Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.311
Cevap
93
Favori
2.317.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43574358435943604361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahtedokuz

    Bu yıl kadro kalitenizle götürdünüz . ekstra olarak rakip de yoktu. 31 mart sonrası iktidar oy kaygısıyla başakşehiri gözden çıkardı. Yoksa albayrak çıkıp öyle açıklama yapabilir mi? Bakın başakşehiri kollamıyoruz imajı verdiler.
    Cok dogru. Sampiyon olduysak bunda secimlerin etkisi buyuk. Secimlere kadar dograndik. Basak desteklendi
    Secimlerden sonra basaka verilen destek kesildi ve adil bir surec gecirdik. Ancak siz ve basak kollanmaya o kadar alismiski adalet fenerin ve basakin hosuna gitmedi.
    Ali kocun tek vizyonu fenerli birini baskan yapmak 59 oncesi kupalari sampiyonluktan saydirmak ve yabanci siniri ile galatasarayin cl de basarisiz olarak 2024 te secilecek lig 1 e secilmesini engellemek.

    Ancak ali koc bilmiyor ki fener bu yabanci siniri yuzunden batti. Daha oncede gokhan gonul caner vs guvenip yabanci siniri getirdiniz sonra ne oldu? Alpere 8 milyon verdiniz. Ee ne oldu hosunuza gitti mi?

    Simdi eskaza serdar tolgay falan alinca, futboldanda anlamayinca yine yabanci siniri gelsin istiyor. Bilmiyor ki yabanci siniri bugun gelse daha beter batacak.

    Adam da zeka, beceri, vizyon ve yonetim sifir maalesef. Turk futbolu gelisir mi? Gelismez tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bence hedef şampiyonlar liginde başarı olmamalı. Bu sene transferde fena olmayan hamleler yapıldı. Önce mali yapıyı düzeltmeli ve yine lige odaklanmalıyız. Bunu borçsuz bir kulüp olana kadar devam ettirmeliyiz. Herhangi bir Türk takımı için şampiyonlar liginde gruptan çıkmak, finale çıkmak gibi bir başarı sayılmalı. Gruptan çıkınca tek oyuncusu bizim bütçeyi aşan takımlarla karşılaşıyorsun. Ne zamanki mali açıdan en azından onların yarısı kadar değerimiz olur, o zaman bir şansımız olabilir. Yoksa ne kadar proje takımı olursan ol bir yerde takılıyorsun. Mali yapı ve mali disiplinde devamlılık sağlarsan 5 - 6 yıl sonra çeyrek final görmeye başlarsın. Çünkü camian çok güçlü, tarihinde Avrupa da başarıların, kupan var, dünyada ismini bilmeyen yok, muhteşem taraftarın var tek eksik mali yapını yönetecek aklı başında bir yönetim modeli.

    Bir de artık Avrupa da daha sakin ve dengeli oynasak güzel olur. Sıkıcı da olsa başarı için savunmayı sıkı tutup hızlı çıkmak lazım. Deplasmandaki porto maçı gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • umarım doğrudur bu anlatılanlar


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy


    Adama sorarlar, geçen sene ŞL'de Avrupa Ligi grupları gibi bir gruba düşmüşsün, tarihteki Galatasaray'ın düştüğü en kolay grup değil, belki ŞL tarihinin en kolay grubuna düştün ve o gruptan çıkamadın. Hala nasıl böyle iddialı konuşabiliyorsun hem de daha rakipler bile belli değilken. Şu sosyal medyada ve mikrofonlara gösterdikleri hırsı biraz sahada gösterselerdi geçen sene o gruptan yine çıkardık. Böyle kuru laflara gerçekten karnımız doydu artık. Hele hele böyle iddialı lafları önemli maçlarda sahada kaybolan Belhanda gibi birinden duyunca daha da bir anlamsız hale geliyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    umarım doğrudur bu anlatılanlar


