Şimdi Ara

Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.768
Cevap
159
Favori
265.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChuckMolfred

Önümüzdeki sezon için kombine satışları ne zaman olur tahmini olan var mı?
    geçen sene 11 haziranda başlamış. Bu sene de hemen hemen aynı zaman çıkartırlar diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

geçen sene 11 haziranda başlamış. Bu sene de hemen hemen aynı zaman çıkartırlar diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Acaba yer var mıdır doğu veya batı bloklarında, herkes yeniler büyük ihtimalle. Bir de CL geldi ya fiyatlar da ciddi artacak gibi duruyor.
  • Uni gruplarina 800 lira bedelle yenileme hakki verdiler. Gecen yila gore 220 lira falan artis soz konusu indirimli hali tabi.

Gayette normal. 1000 yaparlar insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Uni gruplarina 800 lira bedelle yenileme hakki verdiler. Gecen yila gore 220 lira falan artis soz konusu indirimli hali tabi.

Gayette normal. 1000 yaparlar insallah.
    Bu bilgiye nereden ulaştınız acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theabir

Bu bilgiye nereden ulaştınız acaba ?

Alıntıları Göster
    uA Canakkalede arkadaş.

800 Liraya pega alt demişler. İsim yazdırmış millet.

Yani en düşük 800 den başlar.
  • Bende açıkcası dolar kuru + şampiyonlar ligi olmasıdan dolayı geçen sene ki fiyatlara %50 zam bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okitov

Bende açıkcası dolar kuru + şampiyonlar ligi olmasıdan dolayı geçen sene ki fiyatlara %50 zam bekliyorum.
    hocam bu sene kombine almayı düşünüyorum passolig için başvuru yaptım yalnız 2 haftayı buluyormuş kartın gelmesi. Bu süre zarfında kombine satışları başlarsa eğer kombineyi satın alabiliyor muyuz kart gelmemiş bile olsada ? Kombine kalmaz diye korkuyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

hocam bu sene kombine almayı düşünüyorum passolig için başvuru yaptım yalnız 2 haftayı buluyormuş kartın gelmesi. Bu süre zarfında kombine satışları başlarsa eğer kombineyi satın alabiliyor muyuz kart gelmemiş bile olsada ? Kombine kalmaz diye korkuyorum açıkcası

Alıntıları Göster
    Başvuru yaptıysanız kombinenizin eline gelmesine gerek yok. PASSO uygulamasıyla her işinizi halledebilirsiniz. Genel satış kombine yenilemesinden 10 gün sonra falan satışa çıkıyor.

• www.galatasaray.org
    Kombine kart yenileme dönemi devam ediyor!
    http://www.galatasaray.org/haber/futbol/kombine-kart-yenileme-donemi-basliyor/39771

fiyatlar geçen senenin iki katı

• kadillakkk kullanıcısına yanıt
    2 katından da biraz fazla çoğu yer
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cooloceaner -- 30 Mayıs 2018; 16:0:24 >
  • 2 katı değil arkadaşlar, geçen sene bir önceki sezonun basiretsizliği sebebiyle çok uyguna verildi ve doğru bir politikaydı.

2 sene önce ki fiyatlara göre 200tl kadar zam gelmiş ki çok makul bir rakam, 2 sene önceki tl'nin değeri ile şu an ki arasında uçurum var.
  • Şu yenileme fiyatlarına yüzde on yenileme indirimi yansıtılmış mı, bir de GS Bonus kartı olsa daha uyguna alabilir miyiz bu kombineleri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 30 Mayıs 2018; 16:6:16 >
  • Yeni sezonda şöyle bir detay var.
    Son maddeye dikkat!

