Şimdi Ara

GALAKTİK FEDERASYON ELÇİSİYİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakında bizleri görebileceksiniz kardeşlerim. Hazırlıklı olunuz federasyona katılmak için bu fırsatı değerlendirin yada kosmoz da ufak bir toz tanesi olarak yaşamaya devam edin , insan ırkı çok önemli bir yol ayrımına gelmenin eşiğindedir kardeşlerim bu yükselişi bazı şeylerin varlığını kabul edenler galaktik insan sıfatına erişmiş olacaklar lakin bu geçişi başaramayanlar korkularına yenilenler kendilerini evrenin merkezi görenler yok olmaya mahkum olacaklar , sevgili kardeşlerimiz bu yolculukta sizleri yanlız bırakmayacağız federasyon elinden gelen desteği yapacaktır bundan emin olunuz , diktatörleriniz bizim varlığımızı bildiği halde sizlere açıklamamaktadır federasyonumuzun kanunları gereği üzerinde gelişmiş toplumların yaşadığı ve kendilerine ait bir yönetim sistemi bulunan gezegenlere hiç bir şekilde müdahele etmemiz mümkün değildir ancak liderleriniz sizleri kandırmaya devam ederek zenginlik içinde yaşıyorlar , kardeşlerim federasyonumuzun verdiği kararı sizlerle paylaşmak isterim ; Dünya'ya bir filo gönderip varlığımızı tüm dünya halklarına açıkca göstermek , dünya ülkelerin başkanları ile görüşmeler ve halkın tepkisinin gözlemlenmesi , dünyada bulunan tüm iletişim araçlarının kontrolünün geçici olarak alınması ve Galaktik Federasyon Komutanı Haslv Coerl ' in tüm dünyaya yapacağı galaktik bilinç uyandırma insanların bilinçlendirilmesini amaçlayan konuşma yapılmasına karar verilmiştir. Filo'nun varış tarihi 11.05.2014 olarak belirlenmiştir.İyi bir gelecek için hazır olun kardeşlerim.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ASUS PRIME B550M-K // RYZEN 5 5600 // SAPPHIRE RX6700 PULSE 10GB OC // KINGSTON FURY DDR4 3200MHZ 2*8 GB // KINGSTON NV2 M2 500GB // WD 2TB HDD USB3.0 // GAMETECH COLDER MESH CASE // AOC 22V2Q 21.5" 75Hz FREESYNC IPS // WINDOWS 10 PRO

• _____________________________
  • Telefon teorisinden daha iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • Hi Luke. Im your father.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 30 Temmuz 2013; 4:41:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden 10 OA uzaklıkta galaktik federasyon üssündeyim , şuan sizin bildiğiniz herşeyi biliyoruz çünkü bizler teknolojik olarak sizlerden çok üstünüz ve zihninizi okuyabiliriz , sizi bir hareket zorlayabiliriz ancak bu bizim yasalarımızda suç unsurudur , konuştuğunuz dili sizin zaman kavramınızla 1 saniyede öğrendim , bu yazdıklarımı ciddiye alın bu tür olayların olamayacağını savunuyorsanız sizin için iyi bir gelecek olmayacak emin olun , burada dünyada bu websitesinde neler olduğunu en ince detaylarına kadar biliyorum , bu bilgileri bilmemizin imkansız olduğunu dilinizi konuşamayacağımızı savunmayın , herşeyi biliyoruz sizden farklı olduğumuzu sanmayın bizlerinde tıpkı sizin gibi 2 kolu 2 bacağı var , ancak ırklarımızın kökenleri çok farklı yönlerden geliyor bunları açıklamam dini inançlarınızı sarsabilir , dünyada yaşanabilecek bu kaos ortamının sorumluluğunu alamayız , belirttiğim tarihte ilk temas kurulacak kardeşlerim hazırlıklı olunuz.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    ASUS PRIME B550M-K // RYZEN 5 5600 // SAPPHIRE RX6700 PULSE 10GB OC // KINGSTON FURY DDR4 3200MHZ 2*8 GB // KINGSTON NV2 M2 500GB // WD 2TB HDD USB3.0 // GAMETECH COLDER MESH CASE // AOC 22V2Q 21.5" 75Hz FREESYNC IPS // WINDOWS 10 PRO

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamsan gelirsin

Büyük kalkan kubbemi Anti Gar ımı Plasmamı Gausumu bastım bekliyorum kardeşim . Hadi Gel yerse

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.