Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.770
Cevap
159
Favori
265.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Guney 219 iki adet yanyana ikisi toplam 150 tl. Gisede 180 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazwsx12 -- 17 Ağustos 2018; 22:30:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güney üst 1 adet satılıktır
  • 119 blok 75 TL

• 3 'ü bir arada gişe fiyatına SATIŞTA

UltraAslan tribünü üstünde Kuzey Blok:407 Sıra:11 Koltuk: 138,139,140 Kapı:K3,K4

GALATASARAY & ALANYA maç biletleri satılıktır.

SATILIK
  • Merhaba, bayram sebebi ile şehir dışındayım. 412 Blok 1. Sıra 23.Koltuk kombinemi devrediyorum. Gişe bilet fiyatı 120 TL, 90 TL talep ediyorum. DM atabilirsiniz.
  • Kategori 7, sıra 6, blok 103 yan yana iki bilet, göztepe maçı için gise fiyatı 200, 2 bileti 300 liraya bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

400 b kategori 7 değil 8.Bilet fiyatları 200 değil 150 TL.

Lutfen insanlara yanıltıcı bilgiler ile satış yapmayın.

Alıntıları Göster
    Gönderdiğim resme bak. Bilip bilmeden insanlara ÇAMUR atma

• quote:

Orijinalden alıntı: meilce

Gönderdiğim resme bak. Bilip bilmeden insanlara ÇAMUR atma

Alıntıları Göster
    Bak bunlar resmi siteden aldığım son ekran görüntüleri. Bilet satışı hala devsm ediyor bakabilirsin.

Bak yukarıda biri 7.kategori ilanı vermis. Blok 103 olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 18 Ağustos 2018; 18:23:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Bak bunlar resmi siteden aldığım son ekran görüntüleri. Bilet satışı hala devsm ediyor bakabilirsin.

Bak yukarıda biri 7.kategori ilanı vermis. Blok 103 olarak.

Alıntıları Göster
    Belirtilen blok kombine olarak 7.kategori olarak satıldı. Göztepe maçı için belirlenen kategorisi ise 8 belirtilen bloğun. Onun için bir kafa karışıklığı oluşmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kombinede katagori farklı, bilet satışta farklı. Örneğin kombinede benim koltuk 6. Katogori iken bilet satışta 8. Katagori.

Doğu üst ya da batı üstün üst yarısı kombinede 7 iken alt yarısı 6. Katagori. Bilet satışında ise tamamı 8. Böyle de garip bir durum var.

O yüzden bilet satarken kombinedeki katagoriyi belirtmek yanıltıcı olabilir veya kafa karıştırabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hslk -- 18 Ağustos 2018; 21:8:34 >
  • Alıntı göstererek “Lutfen insanlara yanıltıcı bilgiler ile satış yapmayın” cümlesine takmış durumdayım. Sanki hayatımız bilet satmakla geçiyor bilinçli bir şekilde yapıyormuş muamelesi ile karşı karşıya bırakacak ithamda bulunuyor.

Özelden bana mesaj atsa ve yazmış olduğunuz kategori hatalı dese bu kadar bozulmam. Saniyesinde görünce düzeltirim.

Biletime baktım ve yazdım. Emin olun o 250 tl yi kazanacağıma satmam yinede milleti dolandırıyormuş durumuna düşmem.

İlkkez biletimi satmak istedim. Gerekte yok bu saatten sonra. Satılmayacaktır. Kişi kendisi gibi bilirmiş karşısındakini.

• meilce M kullanıcısına yanıt
    Malesef sanal ortamda bu tür sıkıntılar ya da yanlış anlaşılmalar olabiliyor. Çünkü insanların birbirine güveni kalmadı.Ve yine maalesef bunda haklı sebepleri ve tecrübeleri var insanların.[ Bazı insanlar sırf kar edeyim diye kombine alıp fahiş fiyattan maç satmaya çalışıyor. (Allah tan bu sene 7 devir sınırı geldi). Kimi parayı aldığı halde transfer yapmıyor v.s.v.s.]

Sizin bu söylediklerinizin samimiyetine yürekten inanıyorum. Ancak yazdığım sebeplerden dolayı o arkadaşımızın yazdıklarında kötü niyetli olduğunu da düşünmüyorum. 🤝🤞

• Arkadaslar merhaba tatil nedeniyle sehir disinda oldugum icin Dogu 414 Sıra 8 Koltuk 122'deki koltugumu devrediyorum. Gise fiyati 150 tl'dir 100 tl'ye birakirim.

• Arkadaşlar maca arac ile gidip vadi istanbul a aracı bıraksak srun okur mu avm ler genelde 22 de kapanıyor ancak sinema seanslari gece 1 e kadar sürüyor genelde.

• cüzi ücretten satan var mı arkadaşlar? maça az kaldı malum. stad boş kalmasın.
  • 50 lira verırım kuzey uste 409-410-411
  • Ben de devrettim de %47'si geliyor. Passolig'de yazıyor her klüp için farklı sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Göztepe maçına kuzey alt türbinden bilet arıyorum devreden varsa talibim.

• Güney alt 220 blok için 1 adet bilet devir edilir. İlgilenenler mesaj atabilir. Ykb enpara cepteteb.

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.