Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (3837. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38353836383738383839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün Falcao'yu çok beğendim. Çok etkili gözükmese de dikkatli izlerseniz ne kadar iyi top dağıttığını görürsünüz. Daha da iyi olacak aslan parçası
  • Ya o değilde adamlar Galatasaray yollatti demesinler diye ersunu kovmadilar ya XD

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jax T.

    Dün Falcao'yu çok beğendim. Çok etkili gözükmese de dikkatli izlerseniz ne kadar iyi top dağıttığını görürsünüz. Daha da iyi olacak aslan parçası
    1 kere bile topu tutup atakta çoğalıp bekleyip pas yaptığını görmedim hocam başka maçımı izledim ben.
  • Dakikada 5 mesajın yazıldığı ilk heyecan geçene kadar maçın analizini yapmak istemedim. Ortam sakinleşmeye başladığına göre maçın analinizini yapabiliriz.

    Fatih hoca basın toplantısında da söylediği üzere Lemina'nın yokluğunda ya oyunu değiştirecekti ya da oyuncuyu ama başarılı olmaya başladığımız geçiş oyununu bozmamaya karar verdi ve Lemina yerine Seri, Seri yerine de Belhanda'yı oynatarak oyunu sabit tutup oyuncuyu değiştirmiş oldu. Bu ikilinin yanına da Ömer Bayram'ı ekleyerek Fenerbahçenin olası presine karşı orta sahayı kalabalık ve diri tuttu. Normal şartlarda Ömer Bayram yerine Emre Akbaba gizli forvet tarzında oynuyor ama Fenerbahçe'nin fiziki gücüne karşı bizde sayısal üstünlük sağlamak için Emre Akbaba'dan feragat etmek zorunda kaldık. Bu açığı da Onyekuru'nun kanattan içeriye doğru katetmesi ile kapatmaya çalıştık. Onyekuru'nun boşluklarını kapatmak için ise Saracci'yi ileriye çıkararak her bölgede sayısal olarak yeterli seviyede olmayı amaçladık.

    Maçın başında beklenen Fenerbahçe presini göremedik çünkü Ersun Yanal geçiş oyunu yaptığımızın farkına varmış ve bu tuzağa düşmek istemiyordu. Dikkatli izleyenler fark etmiştir Fenerbahçenin ileri uç oyuncuları zaman zaman kendilerini kaptırıp defansımıza hücum pres yapmaya başladıkları anlarda arkadan Ozan Tufan kollarını açarak gitmeyin işareti yapıyordu buna rağmen daha maçın başında bile defanstan 3. bölgeye hızlı geçişlerle etkili ataklar yakaladık. Falcao defans ile boğuşup defans oyuncularını peşine takarak boş koşular yaparken ters kanattan Onyekuru'ya atılan paslarla ve uzun toplarla ağır Fenerbahçe defansının arkasına sarkmayı başardık.

    Sahada bir taktik savaşı vardı ve bu savaşta bizim elimiz çok daha güçlüydü. Sahadaki oyuncu profilinin de etkisi ile Ersun Yanal hemen hemen hiçbir karşı taktik geliştiremedi. Ancak ikinci yarının 70. dakikalarında bizim oyuncularda bir yorgunluk gözükmeye başladı. Artık o hızlı çıkışlar, zaman zaman yapılan şok presler ve yine zaman zaman yapılan tam saha presler azalmaya başladı. Artık rakip daha fazla üzerimize gelmeye başlamıştı ya da biz taktiksel olarak geriye çekilmiştik? Bu dönemde yine ileriye atılan bir uzun top ile penaltı pozisyonu yakaladık. Golü bulunca hem rakibin ikinci santraforu oyuna sokması hem de skoru koruma güdüsü ile Ahmet Çalık'ı alarak defansı 5'ledik. Belhanda'nın atılması oyun planını sekteye uğratsa bile karşı takımdan da Deniz Türüç'ün atılması oyunu dengeledi.

    Son golde karşı takımın şuursuz şekilde yüklenmesi üzerine yine bir hızlı atakla geldi. Dün sahada Fenerbahçe'yi skor olarak mağlup etmenin yanında, istediği futbolu oynayan, oyunu sürekli kontrolünde tutan, çok az atak yiyen bir takım vardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 24 Şubat 2020; 14:14:26 >




  • Black mirror dizisinde olduğu gibi ölmeden önce fatih terimin bilincini başkasına kopyalamak lazım, yoksa ne yapacağız biz :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben gerçekten bırakın derbi maçlarını, deplasman maçlarında bu kadar kompakt ve ne yaptığını bilen bir Galatasaray izlemedim.

    Şimdi gel de ligin başında A.Gücü Konya ve Malatyaya giden 6 puana acıma of ulan of

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birde şimdi saha olayların saha kapatmada alırlar offf harika bir hafta başlangıcı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir durum değerlendirmesi yaparsak 7’de 7 yaptık, oyumuz her geçen hafta daha iyiye gidiyor ve Falcao iyileşti, Sarrachi döndü, Onyekuru ilk 11 oynayacak seviyeye geldi, Seri tartışmasız en iyi maçını oynadı. Akbaba zaten her hafta akıyor. Geriye sadece Lemina’nın iyileşmesi kaldı. Fikstürümüz zor evet ama şu kadroyla her hafta üzerine koya koya gideriz.

    Mariano Donk Marcao Sarrachi
    Seri Lemina
    Feghouli Akbaba Onyekuru
    Falcao


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Böyle bir mantık mı var ya? Belhanda Deniz Türüç'ü attırmış da iyilik yapmış. Deniz Türüç'ün kulübeye saldıracağının garantisi mi vardı? Adam sarı kartı varken kendini attırdı sorumsuzca. Sonrası Deniz Türüç'ün salaklığı.

    Ayrıca Galatasaray Belhanda oynamadığı için kapattı puan farkını. Son 6 haftaya bir daha dön bak. Bu maçta sadece Lemina olmadığı için oynadı. Sakatlık bela olmazsa bir daha ilk 11 yüzü göremeyecek yine.

    Alerjim de var evet kendisine. 3 milyon euro para alıp 3 kuruşluk top oynamayan adama alerjim var. 10 numaralı formayı giyip ne top sürebilen, ne şut çekebilen adama alerjim var.

    Senin söylediğinin tam tersini söylüyorum. İnşallah bu yaz gider. Bu yaz gitmezse de 1 sene daha katlanırız artık. Sonra zaten Mustafa Cengiz böyle vasat bir adamla sözleşme falan uzatmaz.
  • gs ve fb'nin dinamikleri çok farklı demek ki,

    gs'de bir başkan rekor oyla başa geçecek. bir sürü söz verecek. ortaya çuvalla para koyacak.

    ama takımı ilk senesinde küme dolaylarında gezdirip sonraki seneye saçma transferlerle şubatta şampiyonluğa veda ettirecek.

    değil kulüpten kovmak, rezil edilerek kovulurdu. insan içine çıkamazdı.

    fb'de ise başkana hala kredisi var demekteler. ne diyelim, bu kafadan kurtulmamaları dileğiyle.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Sarachi bence daha hızlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Thejoker58906

    gol atmayı geçtim kale önünde topa vurdu mu ki
    Gelemedi ki :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 38353836383738383839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.