Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
597.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olcan birkaç yerde daha yazıldı da ts neden satsın bu adamı
    o tren çoktan kaçtı,3 kuruşun hesabını yapıp almadılar olcanı gidip yiğit i aldılar neredeyse aynı paraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry
    adam haklı.

fatih terim uzun yıllar kalacak.ilk yıldan hemen çeyrek&yari final vb. yüksek beklentilere girmeye gerek yok.önce avrupa'da istikrar yakalamalıyız.hem takımın çok eksiği var,bir anda onlarca transfer gelirse uyum sorunu yaşanacaktır.bu seneki avrupa hedefimiz gruplarda 3. olup uefa'da çeyrek final olmalı.yavaş yavaş olur bu işler.ağırlıklı olarak yedek transferleri yapılsa güzel olur.

Açıkçası Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gidip puan toplamak bana en mantıklısı geliyor. Sonuçta seneye ikinci olursak eğer, ön eleme oynayacağımızdan ve şuanki yerimizin pek de iyi sayılmadığından zorlu takımlarla mücadele etmek zorunda kalacağız. Ha, kolay takımlar geldi de ne oldu? Derseniz, diyecek bir lafım yok buna.
  • quote:

İBRAHİM SETEN‏@ibrahimseten
    Fatih Terim'in transferini istediği oyuncular Kalou, Hamit ve Gökhan Töre.. İnşallah 3'ünü de alabilirler

İlk etapta bu üç oyuncuyu alırsak süper olur
  • Kalou' nun ne özelliği var beyler beni hiç heyecanlandırmıyor nedense o isim. Chelsea' nin oyuncusuda değil bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

quote:

Fatih Terim'in transferini istediği oyuncular Kalou, Hamit ve Gökhan Töre.. İnşallah 3'ünü de alabilirler

Gökhan Töre, Hamit,Nuri Şahin,Kalou aman Allahım müthiş olur müthişşşş

Ama hayal dünyasında da yaşamamak lazım. Gökhan Töre yi büyük avrupa kulüpleri bize bırakmaz.Nuri Şahin de aynı. Bu yazılan isimlerden gelirse birtek Hamit gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

quote:

Gökhan Töre, Hamit,Nuri Şahin,Kalou aman Allahım müthiş olur müthişşşş

Ama hayal dünyasında da yaşamamak lazım. Gökhan Töre yi büyük avrupa kulüpleri bize bırakmaz.Nuri Şahin de aynı. Bu yazılan isimlerden gelirse birtek Hamit gelir

Gökhan törenin menajeri geçen sezon ortasında bir açıklamısını okudum gökhan ş.liginde oynayan bir takıma gitmek istiyormuş gs ş.ligine giderse transfer kolaylaşır dedi inşallah bizi tercih eder
  • dikine adam geçecek toplara vuracak oyuncu lazım amrabat ribery keita tarzı bu sene bunlardan biri olsa takım açık ara şampiyon olurdu(son maça kalmazdı +9 saymıyorum) ama kanatlar işlemiyor
  •  Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

• Şimdi radyoda dinledim real madridden nuri ve hamiti istemişiz onlarda yanında lass'ı da verelim demişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer döneminin başlamasına az kaldı. Mantık çerçevesinde ben de kendi fikirlerimi paylaşmak istedim.

Öncelikle Servet,Riera,Baros ve Serkan ın gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yiğit,Sercan,Mehmet Batdal forma şansı bulabilecekleri takımlara kiralanmalı. Ayhan ise futbolu bıraktı.

İlk etapta 8 tane oyuncuyu kadrodan eledik. Bu sezon geri dönecek oyuncular var. Stancu,Pino,Culio gibi. Bu oyunculardan en az bir tanesi takımda kalmalı. Bu ismin kim olacağı konusunda son kararı Fatih Terim vermeli.

Böylece 29 kişilik kadroyu 19 kişiye düşürmüş olacağız.

