Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4267. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42654266426742684269
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme yapılmalı. Aksini söyleyen galatasaraya düşmanlık eder. Hakem desteği falan fark etmez öyle öyle şampiyon oluyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _conscript_

    Alanya 11 kisi defans ve kendi yari sahasinda pres yapıyor. Atarsa kontradan atariz kafasiyla oynuyorlar. Bizde kilit açacak adam yok malesef.
    Alanya'nın oyun sisteminin bu olduğu biliniyordu. Dün maçı izlerken biz bunlara böyle gol atamayacağız galiba, keşke biraz taktik olarak topu onlara versek dedim. Çünkü Erol da en az Aykut kadar sert bir otobüs çekme taktiği uygulayabiliyor. Hunter hocamın tabiriyle saha parselizasyonları mükemmel. :)))
  • Belhanda üç aylar topçusu aynı feguli gibi.

    Bu takımın oyuncularının çoğundan bir halt olmaz. Genç kadro lazım bize.

    Çok koşacak, pres yapacak..
  • Muslera'yı Muslera yapan Fatih Terim'dir. Hocanın antileri sallayacak başka bir konu bulun. Hocanın kazandırdıkları ile hocaya saldırmayın.
  • başarılar kayserispor vurduğun gol olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Archangel

    Belhanda üç aylar topçusu aynı feguli gibi.

    Bu takımın oyuncularının çoğundan bir halt olmaz. Genç kadro lazım bize.

    Çok koşacak, pres yapacak..
    Belhanda üç ay topçusu değil. Beğenin yada beğenmeyin Belhanda'nın ayarlarını taraftar bozdu. Yoksa Tudor'un ve Fetih Terim'in ilk gelişinde bu adam önde presin 1.oyuncusuydu. Biz bu adamdan gol atmasını asist yapmasını bekledik, baskı yaptık o da baktı ki Türkiye'de futbol topsuz alanda değil skor board ile oynanıyor. Bekleneni karşılamaya çalıştı, başaramadı ve sürekli düşüşe geçti. Belhanda için belki zeki denemez ancak kesinlikle kurnaz oyuncu. Ha bu mesajdan sonra da Belhanda'yı savunduğumu söyleyenler olacaktır. Hiç uğraştırmasın gidip 1-1.5senelik mesajlarıma baksın.

    Al gülüm ver gülüm dememi tiye alan arkadaşa da cevap veririm de şimdi gidip kim videoları derleyip tek tek editleyecek üşeniyorum. Bu takım pas oyunu oynayamaz, oynarsa da bu kadar olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kayserili futbolcuların kaleci tarık çetine dikkat etmesi gerek futbolcuların üstüne düşüp sakatlık yaşatabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 9 Temmuz 2020; 18:25:24 >
  • Ftnin su sezon yaşattığı rezillikleri herhangi biri yapsaydı 10 yil arkasindan konusurdunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 9 Temmuz 2020; 18:39:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgFC

    Şu zihniyete hayranım, "x gitse kim gelecek"
    Her ne kadar istifa falan demesem de şu geyiği yapabilmek için ilk önce o kişinin gitmesi gerekir. Yerine gelecek adayı da sen, ben değil o anki yönetim bulacak. Tabi başta taraftar olmak üzere futbol bilgisi Edirne'den Kars'a kadar olan kişiler ne iyi futbolcu ne iyi teknik direktör bulabilir.
    Olurda teknik direktör değişirse ki sanmıyorum. Gelecek kişi dikine ve tempolu oyun tarzını benimsemiş bir isim olmalı.
    3 senedir al gülüm ver gülüm ha orda kaleci varmış bir de ona atayım tarzı futboldan genel olarak bıktığımızı düşünüyorum ve bu çağ dışı oyun anlayışını terketmeliyiz. Ben taraftarım, çoğu kimse gibi ağız dalaşı yapmayı sevmiyorum. Maçı izleyince keyif alacağım futbol izlemek istiyorum. Bunu bana versinler ondan sonra gider ürün alır destek olurum.
    Kimsenin kimseye havadan 5 lira vermediği bu dönemlerde kimse kusura bakmasın. Hak eden hak ettiğini alır.
    Yıldız denen top formunu kaybetmiş veteran oyuncular yerine olacaksa bizde yıldız olacak olmasa da sahada tüm enerjisini verecek oyuncu isterim. Kısaca Galatasaray'da modernleşme istiyorum. Bıktım kahve edebiyatı yaparak futbol konuşanlardan da yönetenlerden de
    ''X gitse kim gelecek'' normalde olmasa bile, içinde bulunduğumuz şartlarda Galatasaray için geçerli bir durum.

