Şimdi Ara

Galatasara-1461 Trabzon Yüklü Girmelimiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok yattıktan sonra düşük orana yüklü girmeye başladım bilen bilir son zamanlarda burda çok sordum kuponlarım genelde tutuyor yüklü girdiğimden 40-50 alabiliyorum bi maçta.Tempobet 1.22 oran açmış 250tl atmayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.

• Değmez.
  • ben atıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: raunk

Değmez.

Hocam görüşünüz için teşekkürler 2-3 oranlı kuponlara 10-20 atıp yanmaktansa 1.20 orana 200 atıp 40 alıyorum bu yöntemle 3-4 gündür iyi kazanç sağladım zaten ordan gelen parayı basıcam gene 250 atsam 1.22 den 55tl kar eder.Bakalım artık yorumlara göre atıcam yada atmıyıcam
  • Nesinede 1.05 vermiş ben tek maç oynasam 433 Eskisehirspor - Karabukspor üst oynarım 1.55 oran sizde daha fazladır genede içinden ne geçiyorsa onu oyna kupa maçları belli olmaz.
  • Baska mac bulmalisin bence galatasarayin genc ve yedeklerle cikicagi kesin fener maci var cunku tamam kupayida birakmaz ama uzatmalarada gidebilir mac ayni orandan baska mac bulursun kolaylikla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklü girilmez ama 1461 Trabzon'un gol atar oranı 2,35. Ben ona atarım birşeyler. Galatasaray galibiyetine oynamanı tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla gaza geldim oynadım ama pişman oldum açıkcası akşam kuponu eklerim buraya eskişehir ve bursa maçlarınıda 0.5 üstü yaptım 300 attım kupona zaten bu 300 ü de böyle kazandım böyle gitsin artık geçtim paradan alıştırdım kendimi :)
  • Hocam rahat ol.Galata yedeklerlede çıksa en az iki fark yapar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Hocam rahat ol.Galata yedeklerlede çıksa en az iki fark yapar.

Bende öyle düşünüyordum halada düşünüorum bir fb lide olsam gs e güvenim daha fazla açıkcası ama fener-gs maçı kafamı karıştırdı ben zaten yedeklerle oynarsa kötüdür e inanmıyorum çünkü bu yedekler oyuncu değilmi sonuçta tamam aslar kadar iyi değil ama hepside milyon dolarlık adamlar şu takım yedekler yüzünden yenildi filan saçma bence.Tahminim beşiktaş-ofspor maçı gibi sonradan atarlar yönünde.Yada ilkten atıp çekilir en kötü durumda bile 1-2 oyuncu değişikliğiyle alınır diye düşünüyorum ama dediğim gibi kaybetsemde o kadar koymaz
  • abi maç üst bitecek 1.60 oran var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sukru26es

Nesinede 1.05 vermiş ben tek maç oynasam 433 Eskisehirspor - Karabukspor üst oynarım 1.55 oran sizde daha fazladır genede içinden ne geçiyorsa onu oyna kupa maçları belli olmaz.

ilk yarıda dediğim gibi eses üst yaptı. Bastıysan tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0130

abi maç üst bitecek 1.60 oran var

demiştim beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.