Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1890. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.230.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18881889189018911892
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tom Waits

quote:

Orijinalden alıntı: goz_35

Roberto Carlos solun sağı galiba arkadaşlar.

Giderken sol, dönerken sağ hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dışardan sevinç çığlıkları geliyor,dedim hayırdır Fener 90 da atraksyontitos a 1 gol atabilmiş,deli gibi seviniyorlar işte bunlar bizim bölüme gelip Galatasarayın Avrupa kimliğine burun kıvıran tipler,güldüm tabii.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ula burda hamit E laf edenler siz gerçek galatasaraylı olamassiniz. Adam gerekirse maaş almam diyor . siz ne diyorsunuz. Hamitin bu takıma yaptıklarını hicbir oyuncu yapmamıştır. Tam bir profesyonel . hamit E. Laf atacaginiza burak-selcuk-olcan 3 lusune kısacası trabzondan gelenlere bakın bi. Takımı ikiye ayırıcılar resmen. Acilen bu 3 futbolcu takımdan gönderilmelidir.

• psirik kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ya umut kafası kesilmiş tavuk gibi koşuyor. Olcanın göbegi önden gidiyor. Git oyuna joseyi al. Carole u al. Sinanı al. 3 tane genc oyuncu hamlen varken umut olcan hamlesi hic akıllı adam işi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Aynen hocam ya umut kafası kesilmiş tavuk gibi koşuyor. Olcanın göbegi önden gidiyor. Git oyuna joseyi al. Carole u al. Sinanı al. 3 tane genc oyuncu hamlen varken umut olcan hamlesi hic akıllı adam işi olamaz.

Boşa kendini yorma umut olcan oynamaya devam edicek sinan ancak Türkiye kupasında oynar oda bazı maçlarda

• melo gitseydi bütün planları geldiği 2.yıldan beri sakatlıklarla uğraşan hamit üzerine yapan bir hocamız var
    yine sakatlanmış, zaten ilk başta çıkarılan 1 aya geri dönecek haberleri kasıtlı yalandı

• Konu neşelensin biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesinizmirliksk

Ula burda hamit E laf edenler siz gerçek galatasaraylı olamassiniz. Adam gerekirse maaş almam diyor . siz ne diyorsunuz. Hamitin bu takıma yaptıklarını hicbir oyuncu yapmamıştır. Tam bir profesyonel . hamit E. Laf atacaginiza burak-selcuk-olcan 3 lusune kısacası trabzondan gelenlere bakın bi. Takımı ikiye ayırıcılar resmen. Acilen bu 3 futbolcu takımdan gönderilmelidir.

Dedigin kadar gururlu olsaydi coktan iade ederdi kazandigi haksiz paralari

• quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

Duygun Yarsuvat'tan bomba açıklamalar!

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, gündeme dair flaş açıklamalarda bulundu.

20 Ağustos 2015, Perşembe Yorum Yaz
    A+A-
    Duygun Yarsuvat'tan bomba açıklamalar!
    Sarı Kırmızılılar'da Dursun Özbek'ten önce başkanlık koltuğuna oturan Duygun Yarsuvat, bomba açıklamalarda bulundu. İşte İstanbul Ajansı'na konuşan Yarsuvat'ın röportajı...

Savcılık tarafından Sneijder’in Gençlerbirliği maçındaki golüne takipsizlik kararının çıktığını hatırlatan Yarsuvat “Rakiplerinin sahada kaybettiklerini masa başında telafi etmeye çalıştıklarını söyledi. Ezeli rakibi Fenerbahçe’ye ve kalecisi Volkan Demirel’e göndermelerde bulununan Galatasaray’ın Eski Başkanı Yarsuvat Sneijder’den 2 gol yiyen Volkan’da şike mi yaptı?’ dedi.

Sadece Galatasaraylıların değil, rakiplerin de en sevdiği başkanlardan biri olarak görevini tamamlayan Duygun Yarsuvat, Sneijder’in Gençlerbirliği maçındaki golünün tartışılmasına, “Peki Volkan’ın Sneijder’den yediği golleri nasıl açıklayacaklar. Volkan şike mi yaptı. O kadar uzak mesafeden o goller yenir miydi? Ozaman Volkan’ı da savcılığa verselerdi” yorumu getirdi.