    Yok artık Mustafa Cengiz gibi bir adam, şuan 3'ün 5'in hesabını yapan ve böyle yaparak Galatasaray'ı yıllar sonra ilk kez gelir-gider tablosunda artıya geçiren bir adam, gidip de 6 ay için bir oyuncuya 10 milyon € vereceğini hiç sanmam. Öyle bir şey olsa zaten Mali Genel Kurulda ortaya çıkardı, çıkartırlardı ve mali açıdan da ibra edilmezdi. Fazla uçuk bir senaryo olmuş. Ama transfer döneminde ayrılacağına ben de katılıyorum. Kimya tutmadı çünkü, adapte olamadı takıma. Umarım iyi bir fiyata elden çıkarırız.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Süleyman Rodop: "Fatih Terim'in yakın çevresinden aldığım bilgilere göre Fatih Terim'in tek amacı 5. yıldızı takmak. 5. yıldızı taktığı gün başkanlık için çalışmalara başlıcak."
    Amacının 5. yıldızı almak olduğu bilgisini alırken çok zorlanmış mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kara Kuzgun kullanıcısına yanıt
    Artık bazı taktikler değişti.uc dayanıklı orta saha iki kanat forvet ve tek santrafor düzeni günümüz futbolu için daha geçerli.on numaraya snaijder tarzı bir adam alırsak bu sefer kanat forvet oynayan oyuncularımızın savunmaya daha fazla yardım etmesi gerekiyor.dogal olarak bu oyuncularında hücumdaki verirmliligi düşer.artik top rakipteyken iki kanat forvet ve orta sahadan on numara dediğimiz oyuncu savunmaya yardım etmesse orta sahadaki üstünlüğü rakibe kaptiririz.on numara tamamen hücuma dönük bir oyuncuyla oynamakta,üç dayanıklı orta saha oyuncusunun olduğu bir taktikle oynamakta teknik direktorun yapabileceği bir seçim.acikca ben snailder tarzı bir ön numaraya artık karşıyım.hem hücumda çok etkin hemde savunmaya yardım edebilen futbolcularda gerçekten çok pahalı.ins o tip oyuncular buluruz ama varsa bile çok daha yüksek liglere daha yüksek ücretlerle giderler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • maicole kullanıcısına yanıt
    Bizim taraftarlarimiz ve benimde yıllarca alıştığı sistem bu.savunmaya fazla yardım etmeyecek,top rakipteyken elini beline koyup rakibi izleyecek ama top ayağına geldimi topu olağanüstü iyi kullanacak,maçın sonucunu degistirebilecek hareketler yapan bir adam isteniyor.bu tip bir oyuncu alırsak bence onyekuru ve feghuli gibi adamların hücumdaki verimi düşer.bu görev günümüz futbolunda kanat forvetlere çok yükleniyor.yunus gitsede kalsada bence orta sahada artık on numaraya yer yok.mantikli olan tek onlibero ve iki sekiz numara ile oynamaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanhu11

    Bizim taraftarlarimiz ve benimde yıllarca alıştığı sistem bu.savunmaya fazla yardım etmeyecek,top rakipteyken elini beline koyup rakibi izleyecek ama top ayağına geldimi topu olağanüstü iyi kullanacak,maçın sonucunu degistirebilecek hareketler yapan bir adam isteniyor.bu tip bir oyuncu alırsak bence onyekuru ve feghuli gibi adamların hücumdaki verimi düşer.bu görev günümüz futbolunda kanat forvetlere çok yükleniyor.yunus gitsede kalsada bence orta sahada artık on numaraya yer yok.mantikli olan tek onlibero ve iki sekiz numara ile oynamaktır.
    Öyle oyuncular yok artık, o tipte dünyada 20 tane oyuncu yoktur. Özellikle Avrupa’da rekabet düzeyi yüksek liglerde öyle oyuncu göremezsin, öyle oyuncular ancak Hollanda Ligi gibi iyi takımlar ve kötü takımlar arasında güç farkının yüksek olduğu liglerde olur. Mesela PSV ve Nijmegen, iki takım arasında acayip güç farkı var, PSV gibi bir takım defansif yardımı hiç olmayan bir on numara ile rakip takıma karşı oynayabilir, hem ciddi güç farkı var, hem de fiziki güce dayalı bir lig değil.

    İki senedir deplasmanlarda böyle eli belinde on numara ile oynamamıza rağmen bile aşırı zorlanıyoruz, acaba Sneijder olsaydı halimiz nolurdu, daha kötü olurdu deplasman oyunumuz. Tabi bizim gerçek dünya ve güncel futbol ile alakasız olan taraftarlar Sneijder 40 metreden her maç 90a çakar diye düşünüyor, ama kazın ayağı öyle hiç değil. Berabere bitirdiğimiz en az üç maçı kaybederdik dışarıda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • On numara feghuliye verilsin tartışma bitsin bence.

    Takımın bir sekiz numaraya,birde Fernando nun sakatlıkları arttığı ve yaşı itibari ile sakatlıktan çabuk donememesi ve sakatlık sonrası hemen form tutamama durumu var.

