Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.769
Cevap
159
Favori
265.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hslk

Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Verdikleri cevap sorunu çözüyor. Yerinde bir karar olmuş. Neticede genel satış konusunda tarih vermemiş olsalar da genel satış döneminden önce yer değişikliği yapılacak dedikten sonra önemi kalmıyor. Bu durumda mevcut koltuğumuz için beklemeye gerek yok gibi görünüyor. İlaveten yer değişikliğinde indiriminin devam etmeyeceğini düşünüyordum ama öyle değilmiş. Buna da çok sevindim. Fahiş zamdan sonra bir rahatlama geldi.😀.

Bir de nereye mail attınız. Ben passolige atmıştım. Her zaman olduğu gibi yine dönmemişlerdi.
    Genel satış yenileme döneminden önce mi sonra mı çıkacak tarzda ki soruma verilen az önce atılan cevap burada inşallah aydınlatıcı olmuştur.

Merhaba,

Yer değişikliği taleplerinde yoğun talep üzerine alınan karar doğrultusunda;

Genel satış dönemi başlamadan önce yenileme fiyat listesi üzerinden yer değişikliği işlemleri yapılacaktır.

Genel satış duyurumuz resmi sitemizwww.galatasaray.org adresi üzerinden yapılacaktır.

• Okitov kullanıcısına yanıt
    3 haziranda foruma yazdığınız mesajda yer alandan farklı bir cevap vermemişler. Dün de ben mesaj atmıştım onlara. Size verdikleri cevabın aynısını attılar bugün bana. (Hatta imla hatasına kadar aynı).

Neticede genel satıştan önce yer değişikliği gerçekleşeceğine göre sorun kalmadı bizim için. Kredi kartının hesap kesim gününü beklemekten başka.😁. Bir de şunu resmi olarak sitede açıklasalar daha iyi olacak.

İlginize tekrardan teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yer değişikliği hakkında

quote:

YER DEĞİŞİM TALEBİ HAKKINDA

Yer değişikliği talep eden taraftarlarımızın öncelikle mevcut yerlerini yenilemeleri gerekmektedir. Kombine sahipleri 19-20-21-22-23-24 Haziran tarihlerinde, hafta içi 09:00-16:30, hafta sonu 10:00-17:00 saatleri arasında Türk Telekom Stadyumu Kombine Ofisi’ne gelerek yer değişikliğini yaptırabilirler. Kombine yerini değiştirmek isteyen taraftarlarımız için mevcut yerinden daha düşük kategoriye yer değişikliği yapılmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manciaa -- 4 Haziran 2018; 19:47:17 >
  • Manciaa kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi de yer değiştirme tarihini 3 gün uzatmışlar.

www.galatasaray.org
    Kombine kart yenileme dönemi devam ediyor!
    http://www.galatasaray.org/haber/futbol/kombine-kart-yenileme-donemi-basladi/39771

• Seyit zevki - keyfi açısından , güney alt mı yoksa doğu/batı üst mü ?
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Maratondan izlemek her zaman kale arkasından daha rahat olur. Kale arkasından izlerken diğer kalede gelişen atakları tam göremiyorsun ve derinlik duygun kayboluyor. Topun tam olarak nereye gittiğini seçemiyorsun. Ama ben stada giderken genelde coşkulu tarafa gitmeyi tercih ediyorum çünkü statta maç izlemektense takımı destekleyip bağırıp çağırmak daha çok hoşuma gidiyor. Maçı tvde de izlersin ama o coşkuyu tv karşısında bulamazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Seyit zevki - keyfi açısından , güney alt mı yoksa doğu/batı üst mü ?
    Stadın her yerinde maç izledim sıralama yapacak olursam seyir zevki açısından;