Türkiye Ligi’nin bu sezon antika dükkanına döndüğünü belirteren Galatasaray’ın 4 yıldızlı başkanı Duygun Yarsuvat “Ibrahimoviç iddialarının perde arkasını ilk kez İstanbul Ajansı Spor Müdürü Ahmet Yazıcı’ya açıkladı.

Volkan’ı da savcılığa versinler

- Sneijder’in Gençlerbirliği maçındaki golüne takipsizlik kararı çıktı. Ne söylemek istersiniz?

Bizim rakiplerimiz sahada kaybettiklerini masa başında kazanmaya çalışıyorlar. En son Shakhtar Donetsk maçında da yaptılar. Bunlar küçük mühendislik oyunları. Bunları yapmaya bir kulübün tenezzül etmemesi lazım. Çıkarsın takır takır oynarsın kazanırsın veya kaybedersin. Karşı taraf şunu yaptı ben hükmen galibim gibi sözlere gerek yok. Ben başkan olsam yapmam. Biz kendi sahamızda oynadığımız her maç öncesi kulüp başkanlarınla yemek veririz. O yemeğe Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav laf olur diye gelmedi. Alt tarafı yemek yiyoruz. Maç sonrasıda gol tartışıldı. Peki Volkan’ın yediği golleri nasıl açıklayacaklar.Volkan şike mi yaptı. İki tane Sneijder’den gol yedi. Bir sağ köşeden bir sol köşeden. Onuda savcılığa verselerdi. O kadar uzak mesafeden o goller yenir miydi? Saçma sapan şeyler bunlar. Kaleci elini uzatmışta sonra çekmiş. Böyle şey olmaz. Ona bakma ben kalecinin kız kardeşine bir Rolls Royce yollamış mıyım ona bak. O varsa şike dersin. Banka hesabına bak o haftalar banka hesabında şişme olmuş mu? Kendine ev almış mı? Genç bir sporcuyu perişan ediyorlar hakları var mı buna.

Ligimiz "Antika dükkanı" gibi

- Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Messi’yi Ronaldo’yu getirmek artık hayal değil açıklamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Türkiye ligi antika futbolcularla doldu. Hepsi çok güzel ama zamanında. Şimdi 33 yaşındaki bir futbolcuyu alıp -25 dereceye Sivas’a maç yapmaya götürür müsünüz? Bizim antrenörümüz Kalli vardı o Sivas’a gitmezdi. Bizim ligimiz zor bir lig. Antika eşya ile mücadele edemezsiniz. Sağlam olması lazım. Bana Ronaldo’yu 23 yaşında bugünkü paraları vermeden getirirsen ozaman iyi iş yapmış olursun. Türkiye ligi antikacı dükkanı oldu. Bütün iddialim Galatasaray takımının yaş ortalamasının 23 olması. Eğer böyle yaparsak dinamik bir takım oluşturmuş oluruz.

4. Yıldızı unutturmaya çalıştılar

- Fenerbahçe’nin yıldız transferlerini nasıl değerlendiriyorsunuz?

Galatasaray bu yıl 3 kupa 1’de yıldız alarak büyük iş yaptı. Rakiplerimiz de bu yıldızın etkisini azaltmak için bir takım isimler transfer ettiler. Van Persie büyük isim kimse hayır diyemez ama zamanında iyi isimdi. Van Persie iyi olsa Arsenal’den Manchester’dan yollanır mıydı? Hollanda milli takımı bu oyuncusundan vazgeçer miydi? Bir sakatlığı var heralde hala oynayamıyor. Bu gibi şeylerle Galatasaray’ı ezmeye çalıştılar. Başarımızı unutturmaya çalıştılar. Unuttursunlar. Biz kendimize yeteriz biz sessiz gideriz ama işimizi yaparız.
    İlişkili Haber

Kadir Topbaş'tan Galatasaraylılar'a müjde!

Ibrahimoviç’i 10 yıl önce alırdım

- Galatasaray başkanı olsaydınız Ibrahimoviç’i transfer eder miydiniz?

