< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (270. sayfa)
-
-
Arkadaşlar kale arkası farketmez 1 adet bilet arıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bu fiyat artışı ve vade farkı muhabbetinden muhtemelen yenilemeyen çok olacaktır. Özellikle doğu/batı altlardan normal satış döneminde rahatlıkla denk gelir açılır açılmaz takip ederseniz.
Diğer türlü yer değişikliği için başvuru olacak ama devir olmayacak diye biliyorum zaten.
-
ben de pazar günü için iki kişilik bilet arıyorum. özelden fiyat bilgisi ve sıra iletilirse daha hızlı işlem sağlarız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kişi bilet arıyorum yanımda 10 yaşında kızım ile girebilirmiyim tek biletle?
Merhaba,
21.04.2024 Pazar günü için bilet devretmek isteyen olursa özelden haber vermenizi rica ederim.
-
Merhaba,
Aşağıda yazan yorum üzerine düzeltiyorum. Sayfa linkini paylaşıyorum. Şu şekilde yazıyor:
Kartını almayı unutma! (passolig.com.tr)
Maçlara ailemle gidiyorum, tek bir Passolig Kart ile tüm ailemi maçlara götürebilir miyim?
Hayır, maça girecek 7 yaş ve üzeri olan herkesin bir Passolig Kartı olması gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meugrem1 -- 19 Nisan 2024; 16:32:11 > -
Kızımı ilk defa maça götürmek istiyorum umarım bilet bulabilirim.
Pendik maçına 1 adet doğu üst alınacaktır...
-
Kardeşim.çocuk içinde bilet al 7 yaş üstüne izin vermiyorlar.bu maç çok kalabalık olur etkilenmesin strese gerek yok.
Beşiktaş maçına benim çocuğu almadılar arkadaşım kendi gişe girişinden soktu tamamen kapıda duran kişilerin anlayışıyla alakalı bilet al diyor bilet var da biz mi almıyoruz san ki
-
Sivas maçına bilet lazım. Devir etmek isteyen pm ile iletişim kurabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swes -- 20 Nisan 2024; 20:42:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Galatasaray Pendik
110 blok doğu alt
2 adet tanesi 2500
210 blok tek 2500
Özelden yazabilirsiniz
Sivas maçına bilet lazım
21 nisan Pendik maçı için 1 adet bilet devrediyorum. Doğu üst 415 fiyat 2000 TL. Arkadaşlarla farklı bloktan gideceğim için devrediyorum.
Bilenler yazarsa cok sevinirim,
Mac oncesi aslanli yolda bilet gisesinde sira oluyor, kulube devredilen biletler mi satiliyor mactan once?
Ordan bilet bulabilir miyiz?
E-Biletimi uzatamıyorum. Acil yardıma ihtiyacım var ama Passolig Çağrı merkezi yardım etmiyor.
Burda Passoligte çalışan veya birisini tanıyan var mı? Acil.
Elinde bileti olup satmak isteyenler ulasabilir her tribunden alinir
Arkadaşlar, Sivas maçı için 2 adet bilete ihtiyacım var. Eşimle yurt dışından gelmek istiyoruz maça, erken alabilirsek ona göre uçak bileti vs. ayarlayacağız.
-
Tam tarih bellimi, biliyormusunuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X