Dogu alt

Batı alt

Batı üst

Dogu üst

Kuzey üst

Güney üst

Kuzey alt

Güney alt

Şu an kombinem kuzey üstte çaprazdan rahat rahat izleyip hem de tezahuratlara katilip takima destek oluyorum bati ustte ayaga kalkinca bile laf ediyolar birak tezahurati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeLLaT_1905 -- 4 Haziran 2018; 23:30:56 >
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    Müze gezisi için gittiğimde stadı da kısaca gezdirdiler. Doğu alt 113 bloğa gittim baktım mest oldum.En Üst bloklardan çimenin rengini görürken alt bloklardan çimenin kendisini görüyorsun. Bambaşka bir havası var yani. İmkanınız varsa doğu alt ya da batı alt öneririm. Bu kadar zam gelmeseydi ve %20 indirim devam etseydi kendimi zorlayarak orayı olmadı bir yan bloku yani 112 ya da 114 ü alacaktım ama zamlardan sonra hayaller suya düştü. Batı üste devam gibi görünüyor. Yer değiştirmeden aşağı yakın bir yer bulursamnorayı seçmeyi düşünüyorum.Olmadı aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hslk -- 5 Haziran 2018; 1:2:21 >
  • Seyir zevki açısından kesinlikle Doğu alt bi tık altı için Doğu üst ön sıralar :))
    Ben bu sezon gittiğim maçları 415 balkon yani 1. Sıra da izledim 415 blok girişi merdivenlerden inince sol tarafınızda kalan 1. Koltukta takım elbiseli kır saçlı maçların 2. Yarılarının en fazla 5 dakikasını izleyen bir amca ile izledim çok keyifli bi konum ve izleme açısından çok keskin bi yer

• 217 veya 222 bloğundan alacağım sanırım. Bütçe kale arkasına yetiyor
  • Kalırsa en ucuzundan alacağım bakalım Tekirdağ’dan gel git yapacağız artık var mı başka Tekirdağ’dan kombine alacak olan ya da yenileyen?

• Beyoğlu GS Store ya da, Türk Telekom’a gitsem iki kredi kartından ayrı ayrı çekip kombine yenileyebilir miyim? Ücretin bir kısmını başka karttan kalanını diğer karttan geçebilir miyim yani?

• ayıp oluyor beyler A kullanıcısına yanıt
    Evet arkadaşım ben de aynı durumdayım,Tekirdağdan gidip gelicem ama kararsızım...

• cooloceaner kullanıcısına yanıt
    Ben gözümü karattım dostum bilet alabilirsem yolu çekeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cooloceaner

Evet arkadaşım ben de aynı durumdayım,Tekirdağdan gidip gelicem ama kararsızım...
    Ben Tekirdağ/Çorlu da yaşıyorum. Oradan gidip geleceğim.
  • Kombine için 2,500 - 3,000 ₺ bütçe ayırdım. Doğu Alt 'tan almayı düşünüyorum. Alacaklar var mıdır ?

Aynı zamanda babam için de bir tane satın almayı düşünüyorum , babam için alacağım kombineyi her hafta satabilme şansım olur mu acaba ? Bu konu hakkında bilgisi olan var ve yazarsa çok sevinirim.

Sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Kombine için 2,500 - 3,000 ₺ bütçe ayırdım. Doğu Alt 'tan almayı düşünüyorum. Alacaklar var mıdır ?

Aynı zamanda babam için de bir tane satın almayı düşünüyorum , babam için alacağım kombineyi her hafta satabilme şansım olur mu acaba ? Bu konu hakkında bilgisi olan var ve yazarsa çok sevinirim.

Sevgiler.

Bu sezon en fazla 7 defa devredebiliyorsun kombineni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kombine için 2,500 - 3,000 ₺ bütçe ayırdım. Doğu Alt 'tan almayı düşünüyorum. Alacaklar var mıdır ?

Sevgiler.
    Doğu alt en ucuz indirimli 3.375 TL yalnız. O da kale hizaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: hakeen

quote:

Sevgiler.

Bu sezon en fazla 7 defa devredebiliyorsun kombineni

Alıntıları Göster
    7 hak olayini nerede okudunuz, ben hicbir yerde bulamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

7 hak olayini nerede okudunuz, ben hicbir yerde bulamadim.

Alıntıları Göster
    https://galatasaray.blob.core.windows.net/files/kombine/20182019_revize.pdf

10. madde

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.