Ibrahimoviç sözleri seçim zamanında ortaya atıldı. Seçime dahi girmeyen başkan adaylarından biri. Ibrahimoviç’i getircem dedi. Hatta onun üzerine biz dedik ki gel bütçeye bakta ondan sonra Ibrahimoviç’i söyle şimdiden herkesi ayaklandırma dedik. Bu Mayıs ayında ortaya çıktı.Şimdi siz getirir misiniz? 33 yaşında egosu en yükseğe çıkmış kendinden büyük kimseyi görmeyen bir oyuncuyu. Aslında çökmeye başlamış. Bu futbolcudan ne verim alabilirsin. Takım disiplinini bozar. Şampiyon olmuş bir takım var onun futbolcularına haksızlık etmiş olursunuz. Mesela Burak’a haksızlık edilmiş olur. Birde o kadar parayı Ibra’ya neden veriyim. Galatasaray antikacı dükkanı değil. Antika eşya olarak çok iyi ama bana 10 yıl önce gel dediğimde gelmedi. Şimdi iyi olsa PSG bırakır mı? Futbolcular menajerler Türkiye ligini Avrupa’nın Dubai’si olarak görüyorlar. Bizden sonrada Dubai’ye gidiyorlar.

- Şampiyon kaçıncı hafta belli olur?

Onu cinci hocaya sormak lazım. Onlar bilir onu (Gülerek)

Galatasaray'ın Buraksız sahaya çıkmasını anlamadım

- Ligin ilk haftasında en çok hangi takımı hazır gördünüz?

Beşiktaş takımını beğendim. Halı sahada oynar gibi çok güzel goller attılar. Galatasaray’ı da seyrettim Buraksız sahaya çıkmayı anlayamadım. Daha sonra yapılan değişiklerle biraz kendine gelir gibi oldu takım ama Galatasaray takımı henüz hazır değil. Fenerbahçe 2-0 galip geldi ama oynadığı oyun tatmin edici değil.

Melo Galatasaray’ı kandıramadı

- Sizce Melo neden gitmekten vazgeçti?

Başkanlığım dönemimde Melo ben gidicem diye tutturdu. Kılımı kıpırdatmadım. Melo’nun ne istediğini biliyordum. Sözleşmemi 1 yıl daha uzatın diyordu. Melo’nun bütün numaraları bunun içindi. İtalya’da ‘Bidon’ olarak ilan edilmiş bir oyuncuyu bir İtalyan takımının yeniden alması hikaye. Ne dediler gel 1 milyon euro verelim. Melo bizden 3 milyon euro alıyor. Melo neden gitsin. Blöf yaptı ama kandıramadı bizimkileri.

- Tekrar başkan olmayı düşünür müsünüz?

Asker terhis olduğu kışlaya tekrar dönmez. Ben artık hep kışlanın dışındayım ama onlarla beraberim. Ben onlara yürek verdim. Artık ben yapabilirim diye çıkabilirler. Çünkü Galatasaray’a hiç bir şey olmaz. O kadar kuvvetli ve köklü ki. Sadece Galatasaraylılara doğruyu söyliceksiniz.

Galatasaray'dan yetişen birçok oyuncu bizi sattı

- Geçen yıl kadro dışı bırakılan Sabri’nin yıllık ücretinin 1.8 milyon euroya çıkarılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kulübün mali durumu içinde Sabri’nin yüksek para alması takım içinde nasıl değerlendirilir onu düşünmek lazım. Aslında Cüneyt Tanman’a sormak lazım neden böyle yaptı diye. Ama bakıyorum Sabri’den başka sağ bekte oynayacak adamda yok. Yavaş kalıyor. İleri gittiğinde geri gelemiyor. Orta yaptığında martılara kargalara yapıyor ama geçen yıl iyi bir performans ortaya koydu. Sabri’ye biraz daha zaman verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Galatasaray’ı seven Galatasaray’dan yetişmiş Galatasaray’ı satmayan bir adam. Biraz bunlara bakmak lazım. Birçok Galatasaray’dan yetişmiş oyuncu Galatsaray’ı satmıştır. Kimi söylediğimi de anlarsınız.

35 milyon Euro’yu ver Muslera’yı al

- Muslara’yı satmayı düşündünüz mü?

Muslera’ya 35 milyon Euro verseler ozaman hayır demem. Başka bir takım daha alırım. Hatta Muslera’ya da altın bir madalya veririm teşekkür ederim. Bu yıl olmazsa gelecek yıl bütün iyi oyuncularımızı alacaklar. Sneijder’i de Selçuk’u da alacaklar ama Selçuk gitmez diye düşünüyorum.