Kombinemi maçlık olarak nasıl transfer ederim?
    -
    www.passo.com.tr
    Maç Biletleri, Konser Biletleri, Tiyatro Biletleri | Passo
    http://www.passo.com.tr
    ye üye girişi yapın.
    - Profilinizi görüntüleyin ve “Kombinelerim” sekmesine tıklayın.
    - “Kombine Transferi” sekmesine tıklayın
    - Kombinenizi ve transfer etmek istediğiniz maçı seçin.
    - ‘’Kulübe transfer’’ seçeneğinden kulübe transfer edebilir ya da,
    - Başka bir kişiye transfer edilecekse;
    - Transfer edilecek kişinin TC Kimlik numarasını veya Pasaport numarasını(Ülke Seçilerek) “TC
    Kimlik No” kutucuğuna yazın ve “Tanımla” butonunu tıklayın.
    - “Bilet Transferi” başlığı altında transfer edilen kişinin TC Kimlik numarasını görüyorsanız ilgili maça
    ait hakkınız o kişiye transfer edilmiş demektir
    - Başka bir kişiye bir sezonda en fazla 7 kez transfer yapılabilecektir.

kaynak:https://galatasaray.blob.core.windows.net/files/kombine/SORUCEVAP20182019.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 30 Mayıs 2018; 16:55:48 >

• dolara vurursak geçen sene haziranda 170 dolar olan en ucuz bilet bu sene şampiyonlar ligiyle birlikte 240 dolara çıkmış. Her ne kadar Türkiye Cumhuriyetinde yaşıyorsa da giderlerin hepsi dolar olduğu için dolar üzerinden düşündüm. Özellikle benim gibi çoğu arkadaşta ne kadar normal desek de fiyatlar sanki 1 tık fazla geldi gibi.
  • Yıllara göre kombine fiyatları arkadaşlar.
    Şöyle bir gerçek var her başarının ardından takımda rekor kombine satışı yaşanmış. Türkiye rekoru 2012-13 sezonu 41.000 kombine ile
    Sonraki sene 45.000 satış ile rekor yenileme
    Sonrasını anlatmaya gerek Yok ama fiyatlar 2013 den beri en yüksek hale gelmiş :)

• 4. Yenileme döneminde mevcut koltuğumun yerine farklı bir koltuk satın alabilir miyim?
    Yenileme hakkı bulunan taraftarlarımız sadece mevcut koltuklarını satın alabilirler.

5. Kombinemin yerini değiştirebilir miyim?
    Kombinenizin yerini sezon boyunca sadece 1 kez değiştirme hakkınız bulunmaktadır. Konuyla ilgili
    detaylı bilgi için; gskombine@galatasaray.org adresinden bilgi alabilirsiniz.

Şu 2 maddeye takıldım kaldım. Hep aynı koltukta kombinem vardır. Bu sezon kapalıya döneceğim bu durumda değiştirebiliyor muyum? Daha önce yenileme döneminde değiştiren var mı?
  • Arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama fiyatlar yüksek. 7 maç transfer işi de başlı başına saçmalık. Hem fiyatı yüksek tutuyorsun hem de GS bonus harici taksit yapmayıp parayı peşin istiyorsun. Maç kısıtlamasıyla da ilgili, örneğin ben haftaici maça gidemiyorum. Rica eden eş dost oluyor onlara devrediyorum. Şu saatten sonra gitmedigim maçların hiçbirini devretmem. Sonuçta 7 maç limit varsa bunu kupa maçlarına devretmeyle kaybetmek istemem. Ama kulüp diyor ki bana devret ben satıyım. Bu şekilde kenetlenme olmaz maalesef. Bu durum taraftarı müşteri olarak görmekten başka birşey değildir!

• Bu ne yahu resmen mokunu çıkarmışlar.Kale arkası %10 yenilemeli fiyatı 1260 TL ise yenileme bittikten sonraki fiyatıda 1400 TL olacak.Kim kale arkası kombinesine 1400 TL verecek bu devirde.

Avrupadaki major liglerde bile kale arkası kombineleri hep oldukça ucuz olur,oranın finansmanınıda sahaya yakın yerleri ve vip biletleri daha pahalı satarak karşılarlar.Bizimkilerde kale arkasını 1400 TL yapmışlar...
  • 7 tane transfer hakkımız var peki biletimizi kulübe devredince hakkımız azalıyor mu? Azalıyorsa kimse devretmez biletini artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.