Şimdi Ara

Galaksy ace , HTC wildfire veya...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefon alacagim. iPhone 4 ile beraber 4 sene falan gitsin istiyorum.

Butce en fazla 760-780 .

Samsung galaksy ace
    Htc wildfire
    Sony ericson x10 mini.

Tercihim galaksy ace ten yana fakat arayuzu dusunduruyor, wildfire alayim desem 2.1 ve islemci hizi vsvs olarak geride kaliyor. Se x10 mini ler ne kadar ki? Onerirmisiniz? Ulkemizdeki SE destegi malum...

Yardimci olursaniz sevinirim.

• önerilerinden en iyisi ace olur..istersen p503'e de göz atabilirsin..ikinci el düşünür müsün ?
  • Bende bu üç cihaz arasında kaldım.Bunlardan HTC wildfire önde gibi.HTCye 2.2 Froyo güncellemesi geldi ve Flash Desteği var.İşlemcinin düşük kalması o kadarda önemli olmuyor aslında.Kamerasıda iyi.
  • intertten video izlemek benim icin onemli diyorsan wildfire iyi tercih olur flash destegiyle ,
    x10 mini 2.1 yazilimi mevcut 2.2 yazilim destegi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 29 Mart 2011; 23:59:41 >
  • Oyle de arkadaslar flasha gerek varmi ki? Html 5 git gide buyuyor. Ve youtube uygulamasi falan yok mu android icin? Vardir mutlaka. Ama javalar gibi tiklayinca m.youtube a yonlendirmicek
  • Haa birde ace'e sense arayuzu kuramazmiyim?
  • Yukarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen bunların içinde olan ACE ile çıkacak olan Wildfire S arasında hangisi olur ?
  • Wildfire s mi? O ne zaman cikar? Goruslerinizi belirtiniz
  • wildfire s daha iyi tercih olur
    quote:

Orijinalden alıntı: t4m3r

aynen bunların içinde olan ACE ile çıkacak olan Wildfire S arasında hangisi olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    wildfire s daha iyi tercih olur
    quote:

aynen bunların içinde olan ACE ile çıkacak olan Wildfire S arasında hangisi olur ?

Wild fire S 2. Ceyrekte cikcak sanirim ve 600 mhz 2.3 512 ram ve rom gorunuyor. İslemci hizi az degil mi?

Sizce ben napmaliyim? Vatandaki %20 indirimden yaratlanip alacagim bugun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 30 Mart 2011; 15:31:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

Orijinalden alıntı: cudam
    wildfire s daha iyi tercih olur
    quote:

Wild fire S 2. Ceyrekte cikcak sanirim ve 600 mhz 2.3 512 ram ve rom gorunuyor. İslemci hizi az degil mi?

Sizce ben napmaliyim? Vatandaki %20 indirimden yaratlanip alacagim bugun.

galaxy ace alabilirsin
  • galaxy ace özelliklerine göre çok pahalı gönül almak ister ama o kadar parada vermek istemem şahsen

htc hd2 yada wildfire s 2 si arasında tercih ede bilirim
  • Galaksy ace aldım arkadaşlar süper telefon öneririm herkese.
  • hayırlı olsun güzel tercih
  • quote:

Galaksy ace aldım arkadaşlar süper telefon öneririm herkese.

hayırlı olsun güle güle kullan
  • quote:

Galaksy ace aldım arkadaşlar süper telefon öneririm herkese.

darısı başıma dostum
  • Sağ olun arkadaşlar. İlk android telefonum. Yabancilik ceksemde harikulade bir isletim sistemi. SD kart verdiler yaninda 2 gb class kaç bilmiyorum ama telefon super.

Root etmeden de marketi actim problem yok.

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar
    ANDROİD MARKETİ AÇMA:

(Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek)
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak.(BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK.)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.