Duygun Başkanın açıklaması heralde hll olsun başkan bu yaşta

Satır aralarında mevcut yönetime çok güzel mesajlar vermiş helal olsun.

Örneğin: Tekrar başkan olmayı düşünür müsünüz?

Asker terhis olduğu kışlaya tekrar dönmez. Ben artık hep kışlanın dışındayım ama onlarla beraberim. Ben onlara yürek verdim. Artık ben yapabilirim diye çıkabilirler. Çünkü Galatasaray’a hiç bir şey olmaz. O kadar kuvvetli ve köklü ki. Sadece Galatasaraylılara doğruyu söyliceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: psirik

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orijinalden alıntı: shngzm

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: armindotuenabangnabruma

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum ama elimizde Carole gibi genç bir yetenek var nedense onu tercih etmiyoruz hala adam alma yada sabri ile oynama derdindeyiz ...

sabri nerde oynuyor carole nerde oynuyor?

Hocam Carole hem sağ bek hem sol bek oynayabilen bir oyuncu ;) LB/RB

nerden vardın bu kanıya carole sol ayaklı sağ beke koyduğunda nasıl kademe yapacak saçma sapan şeyler yazmayın

Ben genelde sağ ayağımı kullanırım ama kademe yaparken sol ayağımı kullanmak kolayıma gidiyor halı sahada falan. O yüzden ters kanatta oynarım genelde, sol bek gibi. Ümit Özat da sağ ayaklı sol bekti sanırım.

hocam zaten arkadaşların yanıldığı kısım şurası bana göre bekte görev yapan adam zaten genellikle her iki ayağınıda kullanmak için özel antrenmanlar yapıyor,

Roberto Carlos örnek verelim bir röpartajında sordular onada sol ayaklımısın sağ ayaklımısın diye dünya kupasında attığı frikikten sonra adamın verdiği cevap her iki ayağımıda geliştirdiğim için sabir bir ayağım yok

Benim anlamadığım şu arkadaşlar hemen oynayamaz diyorlar bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum, adam iki ayağını geliştirebildi ise rahatlıkla oynar arkadaş bu kadar basit

Bence mesela ayak meselesi değil de daha çok pozisyon bilgisi. Dünyanın en iyi kanataları bile ters kanata geçince afallayabiliyor.

Aynen performansına ne kadar etki edeceğini bilemeyiz. Birkaç maç denenebilir fakat sağ ayağını ne kadar kullanıyor bilmiyoruz.

Mesela Carole sağ ayağı ile şöyle ortayı yapabilecek mi? Gerçi yapsa da gol atan olmuyor. Amrabat'ta böyle keserdi yine atan olmazdı. İlla soluna çekip orta açacaksa zaman kaybımız olur.

Tarık kiralanıp, bir sağ bek alsak çok iyi olur. Tarık'a verilen 5 milyon euro çöpe gitti bari maaşından kurtulalım.

şaka bir yana abi önü bomboş sadece dokunsa cl direk katılan bir takımın yedek forveti bu kadar kötüyse ben maçı izlemedim ama o paslaşmanın ardından o topa deyiş gerçekten rezalet ötesi

• Fb gene hakeme dua etsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum ama elimizde Carole gibi genç bir yetenek var nedense onu tercih etmiyoruz hala adam alma yada sabri ile oynama derdindeyiz ...

nerden vardın bu kanıya carole sol ayaklı sağ beke koyduğunda nasıl kademe yapacak saçma sapan şeyler yazmayın

Ben genelde sağ ayağımı kullanırım ama kademe yaparken sol ayağımı kullanmak kolayıma gidiyor halı sahada falan. O yüzden ters kanatta oynarım genelde, sol bek gibi. Ümit Özat da sağ ayaklı sol bekti sanırım.

hocam zaten arkadaşların yanıldığı kısım şurası bana göre bekte görev yapan adam zaten genellikle her iki ayağınıda kullanmak için özel antrenmanlar yapıyor,

Roberto Carlos örnek verelim bir röpartajında sordular onada sol ayaklımısın sağ ayaklımısın diye dünya kupasında attığı frikikten sonra adamın verdiği cevap her iki ayağımıda geliştirdiğim için sabir bir ayağım yok

Benim anlamadığım şu arkadaşlar hemen oynayamaz diyorlar bende bunu anlamakta güçlük çekiyorum, adam iki ayağını geliştirebildi ise rahatlıkla oynar arkadaş bu kadar basit

Bence mesela ayak meselesi değil de daha çok pozisyon bilgisi. Dünyanın en iyi kanataları bile ters kanata geçince afallayabiliyor.

