Merhaba, doğu veya batı tribününden 2 kişilik kombine arıyoruz.İlgilenen olursa mesaj atabilir. Teşekkürler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sergio_53 -- 23 Temmuz 2023; 22:18:25 > |
Galatasaray 2023-2024 Kombine Devir [ANA KONU] (242. sayfa)

-
-
Doğu yada Batı tribününden 1 adet kombine devralmak istiyorum. Satan varsa ulaşabilir
-
İmza törenine gitmeyecek varsa 4 kişi ailecek gitmeyi düşünüyoruz.Passo'da satışı kaldırmışlar sadece statta satış varmış.Bursa'dan gideceğimiz için güvenemedik stattan almaya ücretsiz devredecek varsa talibim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 30 Temmuz 2023; 12:58:52 > -
Zalgiris maçına bilet arıyorum devreden var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne kadar ediyor biletler bende yan tarafta kombine var 7 hakkım varmış satmak için
-
Merhaba,
Kombine satınalmak istiyorum ben de. Devretmek isteyen arkadaşlar bana özelden ulaşabilir mi?
-
Batı tribün 403
Sıra 10 koltuk 115 biletimi devrediyorum. İlgilenenler yazabilirler. 1600TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Doğu üst 412
İlgilenenler yazabilir. 1500 TL
-
Kuzey üst devreden var mı (Zalgiris maçı)
-
-
Gişede vardı sabah baya bi baksaydın keşke hocam
Dün baktım hep yoktu sonra da bitti diye bakmadım hocam
-
Ara ara açıyolar yine kulube devredenleri toplu açıyolar
Arkadaşlar daha önce hiç Avrupa kupası maçına gitmediğim için soruyorum Avrupa maçlarında girişler ligdeki gibi mi ? Yani polisler ve güvenlik görevlileri dışında UEFA görevlisi vb birileri duruyor mu ? Yani giriş düzeni ciddiyeti vs anlamında fark oluyor mu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazoz Kapağı -- 1 Ağustos 2023; 18:59:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğu alt 115 1 adet devir edeceğim ilgilenenler DM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ondemand -- 1 Ağustos 2023; 20:40:26 >
Sezonluk olarak kombine devir ne zaman açılacak bilen var mı?
Batı tribün 403
Sıra 10 koltuk 115 biletimi devrediyorum. İlgilenenler yazabilirler. 1200 Tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kombine devri açıldığında 2 adet batı üst 401. blok 16. sıra satılık yan yana kombine mevcut.
Sezonluk olarak komple devredilecektir.
-
kale arkası (Güney alt) 2 adet bilet arıyorum...Özelden yazabilirseniz sevinirim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X