    Gelecek hoca dikine ve tempolu oyun tarzını benimsemiş olmalı diyorsun. Peki ayıptır sorması dikine top oynayabilecek, kafandaki modern futbola uygun Türk kaç tane futbolcu var? Farkında değiliniz galiba ama yabancı sınırlaması geri döndü, kademeli olarak takımdaki Türk futbolcu sayısı artacak. Çürük çarık adamları istemesek de doluşturacağız kadroya.

    Yani top oynatmasını bilen teknik direktör getirince her şey çözülüyor mu? Bence bize teknik direktör değil simyacı lazım o halde, çünkü gelecek olan hocanın bakırı altına çevirmesi gerekecek.

    Onu geçtim, yeni hoca ararken nasıl bir teklif götürülecek onu da merak etmedim değil. ''Bizde sınırlama var, o yüzden muhtemelen hayatın boyunca adını duymadığın topçuları Türk diye transfer etmemiz gerekecek. Ha bir de FFP belası var başımızda, satmadan adam alamıyoruz, toplama çıkarmayı iyi biliyorsundur umarım.'' mı diyeceksin?

    Hangi kalburüstü teknik direktör şu şartlarda takım çalıştırmaya razı olur?

    Bunları yabancı hocalar için söylüyorum çünkü Türkiye'de zaten mevcut hocamızdan daha iyi bir yerli hoca yok. Şu sıralar Okan Buruk yaygarası kopartılıyor, adamın oyun sistemi bir tane atıp üzerine yatma üzerine. Okan Buruk bu sezon kaç tane maçta yenik duruma düşüp, hamleleriyle maçı çevirtmiş? Oynattığı sistemin Galatasaray'da tutacağına dair bir öngörü var mı? Başakşehir'deyken kimyager Abdullah da övülüyordu, Beşiktaş'ın başına geçince neler olduğunu gördük.

    Herkes Terim'in bu sezon 7-8 hafta dışında oynattığı futbolu değil, daha zevk veren modern bir futbolu izlemek istiyor. Ama hem külübün içinde bulunduğu şartları, hem de Türkiye'nin içinde bulunduğu şartları düşününce bu çok mümkünatı olan bir istek değil.

    O yüzden X gitse yerine kim gelecek diyorum ben de. Giderse yerine gelecek adamı sen ben değil o anki yönetim bulacak evet, ama ne Galatasaray'da ne de Türkiye'de öyle bir futbol aklı oluşturabilecek bir yönetim var şu an.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgFC

    Neden çöküş dönemine girecek? Çünkü kaçınılmaz Fatih Terim sonu. Bu sefer gideceği bir yeri de yok. O yüzden bırakmaz.
    Bu takım Dursun Özbek/ Tudor döneminden kalma iskelete sahip. Marcao- Luyindama hariç takımın parçası olan bir oyuncu yok. Yapılanma lazım para yok. Mevcut durumda oyuncu yok. Neden girmesin?
    Fatih Terim'in 3. dönem başı gibi ya fırsat transferleri olacak ve nokta atışı tutacak. Fatih Terim bu oyunculardan maksimum fayda alacak yada hazin son.
    Kimse iplemiyor ama senelerdir burada takımın durumunu ve önündeki tehlikeyi dile getiriyordum ve süreci ötelediğimizi söylüyordum şimdiki başarısızlık ile bu süreci başlatmış oluyoruz.
    Başka TD gelse ona imkanlar dahilinde maksimum kaynağı sunmayacağımız kesin ama Terim'e bu maksimumu sunacağız yada iki taraftan birisi yolcu olacaktır.

