acaba bu anakarta en ıyı ıslemcı ne takabılırım un yuksek olarak oyun ıcın sunakı ıslemcım phonom x2 var bu kartın kaldırabılecegı un yuksek ıslemcı hangısı tesekkurler parası onemlı degıl
alttaki verdigim lınkten incele yanlız o karta yatırım yapmak nekadar dogru tartışılır kolay gelsin
Phenom x2ler x4 oluyor yav bence bi anakart al onunda çekirdeğini aç yardır :)
bu aakartla işlemcının cekırdegını 4 yapamazmıyım bırde bu cekırdek acma nasıl oluyor overclok yapma nasıl oluyor kardes yardımcı olurmusunzzzz
quote:
Orijinalden alıntı: baba2144
bu aakartla işlemcının cekırdegını 4 yapamazmıyım bırde bu cekırdek acma nasıl oluyor overclok yapma nasıl oluyor kardes yardımcı olurmusunzzzz
O anakartın öyle bir desteği vrmı bilmem eski ddr2 anakartlarda olmuyor deniyordu bence ddr3 e de geçme vakti gelmiş ben olsam değiştirmem işlemciyi anakart alır çekirdeğini açar biraz overclock (asus anakart alırsan ugrasmıyorsun programın içinden bir tuşa basıyorsun oluyor kendi kendine :))
yane kotumu kardes almıyımmı bnde dıyorum bu kart nıye ucuz 95 wat desteklıyo doru napıyım sence ama fx desteklıyor ıslemcı olarak
kardes sen bana lınk gondermısın ama bu msı degıl bnım suandakı kartım gıgabytın benım cocuktan alcanm anakart bu degıl msı yazdım kodunu bu anakart desteklıyormu 125 wattt
La al uç üstüne kon 2gb ddr2 ram + 30lira am3+ anakart çekirdekde aciliyor onda al al :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme