Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
108
Favori
3.253.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stoper forvet orta saha diyoruz genel olarak.. eyvallah itirazimiz yok.. ama su takimdaki beklerin lesligi gozden kacarsa hicbir halt olmaz bizden.. acin bjk maclarini solda adriano ve sakatliga kadar canerin sagda gokhanin yaptiklarina bakin... onlerindeki kanatlarla nasil bir uyumlari var.. bizde bruma yasin bir basina ikiniyor.. adamlar bildigin babel-adriano q7-gg seklinde geliyor sanki 2 kanat adami var gibi.. ayni gokhanin savunmadaki ters kademelerine bir bakin.. bek bir takimin olmazsa olmazi basarili oldugumuz zamanlarda fatih akyeller hakan unsallar eboueler rieralar vardi.. bir tek cevat gulerle tamamlanan sezon beklerimiz zayif gibiydi onu istisna sayarsak beksiz sampiyon olunmuyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn77

quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkinciliği başarı sayar olmuşlar.

2.likle beraber şampiyonlar liginde juventus ve real madridin olduğu gruptan çıkmayı başarabilen bir tane antrenör göster 115 yıllık galatasaray tarihinde. öyle 2.lik başarı mı ya demekle olmuyor o iş. son dönemde mancini geretsle beraber gs tarihinin en başarılı hocasıdır.

Lucescu var mesela Milan PSG'nin olduğu gruptan çıkarıp çeyrek final yapmıştı. Tam olarak anlatamıyoruz galiba; Nando'lu, Eboue'li, Riera'lı(sonra Telles geldi), Selçuk'lu,Melo'lu,Burak'lı, Wesley'li, Drogba'lı,yedekten Amrabat'ın, Bruma'nın, Çolak'ın geldiği, yedek sağ bekinin Sabri olduğu(hani as olarak bile yerini bir türlü dolduramadığımız), sezon başı Fatih Terim gibi ÇOK büyük bir TD tarafından çalıştırılan, 2 sezon boyunca "bam bam bam" oynamış, son sezon 10, öncekinde ise en yakın rakibine 9 puan fark atmış, ŞL'de çeyrek final oynayan kadro SADECE 65 puan toplayabildi ve nisan ayında nisan, şampiyonluk verdi. Mancini'yi severim aslında ama son yılların en başarılı teknik adamı demek güzel kafa. Terim ve Hamza hocam'dan sonra olabilir.

Hamzaya kadar bi nebze hak verdim de hamza dan sonra vizyonunu anlamış oldum. luceyi süper kupa finalinde madridi yendiği için söylersen kabul.sampiyonlar liginde de başarılı ama real madrid ve juventus kupanın doğal favorileriydi mancini döneminde.pogbali tevezli falan.

ya herseyi tartisiriz da hamza niye dedin ya cidden =D melonun yerini jem paul karacanla doldurmaya çalıştı madrid deplasmanina bilal rodrigezle cikti .hala gülüyorum. sonra gittiği anadolu takımlarının tümünden kovuldu. o adamda ciddi seviyede vizyon eksikliği var. teknik direktörlüğü iyi olabilir belki ama o adama kesinlikle transferlerde söz hakkı verilmemesi gerek.

yeni malatyaya gidiyormuş heralde. ordan bile kovulur bu kafayla.

Melo,Jem baya boş yorum Jem Yekta'nın yerine alınmış yedek oyuncuydu. Melo son gün hocamı yarı yolda bırakıp gitti. Melo ile sözleşme yeniledik kalacaktı hatırlarsanız ama Melo takımı yarı yolda bırakıp kaçtı kendi GİTTİ çok yerde söyledi bunu kendisi. Hamza hocanın gönderildiği gün de 3 kupalı adamı nasıl yollarsınız diye tweet atmıştı. Alel acele yerine aldırdığı Kevin'i de yönetim hatasından oynatamadı. Real deplasmanında da o dalga geçtiğin adamlarla çok güzel oynamıştık aslında niye öyle dedin ki. Şöyle de bir tiki taka yapmıştık oysa.

Eğer şaka olarak yazdiysan cidden komik . ama ciddi yazdiysan kendine iyi bak kardeşim. hayırlı geceler. muazzam tiki taka 5 gol yerine sayıldığı için 5-4 kazandık.

Haklısın bernabeu'da nasıl yenemezsin real madrid'i pis köylü hamza

yo real madridi yenemedigi için değil maç içinde bir bölümü gosterdigin için derim onu. ben sana prandelli döneminden skibbe doneminden muazzam paslar falan çıkarayım o zaman onlar da muhteşem olsun.

bir insan neden hamza hayranı olup onu korur cidden inanılır gibi değil. bursa osmanlı taraftarı bile ismi geçince ana avrat gidiyor. teknik direktorlugu belki iyidir teknik bilgisi idmanı falan biliyordur ama adam cidden köylü kafası var adamda.bizim cocuklar oynasin ya seklinde transfer yapiyor. melonun yerine jem dedim itiraz ettin diyelim haklisin kendi acikladi melonun yerine gerekirse baltayı koyariz dedi ve koydu cidden =D

O maç zaten gayet iyi oynamıştık öylesine attım onu. Bursa taraftarı kendilerini şampiyon yapan adama bütün stat küfreden insanlar onların küfretmediği kimse yok ki. Bir gün Hamza hocamın da hakkı yeterince verildiği zaman onu da korumaktan vazgeçicem merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 11 Haziran 2017; 4:21:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RealLord

Kimse kusura bakmasin. Ünal Yasal basarili değildi.Niye diye sorarsanız adam para harcayarak avrupa basarilari elde etti.Borçlar azalmadı daha çok borçlanarak transferler yapıldı.En son sezonunda takımdan kaçmasının nedeni de sebep olduğu borclardi.Bana gore basarili baskan Fikret Ormandır adam hem basari sağlıyor hem de borçları kapatıyor.Maddi olarak gerçekten çok iyi yönetiyor.Ünal aysal gitti şuan ki yönetim borçları kapatmak için uğraşıyor.Bunu da herkes görüyor.Ama Ünal Yasal takıma vizyon katıyordu o ayrı mesele..

kardeşim sen hiç araştırma yapmayıp aysal düşmanı gazeteleri mi okuyorsun. dursun özbek döneminde toplam borç tam 2 kat arttı. borçları kapamaya çalışıyor dediğin adam 64 milyon euro harcayıp 4.ve 6. yaptı yani oda harcadı ama çapsız olduğu için paramızla rezil etti. kaçtı dediğin adam da riva projesi sundu kabul edilmeyince gitti. özbekin iktidara 2kurusa peşkeş çektiği araziler var ya onlar işte.ozbekin riva projesi reddedilseydi o da gidecekti.kendi açıkladı eğer guvenilmiyorsa giderim dedi.

allah aşkına onun bunun dediklerine inanmak yerine acın belgeleri okuyun biraz. kap a açıklanıyor bu borçlar falan. aysal dönemi aysal aldiği borca sadece 20 milyon euro daha borç ekleyerek bırakmış şu anda 2 senede 2 katına çıkmış.

son olarak inşallah özbek, aziz gibi 10 sene 20 sene kalır ve dusebildigimiz kadar lig düşeriz. bunu şu mübarek gün istiyorum. yoksa bu taraftar modelinin cidden aklı başına gelmeyecek

Hocam açıp okusaydin Ünal Yasal döneminden kalan borçların Faizlerinin bize kat kat döndüğünü bilirsin.Ünal aysalin tek şansı Fatih terimdi fatih terim gitti bitti.Mancını döneminde şampiyonluk gitti sadece avrupa da juventusu yendik.Ertesi sezon arsenalden içerde 6 dışarda 4,dortmundan içerde dışarda 4 anderlecht ten 3 başak şehirden 4 yediğimiz günleri hatırlayın. Kimse masal anlatmasin yani.Tamam spor basarisi vardı ama borçlar arttı. Ve ondan kalan borçlar her sene faiz koyarak arttı. Bir suru oyuncu ornek Ontivero ,salih,umut gundogan gibi oyuncular maaşlarını bizden alıp başka takımlarda oynadilar.Mancını döneminde gençlere önem vericez diyip paraları car cur ettiler.Bu bence basari değil. Şuan ki yönetim zaten hic basarili değil kimseyi savunmuyorum benim düşüncemi söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Sparrower -- 11 Haziran 2017; 4:16:20 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İkinciliği başarı sayar olmuşlar.

2.likle beraber şampiyonlar liginde juventus ve real madridin olduğu gruptan çıkmayı başarabilen bir tane antrenör göster 115 yıllık galatasaray tarihinde. öyle 2.lik başarı mı ya demekle olmuyor o iş. son dönemde mancini geretsle beraber gs tarihinin en başarılı hocasıdır.

Lucescu var mesela Milan PSG'nin olduğu gruptan çıkarıp çeyrek final yapmıştı. Tam olarak anlatamıyoruz galiba; Nando'lu, Eboue'li, Riera'lı(sonra Telles geldi), Selçuk'lu,Melo'lu,Burak'lı, Wesley'li, Drogba'lı,yedekten Amrabat'ın, Bruma'nın, Çolak'ın geldiği, yedek sağ bekinin Sabri olduğu(hani as olarak bile yerini bir türlü dolduramadığımız), sezon başı Fatih Terim gibi ÇOK büyük bir TD tarafından çalıştırılan, 2 sezon boyunca "bam bam bam" oynamış, son sezon 10, öncekinde ise en yakın rakibine 9 puan fark atmış, ŞL'de çeyrek final oynayan kadro SADECE 65 puan toplayabildi ve nisan ayında nisan, şampiyonluk verdi. Mancini'yi severim aslında ama son yılların en başarılı teknik adamı demek güzel kafa. Terim ve Hamza hocam'dan sonra olabilir.

Hamzaya kadar bi nebze hak verdim de hamza dan sonra vizyonunu anlamış oldum. luceyi süper kupa finalinde madridi yendiği için söylersen kabul.sampiyonlar liginde de başarılı ama real madrid ve juventus kupanın doğal favorileriydi mancini döneminde.pogbali tevezli falan.

ya herseyi tartisiriz da hamza niye dedin ya cidden =D melonun yerini jem paul karacanla doldurmaya çalıştı madrid deplasmanina bilal rodrigezle cikti .hala gülüyorum. sonra gittiği anadolu takımlarının tümünden kovuldu. o adamda ciddi seviyede vizyon eksikliği var. teknik direktörlüğü iyi olabilir belki ama o adama kesinlikle transferlerde söz hakkı verilmemesi gerek.

yeni malatyaya gidiyormuş heralde. ordan bile kovulur bu kafayla.

Melo,Jem baya boş yorum Jem Yekta'nın yerine alınmış yedek oyuncuydu. Melo son gün hocamı yarı yolda bırakıp gitti. Melo ile sözleşme yeniledik kalacaktı hatırlarsanız ama Melo takımı yarı yolda bırakıp kaçtı kendi GİTTİ çok yerde söyledi bunu kendisi. Hamza hocanın gönderildiği gün de 3 kupalı adamı nasıl yollarsınız diye tweet atmıştı. Alel acele yerine aldırdığı Kevin'i de yönetim hatasından oynatamadı. Real deplasmanında da o dalga geçtiğin adamlarla çok güzel oynamıştık aslında niye öyle dedin ki. Şöyle de bir tiki taka yapmıştık oysa.

Eğer şaka olarak yazdiysan cidden komik . ama ciddi yazdiysan kendine iyi bak kardeşim. hayırlı geceler. muazzam tiki taka 5 gol yerine sayıldığı için 5-4 kazandık.

Yalnız o maç 2-1 bitti 4-0 değil

• quote:

quote:

quote:

Kimse kusura bakmasin. Ünal Yasal basarili değildi.Niye diye sorarsanız adam para harcayarak avrupa basarilari elde etti.Borçlar azalmadı daha çok borçlanarak transferler yapıldı.En son sezonunda takımdan kaçmasının nedeni de sebep olduğu borclardi.Bana gore basarili baskan Fikret Ormandır adam hem basari sağlıyor hem de borçları kapatıyor.Maddi olarak gerçekten çok iyi yönetiyor.Ünal aysal gitti şuan ki yönetim borçları kapatmak için uğraşıyor.Bunu da herkes görüyor.Ama Ünal Yasal takıma vizyon katıyordu o ayrı mesele..

kardeşim sen hiç araştırma yapmayıp aysal düşmanı gazeteleri mi okuyorsun. dursun özbek döneminde toplam borç tam 2 kat arttı. borçları kapamaya çalışıyor dediğin adam 64 milyon euro harcayıp 4.ve 6. yaptı yani oda harcadı ama çapsız olduğu için paramızla rezil etti. kaçtı dediğin adam da riva projesi sundu kabul edilmeyince gitti. özbekin iktidara 2kurusa peşkeş çektiği araziler var ya onlar işte.ozbekin riva projesi reddedilseydi o da gidecekti.kendi açıkladı eğer guvenilmiyorsa giderim dedi.

allah aşkına onun bunun dediklerine inanmak yerine acın belgeleri okuyun biraz. kap a açıklanıyor bu borçlar falan. aysal dönemi aysal aldiği borca sadece 20 milyon euro daha borç ekleyerek bırakmış şu anda 2 senede 2 katına çıkmış.

son olarak inşallah özbek, aziz gibi 10 sene 20 sene kalır ve dusebildigimiz kadar lig düşeriz. bunu şu mübarek gün istiyorum. yoksa bu taraftar modelinin cidden aklı başına gelmeyecek

Hocam açıp okusaydin Ünal Yasal döneminden kalan borçların Faizlerinin bize kat kat döndüğünü bilirsin.Ünal aysalin tek şansı Fatih terimdi fatih terim gitti bitti.Mancını döneminde şampiyonluk gitti sadece avrupa da juventusu yendik.Ertesi sezon arsenalden içerde 6 dışarda 4,dortmundan içerde dışarda 4 anderlecht ten 3 başak şehirden 4 yediğimiz günleri hatırlayın. Kimse masal anlatmasin yani.Tamam spor basarisi vardı ama borçlar arttı. Ve ondan kalan borçlar her sene faiz koyarak arttı. Bir suru oyuncu ornek Ontivero ,salih,umut gundogan gibi oyuncular maaşlarını bizden alıp başka takımlarda oynadilar.Mancını döneminde gençlere önem vericez diyip paraları car cur ettiler.Bu bence basari değil. Şuan ki yönetim zaten hic basarili değil kimseyi savunmuyorum benim düşüncemi söylüyorum.

Diğer konuları tartisabiliriz ama tek şansı terimdi demek yanlış olur. terim canaydın döneminde de vardı ve başarısızdı yaptığı transferlerle başkanla birlikte klubu baya zora soktu.

terim kimlerle başarılı oldu Faruk Süren ve Ünal Aysal. yanı herşey terim olayı yanlış. vizyoner başkanlarla terim birbirlerini tamamladılar. başkanları hiç görmezsek hata yaparız. bu iki başkan da büyüyerek toparlanmak istedi ve terime iyi kadrolar verdi. sence terim polatla niye çalışmadı ve polat gider gitmez aysalla çalıştı? çünkü canaydinla dersini aldı. ya da sence şu an dursunla çalışır mı? aptal değil terim. başkanların önemini bizden daha iyi biliyor.
    şu an terim de pişman çok güzel ivme yakalamışken milli takıma anında red cevabı vermeliydi. bugünkü açıklamalı da bunu gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgkn77 -- 11 Haziran 2017; 4:35:0 >

• Burada Ünal Aysal'ı eleştiren kişileri pek anlayamıyorum. Açın bakın Aysal ilk başkan seçilirken ben futboldan pek anlamam dedi. Ayrıca büyük borçlar ancak başarılar ile ortadan kalkar tarzında konuşması da vardı. Ünal Aysal kısa zaman içerisinde çok iyi bir başkanlık yapmıştır bence. Son 16 ve çeyrek final ayrıca bana göre 3 şampiyonluk da elde etmiştir. O dönem de sponsor olaylarımız da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Ünal Aysal'ın transferlerini eleştirenler var. O dönem ile şuan bir değil. Adam kaç kere dedi kaldırın bu yabancı sınırını diye kaldırmadılar. Yanlış hatırlamıyorsam 5+0 gibi bir şeydi ve git gide düşecekti. Ne yaptı Aysal tüm potansiyelleri topladı ama adamlar tutmadı veya yattı bunda Aysalın çok büyük bir suçu yok. Ayrıca Sneijder'i Drogba'yı takıma kazandıran adamdan bahsediyoruz. Eğer sınır kaldırılsaydı başka birçok yıldız daha izleyebilirdik diye düşünüyorum. Aysal'a riva için izin vermediler de Özbek gibi bir çapsıza verdiler. Aysal dediğimiz adam Unit gibi bir yapının sahibi ve büyük paralar ile Özbekten daha çok haşir neşir. Benim gözüm Aysal en doğru başkan tiplemelerinden biridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Burada Ünal Aysal'ı eleştiren kişileri pek anlayamıyorum. Açın bakın Aysal ilk başkan seçilirken ben futboldan pek anlamam dedi. Ayrıca büyük borçlar ancak başarılar ile ortadan kalkar tarzında konuşması da vardı. Ünal Aysal kısa zaman içerisinde çok iyi bir başkanlık yapmıştır bence. Son 16 ve çeyrek final ayrıca bana göre 3 şampiyonluk da elde etmiştir. O dönem de sponsor olaylarımız da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Ünal Aysal'ın transferlerini eleştirenler var. O dönem ile şuan bir değil. Adam kaç kere dedi kaldırın bu yabancı sınırını diye kaldırmadılar. Yanlış hatırlamıyorsam 5+0 gibi bir şeydi ve git gide düşecekti. Ne yaptı Aysal tüm potansiyelleri topladı ama adamlar tutmadı veya yattı bunda Aysalın çok büyük bir suçu yok. Ayrıca Sneijder'i Drogba'yı takıma kazandıran adamdan bahsediyoruz. Eğer sınır kaldırılsaydı başka birçok yıldız daha izleyebilirdik diye düşünüyorum. Aysal'a riva için izin vermediler de Özbek gibi bir çapsıza verdiler. Aysal dediğimiz adam Unit gibi bir yapının sahibi ve büyük paralar ile Özbekten daha çok haşir neşir. Benim gözüm Aysal en doğru başkan tiplemelerinden biridir.

İnşallah 2018 mayısda onun gibi biri seçilir başkanlığa.

• bu sene sen şampiyon ol seneye ben şampiyon olim danışıklı dönüşüklü bir lig oynuyoruz gs arayı çok açtığından dolayıda gs ye karşı bir direnç var türkiyedeki illuminatiler tarafından. hiç bir beklentim yok o yüzden gs den.
  • quote:

Galatasarayin yeni nesil taraftarı dursun özbeke yakışır tam onun istediği bir taraftar profili olmuş. bjk fb hatta başakşehir önümüzdeki 5 yıl bizi toz duman edecek gibi görünüyor. trabzona yapıldığı gibi,3 sene öncesine kadar bjk ye yapıldığı gibi acaba galatasaraya büyük takım desek mi diye tartışmalar başlar. hayırlı uğurlu olsun.

Ne alaka hocam? Dursun şunun şurasında en fazla 11 ay daha burda.. Biz galatasaray ız öyle 5 sene de yok olmayız, fener dışında kim yakınımızda? Ts 5 sene üst üste şampiyon olsa ne olcak?:) yeni nesil taraftarı bilememde, bu gs bir daha toparlanamaz lafını ancak hayal dünyası geniş bjkli, fb liler kurar..Hani borçtan onlar batarda biz batmayız öyle de bir durum var)

• Belhanda yerine al Ber Arfayı josue yi de gönder alsana sneijderin mis gibi alternatifi
  • Adminler bi el atın yaw Gs bölümün en çok engellenen trolu açmış konuyu çoğu kişi göremiyor

Sağlam birine devredin Şu konuyu

• quote:

İlla kendinize laf söyletceksiniz.Para harcayıp ta başarılı olamayan asalaklar var Ünal Aysal harcamış 2 kere üst üste cl grubundan çıkmışız real e kök söktürmüşüz bir dünya markası olmuşuz ona mı lafınız?Ayrıca Fikret Orman başarılı falan değil,başarı ligde şampiyon olmak değildir.Ligde şampiyon olmak kolay iş.Asıl önemli olan avrupa.En büyük başarısı çeyrek finale çıkmak olan bşr başkan nasıl başarılı olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Adminler bi el atın yaw Gs bölümün en çok engellenen trolu açmış konuyu çoğu kişi göremiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Adminler bi el atın yaw Gs bölümün en çok engellenen trolu açmış konuyu çoğu kişi göremiyor

Senin gibi üç-beş çoluk çocuk var buralarda fikirlerimizi yazdığımız zaman heme "trol, engelle, owwww Aysal'a laf söyledi, benim gibi düşünmüyor ovvv" diye öuhabbetlere maruz kalıyoruz. Sen beni bırak da git matematik çalış sallama taktikleriyle bu iş olmaz.
  • Hocam burada ünal aysalin başarısına hicbir şey söylemiyorum.Maddi açıdan bir başarısını göremedim düzgün okursaniz anlarsınız.Bende her galatasaraylı gibi ünal aysal. Dönemindeki sportif başarıdan memnundum. Ama goruyosunuz borçlar başımıza bela oldu Başarısız yönetimle birlikte daha da kotu duruma dusuyoruz bunu belirtiyorum. Hem maddi hem sportif açıdan basari saglicak bi baskan ve yönetim ünal aysaldan daha çok basarili olur bunu kastediyorum. Yoksa para harcayarak Bu borçlar kapanmaz.Sportif başarıda olmazsa borçlar katlanarak buyur.Benim destekledigim baskan adayı Abdürrahim albayrak zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Sparrower -- 11 Haziran 2017; 12:55:18 >
  • boşuna kendimizi yormayalım en az 3-4 senesi kayıp bu takımın....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Coder

Burada Ünal Aysal'ı eleştiren kişileri pek anlayamıyorum. Açın bakın Aysal ilk başkan seçilirken ben futboldan pek anlamam dedi. Ayrıca büyük borçlar ancak başarılar ile ortadan kalkar tarzında konuşması da vardı. Ünal Aysal kısa zaman içerisinde çok iyi bir başkanlık yapmıştır bence. Son 16 ve çeyrek final ayrıca bana göre 3 şampiyonluk da elde etmiştir. O dönem de sponsor olaylarımız da gayet iyiydi diye hatırlıyorum. Ünal Aysal'ın transferlerini eleştirenler var. O dönem ile şuan bir değil. Adam kaç kere dedi kaldırın bu yabancı sınırını diye kaldırmadılar. Yanlış hatırlamıyorsam 5+0 gibi bir şeydi ve git gide düşecekti. Ne yaptı Aysal tüm potansiyelleri topladı ama adamlar tutmadı veya yattı bunda Aysalın çok büyük bir suçu yok. Ayrıca Sneijder'i Drogba'yı takıma kazandıran adamdan bahsediyoruz. Eğer sınır kaldırılsaydı başka birçok yıldız daha izleyebilirdik diye düşünüyorum. Aysal'a riva için izin vermediler de Özbek gibi bir çapsıza verdiler. Aysal dediğimiz adam Unit gibi bir yapının sahibi ve büyük paralar ile Özbekten daha çok haşir neşir. Benim gözüm Aysal en doğru başkan tiplemelerinden biridir.

Aysal'ın en büyük hatası futboldan anlamadığı halde başarılar eline kolay geldiği için futbolda başarıyı kolay zannetmesi oldu.. Basında övülen 2-3 topçuyu alınca başarı gelecek zannetti. Aysalın başarası sportif başarıyı idari yönden değerlendirmek oldu ve sportif başarı için getirelen ekibin eline iyi futbulcular vermekle oldu.. ama sportif başarı ayağının temel direkleri Dürüst ve albayrak'ı önce egale etti yönetimden uzaklaştırdı. Sonrasında yalnız kalan terimi yemeye çalıştı. Terimde aradan çıktı milli takım fırsatını değerlendirdi. Mancini dönemi devre arası transferleri ve prandelli dönemi Aysal'ın bu işi yapamayacağının göstergesi oldu.. Sportif başarı olmadığı için Aysal'ın idari başarının ayağı eksik kaldı.. Çünkü başarıyı satıyordu.. Eğer Aysal Candan ercetin vb gibi kurumsallaşma!!! hamleleri yerine Dürüst ve albayark'ı yönetimde tutsaydı ve teknik kadro ile uğraşmasaydı o dönemi devam ettirebilseydik şu anda Galatasaray için borçların ödenmesi sıkıntısı diye bir şley olmazdı.. Bu işer başarı iel orantılı.. Şampiyon olur CL ye gitmiyorsan en az 40-50 milyon euro zarardasın.. Sponsor vb saymıyorum bile.. dursun kuculecem diye yırtınsın.. futbolda başarısızlık döneminde çöküşü yaşarsın.. BJK den daha çok maaş öder bir de üstüne sürünürsün.. Gozlemlerim galatasarayın maaşlı idari çalışanları kapasitesiz ve onun bunun yakını olmalı.. yoksa idari yönetim bu kadar dandik olamaz. Hatırlanacağı gibi fax çekilmesi unutulmaz..Klübün bir geçmiş aklı bir akıl birikmesi yok gibi.. Her şey çalakalem .Gelelim sportif yöne futbolun idaresine.. Bir takımın eksiği, eksik yerleri bilinir. Orala adam almak gibi hamlerler yapılır.. Kaç senedir bu takımın gerçek bir sağ açığı yok.. Gecen sene Yasin, Bruma, rodriges, Poldi 4 tane sol vardır bir tane sağ yok.. bu sen belhanda diyorlar Sneijder varken Belhanda peşinde koşuyorlar. (Takımın en az 5 mevkisi açık iken.) O da alınsa kanat oynatacaklar. Neden gidip gerçek kanat oyuncusu almazsınız? Cenk Ergün müdür nedir bu işi pek bilmediği aşikar.. Futbolumuz sorumlusu bu adam işte. bülent Tulun'a sövüyorduk onun eline su dökebilecek adam bile yok..

Bazı durumda bir malubiyet çok büyük galibiyetlre kapı aralar.. Bazı durumlarda da bir galibiyet bir başarı onunu kapatır.. Hamza dönenimde balına olunan şampiyonluk çok kusurların üstünü orttü ve o kusurlar buyudukçe buyuyor artık önlenemeze seviye geldi. Herkes kızacak ama Bu iş yine Dürüsrt, Albayrak, Terim üçlüsü ile çöczlür gibi. Ama bu nasıl bir kurumssalıktır bu nasıl bir 100 kusur yıllık kulüptür ki 3 kişini eline bakıyor? Futbolun içinden gelmeyen ve başkasının parasını harcayan bu yönetim modeli ile pek yol alınamaz.. Adam başkasının parasını harcıyor sorgu sual de yok. Her gun TV de yazılı basında..İstediğinde istediği devlet yöneticisi ile konuşabiliyor. Bundan güzel hayat mı olur? En mantıklısı futbol A.Ş yi bir yabancıya satmak gib.. İlla temelli satmak da gerekmez.. 15 er 20 şer yllık dönemlerde satılmalı... Gelen parayı da liseli dinazorlar afiyetle yesin.. Para döken adam bu kulübü gayet iyi yönetir..

• Bencede kimse kendini yormasin izlicez görücez.Bu yönetimin düzgün transfer yapamaz.Tudorda istediğim transferler yapılmadı diyerek başarısızlığına pabuç uydurur gider.Yine olan taraftara olur

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.