Fernando Muslera
    Ufuk Ceylan
    Aykut Erçetin

Tomas Ujfalusi
    Semih Kaya
    Hakan Balta
    Gökhan Zan
    Emmanuel Eboue
    Sabri Sarıoğlu
    Çağlar Birinci

Selçuk İnan
    Yekta Kurtuluş
    Engin Baytar
    Ceyhun Gülselam
    Aydın Yılmaz
    Emre Çolak
    Pino/Culio/[Stancu F]

Johan Elmander
    Necati Ateş

Gelelim transferlere.

İlk olarak Felipe Melo nun bonservisi mutlaka alınmalı. Başkan ın açıklamalarından yola çıkarak bir sonraki transferimiz forvet olmalı. Forvete yetenekli ve yeteneğini ispatlamış,genç ve çok yönlü bir oyuncu alınmalı. Bu isim bana göre tartışmasız Matias Suarez.

Devre arası ismi bizimle anılmıştı. Şampiyonlukla birlikte elde edilen gelirlerle bu oyuncu mutlaka alınmalı. Forvette oynayabildiği gibi sağ ve sol açık olarakta oynayabiliyor.Bu hususta bizim çok işimize yarayacak oyuncu. Her iki ayağını da kullanabilmesi çok büyük avantaj. Başkan Ünal Aysal ın "uzun bir yola çıkıyoruz. Genç ve geleceği olan isimlerle ilgileneceğiz" açıklamasına uyan bir oyuncu. 1 hafta önce 24 yaşına girdi.

http://www.transfermarkt.de/de/matias-suarez/profil/spieler_66660.html

Bu iki transferden sonra yerli isimlere yönelmek gerek. Kanatlarda ve stoperde sıkıntı var.

Hamit Altıntop alınacağını düşünüyorum. Hem kanatlarda hem de orta sahada oynayabilen bir oyuncu. Çok iyi transfer olur.

Stoper mevkisine Ömer Toprak,Serdar Taşçı,Serdar Aziz,Kemal Tokak gibi isimlerden bir tanesi alınmalı. Hangisi uygunsa o.

Son olarak Burak Yılmaz,İshak Doğan ve Alper Potuk alınmalı.

Yeni Kadromuz

Fernando Muslera
    Ufuk Ceylan
    Aykut Erçetin

Tomas Ujfalusi
    Semih Kaya
    Emmanuel Eboue
    Hakan Balta
    Serdar Aziz/Kemal Tokak/Ömer Toprak
    İshak Doğan
    Çağlar Birinci
    Sabri Sarıoğlu

Selçuk İnan
    Felipe Melo
    Hamit Altıntop
    Alper Potuk
    Yekta Kurtuluş
    Engin Baytar
    Ceyhun Gülselam
    Aydın Yılmaz
    Emre Çolak
    Pino/Culio/[Stancu F]

Johan Elmander
    Matias Suarez
    Burak Yılmaz
    Necati Ateş

25 kişilik kadromuz

Hakan,Burak,Semih gibi oyuncularla Şampiyonlar liginde başarılı olamayız diye düşünenler de vardır. Nitekim haklı da olabilirler. Ancak detaylı düşünmek gerek. Her an yabancı sınırı düşürelebilir. Ligdeki yabancı sınırı 5 e düşerse büyük sıkıntı yaşarız. Bu ligde hiçbir kaliteli yabancı oyuncu yedek beklemez. Beklemeye tahammül edemez. Bekleyecek oyuncudan da Avrupa da ne kadar verim alırız orası muamma. Yabancı sınırı saçmalığı kalkana kadar elimizden fazla birşey gelmez.

