Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.094.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Diğer arkadaşlara ek olaram bende maddi yönden bir şey söyleyeyim şampiyon olamadık bir şey olamadık 6M u nereden buldukta teknik direktöre o kadar maaş verebileceğiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için saolun hocam.

Ama bi şey aklıma takıldı.
    Gecekondu dan hallice kulüp kadroları derken
    Galiba takımların kadrosunu kastettiniz ( kulübün yönetim kadrosunu da kastetmiş olabilirsiniz) ama
    Ben gs, bjk gibi takımların kadrolarının leeds ten çok aşağıda olduğunu düşünmüyorum sadece onlar Pl de oynadığı için oyuncuların değerleri biraz yüksek.

Hatta olası bir leeds -gs yada leeds- bjk maçında
    Ben leedsin yenilebileceğini de düşünüyorum.

Ama diğer konularda haklısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shortmannn -- 16 Mayıs 2021; 15:42:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Falcao , feguli gibi oyuncuları elden çıkarırsak diye düşündüm hocam.

Tabi gelirse fatih teriminde maaşı olmayacak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Diğer arkadaşlara ek olaram bende maddi yönden bir şey söyleyeyim şampiyon olamadık bir şey olamadık 6M u nereden buldukta teknik direktöre o kadar maaş verebileceğiz?

Terim in devam etmeyeceğini varsayarak konuşuyorum; maddi anlamda marka bir yabancı teknik direktör çok zor. Bizim yabancı teknik adam geleneğimize bakarsak bundesliga orta sıra takımlardan biri ya da genç yerli isimlerden biri olabilir. Genç yerli daha olası geliyor. Hem yönetilmesi hem de başarısızlık anında gönderilmesi daha kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_man -- 16 Mayıs 2021; 15:44:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @shortmannn Rica ederim. Hocam ben futbolcu değerlerinden bahsetmiyorum. Gecekondudan hallice derken her sene değişen oynak kadroları kastetmiştim. Kağıt üstünde belki Galatasaray'ın kadrosu Leeds'ten üstün görünüyor olabilir ama ben Türkiye'deki hiçbir takımın Leeds karşısında 90 dakika futbol oynayabileceğini düşünmüyorum. Geçen hafta Spurs'ü de yendi adamlar. Başka seviyede fizik güçleri. Sizce Mesut, Arda, Emre, Mert gibi futbolcular 90 dakika boyunca oynayabilir mi? Zannetmiyorum. Leeds Championship'ten çıktığından beri birkaç takviye dışında aynı kadroyu koruyup üstüne koydu. Sizce Serdar Aziz ve Marcao (birkaç Galatasaray maçında çok kolay çalım yediğini gördüm) o pırpırları tutabilir mi? Sanmıyorum. Kontra atakları falan hiç hesaba katmayın. Dün Malatya bile kontradan attı. Fener zaten kontradan üç topun ikisini yiyor.

@BorazanPower Bizde çok var hocam. Mesut ve Perotti bu sezonluk.

• Kiralıklar dahil 12 oyuncunun sözleşmesi bitmiş. Teknik direktör durumu belirsiz, yönetim durumu belirsiz. Cidden çok ilginç ve zor bir sürece giriyoruz. Bakalım işin içinden nasıl çıkacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

@shortmannn Rica ederim. Hocam ben futbolcu değerlerinden bahsetmiyorum. Gecekondudan hallice derken her sene değişen oynak kadroları kastetmiştim. Kağıt üstünde belki Galatasaray'ın kadrosu Leeds'ten üstün görünüyor olabilir ama ben Türkiye'deki hiçbir takımın Leeds karşısında 90 dakika futbol oynayabileceğini düşünmüyorum. Geçen hafta Spurs'ü de yendi adamlar. Başka seviyede fizik güçleri. Sizce Mesut, Arda, Emre, Mert gibi futbolcular 90 dakika boyunca oynayabilir mi? Zannetmiyorum. Leeds Championship'ten çıktığından beri birkaç takviye dışında aynı kadroyu koruyup üstüne koydu. Sizce Serdar Aziz ve Marcao (birkaç Galatasaray maçında çok kolay çalım yediğini gördüm) o pırpırları tutabilir mi? Sanmıyorum. Kontra atakları falan hiç hesaba katmayın. Dün Malatya bile kontradan attı. Fener zaten kontradan üç topun ikisini yiyor.

@BorazanPower Bizde çok var hocam. Mesut ve Perotti bu sezonluk.

Leeds'in kadrosu kağıt üstünde daha güçlü durmasa ne olur hocam adamlar oyuncularının maaşlarını aksatmadan ödüyorlardır :)

• diagne reis geldi mi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Kiralıklar dahil 12 oyuncunun sözleşmesi bitmiş. Teknik direktör durumu belirsiz, yönetim durumu belirsiz. Cidden çok ilginç ve zor bir sürece giriyoruz. Bakalım işin içinden nasıl çıkacağız?

Cengiz'e bağlı kulübün kaderi. Yönetim erken gelir ve Terim ile çalışırsa sıkıntı olmaz.

