yönetim. Transfer lazım mı diye soru soran, evet cevabı alınca yapmazsak ne olur hehehe diyen yönetim. |
|
Bu ekonomik durumda yabancı ve deneyimli bir hoca getirmek zor. Kimsenin bu çukura gireceğini zannetmiyorum. Ondan dolayı Terim gitsin kim gelsin sorusu mantıklı. Neden Terim kalmalı diyen insanlara saldırıyorsunuz anlamıyorum bu da adamın kendi görüşü. |
![]() |
Elbette kendi görüşü ayrıca kim gelsin demesine en ufak itirazım yok ama daha 4-5 sene Terim kalsın demek adam bunayana kadar kalsın demek yani < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Atatürk
|
Yahu "Terim taktik bilmiyor" diyorsun. Adam 30-40 yillik futbol kariyeri ile taktik bilmiyor siz 100 saatlik FM kariyerinizle taktisyen kesiliyorsunuz. Bu "Terim taktik bilmiyor" saçmalığıniz iyice sıktı artik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu sene transfer döneminde ilgimi çeken tek şey feghouilinin gitmesi. Senelerdir belhandayı satamadık lazım olur dedi hoca, şu ikisi kemiksiz 7-8m € alıyordu, bu baya yükümüzü hafifletir. Lemina transferi bekliyorum, bu sene bitmiş olması lazım sözleşmesinin. Belki boupedza süprizi olabilir.. falcao ve diagneyi de satabileceğimizi farkediyorum tabii. DN: Belki zor ama ghezzal ı da isterdim takımda. Duran topları bile çok iyi. Senelerdir duran toplarda sıkıntı çekiyoruz, artık buna çözüm bulunmalı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 16 Mayıs 2021; 16:43:16 > |