Şimdi Ara

GALATA KULESİNE NASIL GİDERİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
43.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yarın galata kulesine gideceğim. İlk olarak metrobüse binip zincirlikuyuda inicem. Ordan metroya binip taksime mi geçeceğim? Taksimden biraz uzun sürmezmi yürümek? Daha yakın bir yol varsa yardımcı olabilirmisiniz ne kadar kısa yol olursa okadar iyi olur

Bahçelievlerde oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Bahçelievlerden metrobüse bin. Perpa durağında in .
    Şişhane - Şişli dolmuşlarına bin sonra . En son durakta in.
    Duraktan biraz yukarı yürü sağa dön kuleyi görürsün zaten olmadı sor birine her türlü gösterir duraktan 5 dakika bile yok yürüme mesafesi
  • Metrobüs > mecidiyeköy > metro > taksim > 10dk yürü galataya in.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Hocam Bahçelievlerden metrobüse bin. Perpa durağında in .
    Duraktan biraz yukarı yürü sağa dön kuleyi görürsün zaten olmadı sor birine her türlü gösterir duraktan 5 dakika bile yok yürüme mesafesi

Hocam kız arkadaşımla gideceğim icin dolmusla ugrasmak istemiyorum. Dolmus cok dolastırıyor. İkimizde ilk kez cıkacagız kuleye o yüzden fazla bir bilgim yok kuleye nasıl gidileceği hakkında. Daha önce gitmistim ama 4 sene önceydi. Kuleye cıkmamıstım. cok fazla hatırlamıyorum. Dolmus olmadan nasıl gidebilirim baska bir alternatif yokmu

• tarifler şaka gibi

kardeşim metrobüse geç cevizlibağda in oradan kabataş tramvayına bin karaköy durağında in yokuşu tırman kulenin dibindesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Metrobüs > mecidiyeköy > metro > taksim > 10dk yürü galataya in.

Hocam bende böyle düsündüm ama taksimden galata 10 dk mı yürüme mesafesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: Daqadaqa

Hocam Bahçelievlerden metrobüse bin. Perpa durağında in .

Hocam kız arkadaşımla gideceğim icin dolmusla ugrasmak istemiyorum. Dolmus cok dolastırıyor. İkimizde ilk kez cıkacagız kuleye o yüzden fazla bir bilgim yok kuleye nasıl gidileceği hakkında. Daha önce gitmistim ama 4 sene önceydi. Kuleye cıkmamıstım. cok fazla hatırlamıyorum. Dolmus olmadan nasıl gidebilirim baska bir alternatif yokmu

Hocam Metrobüs ile mecidiyeköy , ordan metro ile taksim yap .
    10 15 dk'da kule'ye gidersin dümdüz aşağıya doğru in istiklalden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

tarifler şaka gibi

kardeşim metrobüse geç cevizlibağda in oradan kabataş tramvayına bin karaköy durağında in yokuşu tırman kulenin dibindesin

Hocam tranvaya zeytinburnundan binsem olur dimi?

Birde metrobus>mecidiyeköy>metro>taksim yapsam olmuyormu böyle dahamı uzun sürüyor yol

• arkadaşım neden mecidiyeköye yönlendiriyorsunuz adamı oradan metro falan ne gerek var

cevizlibağdan tramvaya binecek karaköy de inecek kulenin dibinde zaten oradan sonra çıkar istiklali dolaşır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reclamation

Metrobüs > mecidiyeköy > metro > taksim > 10dk yürü galataya in.

Hocam bende böyle düsündüm ama taksimden galata 10 dk mı yürüme mesafesi

Bahçelievlerden galataya gitmen 1 saat bile sürmez. Ben 10 dakikadan da az sürede ulaşıyorum meydandan yürüyerek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

tarifler şaka gibi

Hocam tranvaya zeytinburnundan binsem olur dimi?

Birde metrobus>mecidiyeköy>metro>taksim yapsam olmuyormu böyle dahamı uzun sürüyor yol

oradan da binersin fark etmez cevizlibağda da binersin,karaköy de iniyorsun yolun karşısına geç zaten millet yokuşu çıkıyor meşhur zürafa sokak yokuşu kule de hemen orada
  • Karaköyden inip o yokuşu çıkmak baya yorar bence.ama metroyla taksimde inip istiklalden aşağı doğru yürürsen daha uzun olacaktır ama yokuş değil en azından hemde istiklali görürsün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

Karaköyden inip o yokuşu çıkmak baya yorar bence.ama metroyla taksimde inip istiklalden aşağı doğru yürürsen daha uzun olacaktır ama yokuş değil en azından hemde istiklali görürsün.

Bende böyle düsünüyorum hocam. Sanırım böyle yapacagım. Ama kız arkadasımlada tramvay olayını değerlendiririm. Kararımızı yarın veririz. Ama büyük ihtimal metroyu tercih edeceğim

• Zeytinburnuna git ordan tramwayla karaköyde in kafanı kaldır karşında

• hatta ben senin yerinde olsa eminönünde inip köprüden yürürdüm kız arkadaşımla
  • Yorumlar icin herkese teşekkürler arkadaşlar

• Atla bahçelievlerden metroya, in zeytinburnunda ordanda tramvaya aktarma yap karaköyde in ki zaten diğer arkadaşlar da böyle belirttiler. Komple raylı taşıma ile gitmiş olursunuz rahat olur.
  • Uçak tut kulenin üstne kız arkadşnla atlayn adranln yaşyn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana güven , metrobüsle mecidiyeköye gel , metroya bin şişhane durağında in ,,st,klal caddesi çıkşından çık , oradan 3 dakika yürüyeceksin .. taksimde inme boşuna istiklali yürüme ..
  • Gezmeye gidiyorsunuz taksimden galataya yurumek iskence olmamali. Ben bi cikamDim suraya tristlerden sira gelmemisti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.