Şimdi Ara

Gaip ten çığlık sesi duymak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece başıma gelen olay ps3 te red dead redemption oynuyordum yanımda kuzenim yatmaya hazırlanıyor, oynarken bir anda çığlık sesi duydum bi 10-15 dakika sonra ise hirildama ile karışık hümkurme( yasli amcalarin yaptığı olay) kuzene soruyorum o ses neydi ne sesi ben bir ses duymadım diyor o da yarı uykulu uyandigimda da hoparlör bozuk gibiydi ses gelmiyordu 3-5 kapatip açınca ses gelmeye başladı böyle bir play daha önce başına geleen oldumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başına gelen kimse yokmu bu arada çabuk korkan biriyim bu olaydan 2 gün öncede kuzenlerin ısrarı ile korku filmi izlemiştim cok paronayak biriyimdir cok düşünürüm

• Gaip kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Gaip kim

Kuzeni herhalde
  • üç harfli olabilir kardeş. adını unuttum ama insan ve hayvan sesi çıkartabilen bi tür. insanlara görünmezler, hayvan suretine girebilirler. çok sinirlenicekleri bi durum olmadığı sürece insanlara zarar vermezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

üç harfli olabilir kardeş. adını unuttum ama insan ve hayvan sesi çıkartabilen bi tür. insanlara görünmezler, hayvan suretine girebilirler. çok sinirlenicekleri bi durum olmadığı sürece insanlara zarar vermezler

Adam ciddi ciddi açıklamış ya
  • Oyundan gelmiştir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çalan zil sesi neden azalır?
    14 yıl önce açıldı
    araçtan gelen ıslık sesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rüzgar uğultu yapmıştır. Bizim çatıdan da siren sesi gibi ses oluyor sabahtan beri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Rüzgar uğultu yapmıştır. Bizim çatıdan da siren sesi gibi ses oluyor sabahtan beri.

Olabilir belkide oyundan geldi emin değilim

• Anladık PS3'ün var.

• Bu olaydan bu kadar korktuysan vay senin erkekliğine. Yanında insan var üstelik. Sen tek sokağa çıkma gece hele gece yolculuğuna hiç bulaşma.
  • Ben de dün sabah dolap kapağının sert bir şekilde kapanma sesiyle uynandım kalktım eve baktım herkes yatıyor. Önce bi tırstım sonra döndüm yattım takam kafana.
  • Sakın arkana bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daedra Malthael -- 29 Ağustos 2014; 10:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orchid

Bu olaydan bu kadar korktuysan vay senin erkekliğine. Yanında insan var üstelik. Sen tek sokağa çıkma gece hele gece yolculuğuna hiç bulaşma.

Sadece böyle olaylara takilirim takıntım var gozumle gorebildigimden korkmam

• Su koskoca evren sadece insan hayvan ve bitkilerden mi ibaret? Siddetle karsi cikiliyor da.

• quote:

Orijinalden alıntı: incioz

Su koskoca evren sadece insan hayvan ve bitkilerden mi ibaret? Siddetle karsi cikiliyor da.

Bilemiyorum

• Gaip e bunun onur kırıcı bir davranış oldugunu soyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Gaip e bunun onur kırıcı bir davranış oldugunu soyle.

Peki.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.