Şimdi Ara

GA-P35C-DS3R Yardım Lütfen Cok Acil!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GA-P35C-DS3R anakart alcam ve oc yapmak istiyorum ama bu ankartın rev 2.0 ve rev 2.1 olarak revizyonları var 2.0 ve 2.1 arsındaki fark ne hangisinde daha iyi oc olur Şimdiden Tesekkürler Lütfen cevap yazın!!!

• revizyon farklarını bilmiyorum ama o/c performansının ddr3 desteklediği için düşük oldugu söyleniyor.forumda okuduğum kadarı ile p35 ds3r daha iyiymiş.
  • sonuna kadar desteklıyorum trokan kardesım sakın olakı P35C-DS3R almayın aldırmayın p35ds3r cok daha ıyı bır kart bı kere kartın sag alt kosesı bos kartın ısmını yazmıslar
  • p35İN p35Cden daha iyi oldugunu bilmiyordum entresan. @shabani kartın sag alt kosesinde bisi olmaması kotu oldugu anlamına mı geliyor acıklayabilirmisin lutfen...
  • elbette hocam bısı bulamamsılar extradan bos bırakılmıs sen hıc gordunmu baska anakartlarda bole bısı bu sadece dsc3 lerde boyle
  • Ya anakartan Sağı dolu boş diye anakartı kötüledinizya nasıl bi zihniyet bu anlamadım.Anakart gayet iyi hatta son derece iyi.İlerisi içinde iyi DRR3 destekliyor.Kesinlikle performansla alakası yok İster DRR2 iser 3 senin seçimin.Oc konusundada gayet başarılı.Bende kullanıyorum Dahada ilerlere giderdim ancak ramlar yüzünden daha gidemedim.Anakartın hiçbir kusuru yok.En son bios larınıda yükle tertemiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrakON

revizyon farklarını bilmiyorum ama o/c performansının ddr3 desteklediği için düşük oldugu söyleniyor.forumda okuduğum kadarı ile p35 ds3r daha iyiymiş.

Ne kadar düşük ?

Benim kartım P35C DS3R 6750 işlemcimi voltaj vermeden 3.4 ghz de kullanıyorum şu an stock fan ile kullananların yorumlarını önemseyin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Ocak 2008; 20:10:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • piyasaya rev 2.1ler ne zaman gelir bilmiyorum. Lakin 2.1 bekleyeceğim diye 2.0 almıyorsanız çok fazla kazanç beklemeyin derim.
    Buradaki kayda değer tek fark ram hızı olarak 1200 desteklenmesi. p35c deki ddr3 desteğini önemsemiyorum. fiyat kategorisini düşünürsek bununla kullanılacak ddr3 ramler oldukça tuzlu. Ayrıca ddr3 max. 1333'e kadar verilmekte, yani şimdiden demode.
    Combo mantığı burada efektif sonuç vermemiş. Hep demekteyim ddr3 alacak adam şuan için x38 alır. x38 demek pci-ex 2.0 desteği demek.
    şimdi siz ddr3 için bunu alacaksınız seneye pci-ex 2.0 desteği için iç geçirecek 8800GT'nizin son demlerini tam performansta yaşayamayacaksınız belkide.
    Arkadaşlar bu kartlar arasındaki fiyatlar atla deve değil tabiki. Önemli olan elimizdeki sistemi uyumlu çalıştıracak bir anakart. İçimize dert doğurmaması

DS3R yi tercih etmemizdeki en önemli iki etken adını aldığı durabilitesi(D) ve raid (intel) desteğidir. GA-P35-DS3R nin vadettiği stabilite ve O.C. perf. bu fiyata başka verenj kart yoktur.

• hmm haklısın hocam benım kuskum acaba asus p5k e wifi bu karttan daha stabıl ve daha yuksek o.c. limi
  • quote:

shabani
    yapabilirsiniz.
    hmm haklısın hocam benım kuskum acaba asus p5k e wifi bu karttan daha stabıl ve daha yuksek o.c. limi

ikiside aynı performansta sayılır.öyle uçurumlar olmaz zaten aralarında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: trakianboy

piyasaya rev 2.1ler ne zaman gelir bilmiyorum. Lakin 2.1 bekleyeceğim diye 2.0 almıyorsanız çok fazla kazanç beklemeyin derim.
    Buradaki kayda değer tek fark ram hızı olarak 1200 desteklenmesi. p35c deki ddr3 desteğini önemsemiyorum. fiyat kategorisini düşünürsek bununla kullanılacak ddr3 ramler oldukça tuzlu. Ayrıca ddr3 max. 1333'e kadar verilmekte, yani şimdiden demode.
    Combo mantığı burada efektif sonuç vermemiş. Hep demekteyim ddr3 alacak adam şuan için x38 alır. x38 demek pci-ex 2.0 desteği demek.
    şimdi siz ddr3 için bunu alacaksınız seneye pci-ex 2.0 desteği için iç geçirecek 8800GT'nizin son demlerini tam performansta yaşayamayacaksınız belkide.
    Arkadaşlar bu kartlar arasındaki fiyatlar atla deve değil tabiki. Önemli olan elimizdeki sistemi uyumlu çalıştıracak bir anakart. İçimize dert doğurmaması