Aynen performansına ne kadar etki edeceğini bilemeyiz. Birkaç maç denenebilir fakat sağ ayağını ne kadar kullanıyor bilmiyoruz.

Mesela Carole sağ ayağı ile şöyle ortayı yapabilecek mi? Gerçi yapsa da gol atan olmuyor. Amrabat'ta böyle keserdi yine atan olmazdı. İlla soluna çekip orta açacaksa zaman kaybımız olur.

Tarık kiralanıp, bir sağ bek alsak çok iyi olur. Tarık'a verilen 5 milyon euro çöpe gitti bari maaşından kurtulalım.

şaka bir yana abi önü bomboş sadece dokunsa cl direk katılan bir takımın yedek forveti bu kadar kötüyse ben maçı izlemedim ama o paslaşmanın ardından o topa deyiş gerçekten rezalet ötesi

sorma hocam ya o pozisyon delirtti milleti. onu atmıcan da neyi atıcan sen, o paslaşmaları yapıp topu oraya kadar nefis getiren adamların emeğine yazık valla. bitirici vuruşu yapıp onu gol yapacak adam lazım takıma ama işte kimin umrunda, ş.liginde yine 4-5 yer böyle golleri de kaçırır 1 puan ile gruptan sallarlar bizi...

• vay be fenerbahçe maç kazandı diye seviniyor biz GALATASARAY olarak suskun asaletimizle gülüp geçelim arkadaşlarım.
  • Hamza Hamzaoğlu sürekli bundan içiyormuş
  • RICHAIRO ZIVKOVIC Umutun yerine alın şu adamı bonservisi artmamışken burak selçuk diktatörlüğü olmasa formayıda kapar buraktan ama malum umutun yerine ilaç gibi gelir hem genç hem ayaklarına hakim boyuda 187 forvet için iyi kafa topları zayıf biraz ama güzel oyuncu 2 3 seneye ajax feci para alır ama gs nin almasını isterim :D

• İLAÇ
  • quote:

RICHAIRO ZIVKOVIC Umutun yerine alın şu adamı bonservisi artmamışken burak selçuk diktatörlüğü olmasa formayıda kapar buraktan ama malum umutun yerine ilaç gibi gelir hem genç hem ayaklarına hakim boyuda 187 forvet için iyi kafa topları zayıf biraz ama güzel oyuncu 2 3 seneye ajax feci para alır ama gs nin almasını isterim :D

Fm15.avi

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorma hocam ya o pozisyon delirtti milleti. onu atmıcan da neyi atıcan sen, o paslaşmaları yapıp topu oraya kadar nefis getiren adamların emeğine yazık valla. bitirici vuruşu yapıp onu gol yapacak adam lazım takıma ama işte kimin umrunda, ş.liginde yine 4-5 yer böyle golleri de kaçırır 1 puan ile gruptan sallarlar bizi...

O gol olsaydı şuan 2 kat daha fazla konuşuluyordu gs ispanya medyasında. Ama afedrsin öküz topa vurmayı değil dokunmayı bile bilmiyor. Hani odun koysan diyorsun ya bazen orada odun olsaydı çarpıp girerdi içeri..

Gol zaten kaçırıyor ona artık alıştıkta şu pozisyona cidden tam anlamıyla yazık oldu. 2 yıl jenerik gol diye gösterilirdi rma ya atıyorsun birde boru dğil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

Konu neşelensin biraz.

Bunların pes yine açık kalmış anlaşılan

• kardeş fm 14 oynadım ve 10 dk içinde bıraktım bu kadar karışık bir oyunda görmedim kendimce biraz saygılı ol bu oyuncuyu 2 yıldır biliyorum ki eğer forumda olursan 3 4 yıl içinde bu sözümü unutma bu oyuncu ajax iyi bir yere gidicek bir kaç maçını yada videosunu izle anlarsın buraktan bile daha iyi vuruyor bana göre biraz düşünerek yorum at
  • 
Sayfa: önceki 18881889189018911892
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.