Şimdi Ara

GA-M61PME-S2P (rev. 1.0 bu anakarta en ıyı ıslemcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • acaba bu anakarta en ıyı ıslemcı ne takabılırım un yuksek olarak oyun ıcın sunakı ıslemcım phonom x2 var bu kartın kaldırabılecegı un yuksek ıslemcı hangısı tesekkurler parası onemlı degıl

• alttaki verdigim lınkten incele yanlız o karta yatırım yapmak nekadar dogru tartışılır kolay gelsin

AMD Phenom II X4
    AMD Phenom II X6

işlemcilerden seçebilirsiniz

http://www.cpu-upgrade.com/mb-Gigabyte/GA-M61PME-S2P(rev._1.0).html
  • Phenom x2ler x4 oluyor yav bence bi anakart al onunda çekirdeğini aç yardır :)
  • bu aakartla işlemcının cekırdegını 4 yapamazmıyım bırde bu cekırdek acma nasıl oluyor overclok yapma nasıl oluyor kardes yardımcı olurmusunzzzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba2144

bu aakartla işlemcının cekırdegını 4 yapamazmıyım bırde bu cekırdek acma nasıl oluyor overclok yapma nasıl oluyor kardes yardımcı olurmusunzzzz

O anakartın öyle bir desteği vrmı bilmem eski ddr2 anakartlarda olmuyor deniyordu bence ddr3 e de geçme vakti gelmiş ben olsam değiştirmem işlemciyi anakart alır çekirdeğini açar biraz overclock (asus anakart alırsan ugrasmıyorsun programın içinden bir tuşa basıyorsun oluyor kendi kendine :))
  • MSI 760GM-P23 (FX) AM3+ AMD 760G+SB710 DDR3 1333MHZ bu anakartı alcam adama bndekı 2 gb ddr2 ram vercem ustunede 30 tl vercem degıscem sence ıyımı
  • http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=3009
    am3 lerde yalnızca 95watt tdp li leri destekliyor,o kısma dikkat..listede yanında NA yazanları desteklemez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yane kotumu kardes almıyımmı bnde dıyorum bu kart nıye ucuz 95 wat desteklıyo doru napıyım sence ama fx desteklıyor ıslemcı olarak
  • kardes sen bana lınk gondermısın ama bu msı degıl bnım suandakı kartım gıgabytın benım cocuktan alcanm anakart bu degıl msı yazdım kodunu bu anakart desteklıyormu 125 wattt
  • La al uç üstüne kon 2gb ddr2 ram + 30lira am3+ anakart çekirdekde aciliyor onda al al :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.