DS3R yi tercih etmemizdeki en önemli iki etken adını aldığı durabilitesi(D) ve raid (intel) desteğidir. GA-P35-DS3R nin vadettiği stabilite ve O.C. perf. bu fiyata başka verenj kart yoktur.

ikisindede intel raid desteği var ve ikiside katı kapasitörlü.. p35c-ds3r de o.c. olarak kesinliklikme mükemmel..p5b deluxe ın çalıştırmadığı 1200 ddr2 ramleri kolayca çalıştırdı.. fsb olarakda 480 aylardır kullanıyorum... daha da gider ama benim işlemci maksimum 490 fsb yapıyor..

• P35C-DS3R ve E6750 3.2 Ghz de hiç voltaj vermeden,stok fan ile stabil olarak kullanıyorum.Powersupply olarakta FSP 350 Watt mevcut.
  • Yorumları okudum Bende 1-2 gün içinde P35C DS3R almayı düşünüyorum, bu kartın DDR3 üde destekliyor olması bir eksimidir ?

İşlemci C2D 6750

Ramler 2x OC-Z 1 GB 800 Mhz

Ekran Kartı Asus 8800GT

Ben OC da ilk deneyimimi bu sistemle yapmak istiyorum şu sıralar bunu ögrenmeye çalışıyorum, fakat işlemci fanı Power Suply ve kasa konusunda seçim yapamadım
    Gerçek 400 Watt Fresby ve Asus Çift Fanlı bir kasa düşünüyorum bu parçalardan önerebileceniz varsa bekliyorum,
    Bana önerebileceniz oc degerleri İşlemci Ram ve Anakart tavsiyeleriniz ve yapılış yolları ile ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • OC da yapcaksan bence iyi bir power alman gerek sana tasiyem FSP Epsilon 600watt iyi bir secim olcak senin için kasa olarakta Enermax chakra benim cok hosuma gidiyor eminimki seninde hosuna gidecektir
  • Bu arada ddr3 u dsetekliyor olması hiç eksi olurmu arkadasım tam aksine ileri donuk oldugu anlaamına gelir yanii.Tabi ddr3 belleklerin fiyatları dusunce[:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatixx

Bu arada ddr3 u dsetekliyor olması hiç eksi olurmu arkadasım tam aksine ileri donuk oldugu anlaamına gelir yanii.Tabi ddr3 belleklerin fiyatları dusunce[:)

aslında yukarıdaki arkadaşın da belirttigi gibi ddr3 ü sadece 1333 mhz e kadar destekliyo.
    siz her ne kadar ileriye dönük desenizde ddr3 1333 mhz oldugu sürece ddr2 ile pek performans farkı olmayacagı için 1600 mhz fln almamız gerekecek hissedilir bi artış için.
    dolayısıyla bana göre o kartın ddr3 desteği pek bi şey ifade etmiyor...
  • quote:

flyingelephant

Bu arada ddr3 u dsetekliyor olması hiç eksi olurmu arkadasım tam aksine ileri donuk oldugu anlaamına gelir yanii.Tabi ddr3 belleklerin fiyatları dusunce[:)

aslında yukarıdaki arkadaşın da belirttigi gibi ddr3 ü sadece 1333 mhz e kadar destekliyo.
    siz her ne kadar ileriye dönük desenizde ddr3 1333 mhz oldugu sürece ddr2 ile pek performans farkı olmayacagı için 1600 mhz fln almamız gerekecek hissedilir bi artış için.
    dolayısıyla bana göre o kartın ddr3 desteği pek bi şey ifade etmiyor...

+1
  • 1333 diye üstünde çalışmıycak die bişi yok ya... ddr2 yede 1066 demiş ama 1230 da da fıstık gibi çalışıyor...

işlemci fsb sinede 333 demişti ama o da 480-490 çalışıyor hiç yorulmadan aynı hesap yanii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 17 Ocak 2008; 9:34:34 >
  • bence ddr3 lerin piyasaya yerleşmesi ve makul düzeye fiyatının düşmesi 2 yıl alır.ozamana kadar da 1333 o/c la bile yetersiz kalır gibi geliyor
  • iyi bu kart ddr3 hiç takmasan bile zeten süper bi kart.. yanında bide ddr3 desteği olmuş kötümü.. biz bunu tartışıyoz zaten... ddr3 süz boarddan aşağı kalır yanı yok yanında bide ddr3 desteği var .. bence bu kart alınır... zaten aldım orası da ayrı konu:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.