Terim ile çalışırsa sıkıntı olmazdan kastım hocanın elinde transfer listesi vardır mutlaka. Kim gidecek kim gelecek bellidir. Yeni TD gelirse Ocak ayına kadar yeni TD'den bir şey beklemek yanlış olur. Gelecek adama da yanlış yapılmış olur bunu da bilmek lazım.

• shortmannn kullanıcısına yanıt

Terim 2 veya 3 milyon alıyor yanılmıyorsam kalırsa yine fazla alacağını sanmıyorum aynı alır falcao ve feghouli gibi oyuncuları elden çıkarsak bile 5-6 milyon verebileceğimizi sanmıyorum ki versek bile şuan için bielsa gibi düzen , disiplin takıntılı bir adam geldiği gibi gider. Ortada düzen vs yok seçim olacak tarihi belli değil buna bağlı takım dağıldı transfer belirsizliği var ne zaman olacak kampa gelecek mi vs çok değil 2 aya tekrar başlıyor lig ki villareal uefayı alırsa bu süre ön eleme için 1 aya düşüyor plansız ,programsız bir haldeyiz tamamen. Son gün transfer gelirse kampa girmez ise falan buna bu tip adamlar müsamaha göstermez çeker giderler. Sezon başı yönetim orta saha almadı koca 2,5 ay mesela yabancı bir teknik direktör olsaydı gittiydi o günün sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 16 Mayıs 2021; 16:10:39 >
  • Rahat öderler hocam. Adamlar Premier'e çıktığında 200m almışlardı galiba. Şimdi bile 150 milyon civarı para alırlar yayın geliri sayesinde. Zaten takım imkanlarını saymıyorum bile. Antrenör kalitesi ve teknik ekip çok farklıdır eminim.

• En büyük hatası Belhanda süreciyle birlikte başlayan demeçleriydi. O zaman da yapması gereken şey Fatih Terim'i kovmasıydı ama taraftardan korktu yapamadı. Ya kovacaktı ya da tamam Fatih abiciiim çekecekti. İkisinide yapamadı üstü kapalı laf söyledi.

Bu da bir kez daha gösteriyor ki hangi başkan olursa olsun Terimle ÇALIŞMAMALI. Adam resmen ben ne istersem onu yapacaksınız yoksa sizi taraftarın önüne atarım diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Rahat öderler hocam. Adamlar Premier'e çıktığında 200m almışlardı galiba. Şimdi bile 150 milyon civarı para alırlar yayın geliri sayesinde. Zaten takım imkanlarını saymıyorum bile. Antrenör kalitesi ve teknik ekip çok farklıdır eminim.

Bazı oyuncuların 4 aydır maaşını alamadığı haberleri vardı sezon içinde. Ne kadar doğru bilemem ama bildiğim bir şey var a takım dışında alt yaş gruplarındaki bazı elemanlarının maaşını alamadığı mesela.

Para meselesine gelirsek bu yıl Gaziantep yayın geliri olarak Ajax'dan fazla almış. Tabii sponsorlar ile falan çok daha fazla geliri vardır ancak Türk futbolunda ana sorun sadece ülke ekonomisi değil gibi. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmıyoruz.

• Şampiyonlar liginde;

2.ön elemedeki muhtemel rakiplerimiz: PSV, Celtic, Slavia Prag, PAOK, Osijek

3.ön elemedeki muhtemel rakiplerimiz: 2.ön elemeden gelen 3 takım + Shakhtar, Genk, S. Moskova

Play-off turuna kalmamız durumunda muhtemel rakiplerimiz: 3.ön elemeden gelen 3 takım + Benfica

Villareal kupayı alırsa mayıstayız diye onu saymıyorum 1 ay sonra maç yapıyoruz.

• Ayağımızı yorgamınıza göre uzatmadığımız çok bariz değil mi hocam? Ali Koç, Fenerbahçe başkanı olmadan önce Aziz Yıldırım gibi müsriflik yapmayacağını söylemiş, bu yönde vaaetler vermişti. Peki verdiği bu ekonomik vaadi ne kadar gerçekleştirdi?

Üç senedir kaç tane stoper ve forvet alındığını inanın bilmiyorum. Stoplerin çoğu birkaç maç oynayıp bir daha oynamadılar bile. Eminim ki bu adamlara verilen paraları toplasanız 4-5 sene taş gibi oynayacak bir futbolcu alınabilirdi.

Futbol takımlarını da geçtim. Normal vatandaş da ayağını yorganına göre uzatmıyor. Evet ekonomi kötü, işsizlik var ama vatandaş da gidip kredi kartını dibine kadar sömürür, en yeni çıkan iPhone'u alırsa ne olur? Yanlış anlaşılmasın vatandaş iphone kullanamaz falan demiyorum. Kendi ekonomik gücünün üstünde bir harcama yapılmasına kızıyorum. (Olmayan para harcanıyor.)