    Alıntıları Göster
    Çok doğru,

    Kesinlikle sinyorun doymaz transfer iştahı klübü batışa doğru götürebilir. Ben ilk döneminde ümit milli takımdan tanıyıp kazandırdığı bazı transferler dışında, Terim'in başarılı transferler yaptığını da pek hatırlamıyorum.


    Ayrıca, yerli oyuncuların çok para aldığından dem vuruyoruz da, yerli hoca yıllık maaşının 300bin-1milyon tl bandında olduğu bir ülkede 3 milyon avro ödüyoruz Terim'e.

    Her sene bizi şampiyonlar ligine götürmediği sürece de bu ödenebilir bir ücret değil. Hani diyorlar ya, bir sene de şampiyon yapmasa ne olur diye, adam her sene şampiyon yapmazsa kendini ödeyemeyecek derecede yüksek maaş alıyor.

    67+ yaşından sonra ben de Terim'in artık bir daha başarılı olabileceğini de sanmıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    Fatih Terim ile 5 yıllık sözleşme yapılmalı. Aksini söyleyen galatasaraya düşmanlık eder. Hakem desteği falan fark etmez öyle öyle şampiyon oluyoruz.
    Sen 5 yıl diyonda burda 5 dk sabredemeyenler var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs nin yaptığı açıklamaya diğer takımlar da destek vermeli, yabancı saçmalığı düzeltilmeli👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    çok alıştırdı bizi galatasaray.. yada fatih terim mi demeliyim bilmiyorum. ama bazıları varki 1 sene şampiyon olamayınca takım değiştirecek taraftarlar var. dediğin gibi onlar juventusu, bayerni tutabilir. Ben bu sene şampiyon olamadığımız için üzülmedim, zaten alıştık kupalara sıkıntı yok.

    Alıntıları Göster
    50 yaşında, 14 yıl şampiyon olmamayı görmüş, 24 yıl şampiyon olmasak takım değiştirmeyecek bir Galatasaraylıyım.

    Sıkıntı şampiyon olmak değil, ekonomik darboğazın son 2 yılda ŞL gelirleri ile idare edilebilir olmasıydı. Bu nedenle bu yıl şampiyon olmak zorundaydık.

    Seneye elimizdeki son kozları çok doğru oynamamız gerekiyor. Ancak Terim bunun için doğru hoca mı emin değilim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bucephalas

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Trabzon bu konuda başarılı. İki birbirine yakın kaleciyi uzun süredir kadro da tutabiliyorlar. Bu sezon başı da keşke Erce'yi biz alsaydık demiştim ama olmadı.
  • SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Peki de önde pres yapacak diye kim bir futbolcuya 4M eur maaş verir merak ettim??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Fatih hocanın yerine başkasının gelmesi ve sistem oluşmasından yanayım ama imkansız.

    1-Fatih hocanın gitmesi imkansız.
    2-Onun yerine gelecek kişinin düzen oluşturması çok zor.
    3-Onun yerine iyi birini getirmeleri çok zor.
    4-Onun yerine gelecek kişi 10 maç kazanıp 1 maç kaybetse bile bilinçsiz taraftar topluluğunun tepkisi çok açık.
    5-Albayrak'ın transferde başarısız olacağı malum.Kendisini sevsem de transfer politikası yanlış.

    Kısaca bunları düşünüyorum.Ama daha gerçekci çözüm bizim için şu olacaktır.

    Fatih Hocanın yanına daha futbol bilen kişiler,antrenman bilen kişiler.Ve de en önemlisi kondisyoner.

    Onun dışında yine 4231 veya o tarzda oynayacaksak.İki tane duracell bek lazım.Malum bizim bekler açık gibi oynatılıyor.1 tane arkaya sarkan açık ve pas atan orta saha.

    Eğer 442 oynayacaksak en iyi Fatih Terim taktiğidir. Orta saha merkez menşeili kanatlar ve dinamik orta saha.




  • Hadi Kayseri galibiyet bekliyoruz senden.
  • 
Sayfa: önceki 42654266426742684269
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.