İLK 11

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

yada

Alternatif Kadro

• Kadroya baktığımızda Riera Baros Serkan Kurtuluş Servet'ten kurtulmalıyız öncelikle.Ayhan zaten futbolu bıraktı.Bunların dışında Sercan Mehmet Batdal kiralık olarak verilmeli diye düşünüyorum.Culio ve Stancu'ya gelecek olursak Stancu'nun kiralık olarak verilmesi , Culio'nun ise alternatif kadroda iyi bir yedek olacağını düşüyorum.Kazım ise bence gönderilmemeli , evet belki iyi değildi ama ilk yarı da birçok pozisyonda bir şekilde katkısı oldu.Bunların dışında ihtiyacımız olan şeyler forvet kanat oyuncusu ve bir stoper olmalı.Genel olarak bakarsak Hamit,Burak,Gökhan Töre,Nuri,Amrabat,Serdar Aziz,Guidetti,Matias Suarez,Nilmar gibi oyuncular ve türevlerini düşünmeliyiz.Özellikle Matias Suarez bitiriciliği gayet iyi olan bir oyuncu.Elmander'in yanında çok iyi olacağını düşünüyorum.Her ne kadar alınması çok zor olsa da yönetim uğraşmalı bana göre.

Muslera
    Eboue Ujfa Semih Hakan
    Hamit Melo Selçuk Gökhan
    Suarez Elmander

Muslera
    Eboue Serdar Semih Hakan
    Hamit Melo Selçuk Amrabat
    Nilmar Elmander

Muslera
    Eboue Semih Ujfa Hakan
    Hamit Melo Selçuk Gökhan
    Guidetti Elmander

Çeşitli kadrolar yazdım 4-4-2 sisteminde.Şampiyonlar Ligi'ne göre 4-3-3 lük bir kadro düşünürsek ;

Muslera
    Eboue Semih Ujfa Hakan
    Nuri Melo Selçuk
    Hamit Elmander Gökhan

Muslera
    Eboue Semih Ujfa Hakan
    Nuri Melo Selçuk
    Hamit Suarez Amrabat

şeklinde alternatif kadrolar yapabiliriz.Evet yukarda bazı oyuncuları almamız gerçekten zor olsa da sonuçta bu takım Galatasaray ve seneye Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki mesajıma eklemeyi unutmuşum. 25 kişilik bir kadro oluşturdum. 25 kişilik kadro idealdir.

Bu sezon Almanya ligini şampiyon bitiren Dortmund un kadrosunda 25 oyuncu var. Şampiyonlar ligi finaline çıkacak olan Bayern Münih in kadrosundaki oyuncu sayısı 25.

Seri A yı namağlup şampiyon bitiren Juventus un kadrosu 25 kişiden oluşuyor. Bu sezon Uefa Avrupa liginde final oynayan Atletico Bilbao nun kadrosunda 25 oyuncu var. Porto ve Benfica gibi takımlarımıza örnek olabilecek iki Avrupa devinin kadrosunda 25 oyuncu var. Kadrodaki oyuncu sayısı çok önemli. O yüzden kadroyu kurarken her türlü husua olabildiğince dikka ettim. Bu ufak bilgilendirmeyi de eklemek istedim.

Ayrıca Kazım ı unutmuşum. Kazım ı da kiralayabiliriz.
  • Naptınız yav uçmuş herkes.
  • herkes başlamış yine fantazilere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

Scout ekibimiz önermiş sanırım

http://www-herzog.transfermarkt.de/tr/raul-ruidiaz/profil/spieler_129724.html

Bu da videosu sağlam birine benziyor.
  • quote:

quote:

Scout ekibimiz önermiş sanırım

http://www-herzog.transfermarkt.de/tr/raul-ruidiaz/profil/spieler_129724.html

Bu da videosu sağlam birine benziyor.

John Guidetti : Galatasaray benim için Man City'e resmi teklifte bulundu. İstanbul'da kariyerime devam edebilirim. (Sabah Gazetesi)

Raul'ün linkini düzelttim bu arada
  • John iyi bir oyuncu gelmesini isterim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.