• quote:

Orijinalden alıntı: John Denver

terime haksizlik yapmaya gerek yok. sezonun ilk yarisi forvetsiz oynadi. ve ikinci yari yapilan transferlerle sampiyonluga cok yaklasti.

yalniz bu terim gitsin diyenler, bakalim gs'i gelecek sezon gorecegiz.son 20 yilda gs'yi sampiyon yapan tek yabanci eric geretsdi sanirim oda 2005 falandi. zaten yerine gelecek turk teknik direktor adayi da yok. tamam taktiklerinde problemler olabilir. ama bu taktikler sampiyon yapiyor arkadaslar. sonuc ortada. eger ilk yari falcao efektif olsaydi bu takim sampiyon olabilirdi.

ben gs'ye basarilar diliyorum ama terime burada haksizlik yapildigini dusunuyorum. ben eminim gs seneye basarisiz olup gelecek seneden sonra terimin kapisina tekrar gidilir.

Ne sacmaliyon kardesim, falcaonun nukseden sakatligi bilinerek ademe ben seni.oynatmicam diyerek takimdan gonderen terimdir. Diagneye uygun futbol oynatmayan cocuga orta acacak futbolu oynatmayan terimdir. Diagne neden kasimpasada parladi trezegu devamli orta aciyordu. Biz sizingibi fenergibi sampiyon olalimda nasil.olursak olallim kafasinda degiliz. Biz 15 sene sampiyon olmadik.ama.hic bir zaman taraftar olarak aglamadik. Biz iyi futbol istiyoruz, sampiyon olalim olmayalim aslanlar gibi mucadele edelim. Biz yenilgisiz sampiyon olmadik ama kimseyede bok atmadik bizi sampiyon yapmadilar diye aglamadik. Biz Gs yiz bizim iyi futbol oynamamiz lazim sampiyon oluruz olmayiz ama zevk veren oyun oynamamiz lazim. Metinlerden, Gokmenlerden, Prekazilerden,Koseckilerrden, Kubilaylardan Hakanlardan Hagilerden, Jardellerden,Nondalardan, Baroslardan, Elmanderlerden vs gelen gelenegimiz iyi futbol. Suan ise oynadigimiz rezil futbol. Ben.bu futbolla sampiyonluk istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Ne sacmaliyon kardesim, falcaonun nukseden sakatligi bilinerek ademe ben seni.oynatmicam diyerek takimdan gonderen terimdir. Diagneye uygun futbol oynatmayan cocuga orta acacak futbolu oynatmayan terimdir. Diagne neden kasimpasada parladi trezegu devamli orta aciyordu. Biz sizingibi fenergibi sampiyon olalimda nasil.olursak olallim kafasinda degiliz. Biz 15 sene sampiyon olmadik.ama.hic bir zaman taraftar olarak aglamadik. Biz iyi futbol istiyoruz, sampiyon olalim olmayalim aslanlar gibi mucadele edelim. Biz yenilgisiz sampiyon olmadik ama kimseyede bok atmadik bizi sampiyon yapmadilar diye aglamadik. Biz Gs yiz bizim iyi futbol oynamamiz lazim sampiyon oluruz olmayiz ama zevk veren oyun oynamamiz lazim. Metinlerden, Gokmenlerden, Prekazilerden,Koseckilerrden, Kubilaylardan Hakanlardan Hagilerden, Jardellerden,Nondalardan, Baroslardan, Elmanderlerden vs gelen gelenegimiz iyi futbol. Suan ise oynadigimiz rezil futbol. Ben.bu futbolla sampiyonluk istemiyorum

Alıntıları Göster
    🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

• Ozan Kabak copunu ortada kaldi.diye Gs ye kimse cakmasin uzerim. Gs klubu evlat yetimhanesi.degildir. Yok arda yok.semih yok.ozan geciniz. Ozani iyi paraya sattik, bana gore tam el.bombasi her an penalti yapabilecek , hizi olmayan daginik yavas pozisyon hatasi yapan bir oyuncu. Marcaonun yanina koy tzavellas ile Sokratis Papastathopulos u orta sahaya al siopis i yaninada efecan ile halil akpinari tamamdir.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Adem 9 eylül de malatya ile anlaşmış. Falcao 12 eylül de başlayan ligde ilk 6 hafta oynamış. Yani falcao sakatken adem gönderilmedi.

Falcao ve diagne ye güvenip gönderilmesi yanlıştı diyorsan haklısın. Ama falcao nun sakatlığını bilerek gönderildi diyorsan yanlış.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Adem 9 eylül de malatya ile anlaşmış. Falcao 12 eylül de başlayan ligde ilk 6 hafta oynamış. Yani falcao sakatken adem gönderilmedi.

Falcao ve diagne ye güvenip gönderilmesi yanlıştı diyorsan haklısın. Ama falcao nun sakatlığını bilerek gönderildi diyorsan yanlış.

Yazilarimi iyi okuyun, Birader yazida ne yaziyorum. Falcaonun ta madridden monacodan beri nukseden kronik sakatliklari var sen Terim olarak Falcaoya guvenip yola cikamazsin. Ha keza oynatmiyacan ozanforu kadroda tutup Ahmet Calik i gonderemezssin. Herseyi ile yanlis, terim. Gedson a form tutturacagim emre yi parlatacagim ardayi camia ile baristircam vs vs diye ne maclari verdi.

• 
Sayfa: önceki 32013202320332043205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.