< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (284. sayfa)

-
-
evet bende merak ediyorum satışlar ne zaman?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok artmış olsa da ben yine %80 yenileme olacağını düşünüyorum. Futbol maçı için kombine alan insan zaten ekstra ve özel bir harcama yapıyor. Hele bir de şampiyonlar ligi varken normal fiyatlara göre yarı yarıya geliyor. Bir dahaki sezon normal lig maçı gişe fiyatı Doğu Üst 3000'den başlar sezon sonunda 4000'e kadar çıkar.
Osimhen'i ne pahasına olursa olsun alın demek, yedeği olarak da İspanya Milli takım santraforunu tutmanın bir bedeli var sonuçta.
İyi futbolcu taraftarın takımı ateşlemesinden daha fazla paya sahip başarılarda.
-
Sivas maçına kombine devreden var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sivas kombine devir eden var mı
Bu senede kombinemizi yeniledik. Seneye inşallah ŞL'de güzel maçlar izleriz..
-
Kombinemi yenilemek icin girdigimde passolig hata veriyor. Kombinem görünmüyor benzer problemi yasayan var mi?
Edit: Çözüldü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *planet* -- 30 Nisan 2025; 21:31:21 >
Sivas maçına bileti olanlar mesaj atabilir
2025-2026 kombine için 4 kisiye kadar transfer edilecek kişileri ekleme kısmı görünmüyor şu anda ne zaman açılacak acaba?
Seneye maclara gitmek isteyen varsa iletişime geçebilir menu aktifleşince ekleyebilirim (414-12. Sıra).
Rekor yenileme yüzdesine ulaştık. Bu sebep ile tüm kombinesini yenileyen taraftarlarımıza teşekkür ederiz.
Kalan yerlerin sınırlı olması sebebiyle 4-5 Mayıs 2025 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında Rams Park kombine ofisimizden sadece aşağıdaki kategori/ bloklarda yer değişikliği yapılabilecektir.
Kategoriler Bloklar
Kategori 1 113
Kategori 6 402-413-417-428
Kategori 7 Tüm Bloklar
Kategori 9 Tüm Bloklar
Benim 429 , degisiklik yapamayacakkiyim koltugumda?
Şuan değişiklik yapılamıyor. Kulüp zamanı gelince haber verecektir.
-
Benim anladığım belirtilen bloklar dışında yer yok. Bu sene çok talep var. Bence fiyatlarda makul tutuldu. Yer değişikliği işi zaten zor. Millet geceden sıraya giriyordu. Kale arkasından devam
-
Hocam ekleme nasıl oluyor, sadece 4 maç kombine devri diye biliyorum.
Kombine sahibi 4 kisi ekleyebiliyor listesine sezon basinda (ve sezon arasinda) o kisilere istediginiz macları devredebiliyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: kurt.kaya
Hocam ekleme nasıl oluyor, sadece 4 maç kombine devri diye biliyorum.
Pm attım
Sivas maçına doğu üst 413.bloktan biletim var. İlgilenenler mesaj atabilir.
Edit: Transfer et seçeneğinde tc giriyoruz sms geliyor sonrasında bu ürün için transfere izin verilmiyor hatası veriyor. Almak isteyen arkadaşlar sadece qr oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquido02 -- 2 Mayıs 2025; 22:19:54 >
hocam pm atamıyorum bana yazabilir misiniz
-
Sivas maçına bilet devreden varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Transfer et seçeneğinde tc giriyoruz sms geliyor sonrasında bu ürün için transfere izin verilmiyor hatası veriyor. Almak isteyen arkadaşlar sadece qr oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: Liquido02
Sivas maçına doğu üst 413.bloktan biletim var. İlgilenenler mesaj atabilir.
Edit: Transfer et seçeneğinde tc giriyoruz sms geliyor sonrasında bu ürün için transfere izin verilmiyor hatası veriyor. Almak isteyen arkadaşlar sadece qr oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sivas maçına bileti olanlar fiyatıyla birlikte mesaj atabilir adetli alınacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X