    Snaijder tipi bir ön numaramı yoksa Melo tipi bir onlibero mu veya ilk şampiyonluk senesinde oynadığı gibi bir Selçuk mu derseniz siralamam ndaye nin de gittiğini göz önünde tutarak once sekiz numara sonra Melo tipi onlibero en sonra snaijder tipi bir futbolcu olur.zaten bence melonun takıma verdiği katkı snaijderden çok daha fazlaydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu takımın iki senedir şampiyon olmasının en büyük nedeni ic saha performansıdır. Kim ne derse desin ic sahadaki yenilmezlik serisi devam ederse şampiyon oluruz. Özellikle taraftar ne olursa olsun iç sahada desteğe devam etmemiz lazım. Günün birinde muhakkak yeniliriz ama yenilgiden sonra da hiç yenilmemiş gibi devam edebilirsek işte o zaman vay rakiplerimizin haline diyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinize aynen katılıyorum ama bunu taraftara iyi anlatmak lazım.turkiye liglerinde artık takımlar arası büyük güç farkları yok.sen biraz kötü oynadın mi rakip hemen puanı hatta galibiyeti kapıyor.iste Başakşehir Rize maçı işte Başakşehir Göztepe maçı.artik Anadolu takımları da güçlü.oyle sahaya çıkıp güle oynaya üç beş atıp yenilecek takım pek kalmadı.bu düzende benim hoşuma gidiyor açıkçası.maca çıkarken sonucun ne olacağını bilememek ligde küme düşme potasında ki bir takımın lig liderini deplasmanda bile yenebilme ihtimali olduğu bir maçı seyretmek bence çok daha zevkli.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhuctas

    Bence bu takımın iki senedir şampiyon olmasının en büyük nedeni ic saha performansıdır. Kim ne derse desin ic sahadaki yenilmezlik serisi devam ederse şampiyon oluruz. Özellikle taraftar ne olursa olsun iç sahada desteğe devam etmemiz lazım. Günün birinde muhakkak yeniliriz ama yenilgiden sonra da hiç yenilmemiş gibi devam edebilirsek işte o zaman vay rakiplerimizin haline diyorum.
    36 maçtır yenilmedik. Sanırım tarihimizdeki en uzun iç saha yenilmezlik serisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belhanda ile röprötaj yapmışlar ama soruların hepsi gereksizdi gidecenmi kalacanmı gibi kilit ve doğru sorular sormamış onun dısında herşeyi sormuş yok diagne ile penaltı atısında ne oldu felan ne olacak cevabı vereyim soyunma odasına gidip bir birlerini boğazladılar hey Allahım ya adam gibi soru sormak yerine saçma sapan sorularla röportaj yapıldığını sanıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Mayıs 2019; 18:39:2 >
  • galatasaray'ın iç saha ile dış saha performansı arasında çok fark olmasının sebebi bana kalırsa orta sahada belhanda dışında pas kalitesi yüksek, oyun kurucu meziyetleri olan, baskıda kilit açacak ve belhanda'nın 1 tık gerisinde oynayacak bi merkez orta sahasının olmaması. belhanda'nın arkasında oynayan oyuncuların hepsi atletik meziyetleriyle oynayan oyuncular. zeki, pas kalitesi yüksek, ofansa dönük işler yapacak bi 8 numara lazım galatasaray'a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    galatasaray'ın iç saha ile dış saha performansı arasında çok fark olmasının sebebi bana kalırsa orta sahada belhanda dışında pas kalitesi yüksek, oyun kurucu meziyetleri olan, baskıda kilit açacak ve belhanda'nın 1 tık gerisinde oynayacak bi merkez orta sahasının olmaması. belhanda'nın arkasında oynayan oyuncuların hepsi atletik meziyetleriyle oynayan oyuncular. zeki, pas kalitesi yüksek, ofansa dönük işler yapacak bi 8 numara lazım galatasaray'a.
    Kısacası 2011-2012 sezonundaki Selçuk'un etkisini yaratacak biri lazım. Ama işin ilginç tarafı 2016-2017 sezonunda Selçuk-Tolga orta sahasıyla deplasmanda şimdiye göre daha fazla puan toplamıştık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 26 Mayıs 2019; 19:0:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • bu arada daha öncesinde hoca ile 2+3 yıllık sözleşme imzalamıştık şimdi 5 yıl imzaladık o 2+3 yıla ne oldu üstüne mi ekleniyor yoksa boşa mı çıkıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 43574358435943604361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.