Şimdi Ara

Ga-ex58-ud5 ve asus hd6870 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ga-ex58-ud5 anakartım var ve i7 930 işlemcim 800 watt power supply takılı bende bir niyet asus hd6870 aldım ekran kartı takıldığı zaman sistemi açıyor ama ekrana görüntü vermiyor yani sistemin açıldığını görüyorum ama ekranda ne bios ekran goruntusu ne başka bir görüntü çıkmıyor ya ekran kartı ile ilgili bir sorun var yada eksik yaptıgım bir şey anakartın bios updatenı yaptım ama sorun devam ediyor yardımlarınıza ihtiyacım var kolay gelsin.



  • baska ekran kartı bulun takın deneyin açmıyorsa anakartınızda sorun vardır buyuk ihtimalle...

    ekran kartınızıda baska pc de deneyin. baska pc de acmıyorsa yada sizin bilgisayarda baska ekran kartı ile goruntu veriyorsa garantiye yollayın kartı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tolgacem

    baska ekran kartı bulun takın deneyin açmıyorsa anakartınızda sorun vardır buyuk ihtimalle...

    ekran kartınızıda baska pc de deneyin. baska pc de acmıyorsa yada sizin bilgisayarda baska ekran kartı ile goruntu veriyorsa garantiye yollayın kartı

    Sistem başka ekran kartı ile goruntu veriyor ama ekran kartı denicek başka bir sistem yok o yuzden bende grantiye gonderdim.
  • çok basit gelebilir ama soruym dedim güc kablosunu taktınzmı ekran kartının insan bazen unutabiliyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ParaBende

    çok basit gelebilir ama soruym dedim güc kablosunu taktınzmı ekran kartının insan bazen unutabiliyor :)

    Tabi insan bazen basit ayrıntıları unutuyor ama taktım 5 -6 defa ac kapa yapınca goruntu gelıyor her seferınde windosu actıgını hissediyorum ama ne hikmet ise görüntü gelmiyor.
  • ilginç bir durum, kartın kendisinde sıkıntı vardır mutlaka.
    aynı kartı sorunsuz kullanıyorum, yenisi gelir rahat edersiniz...
  • @dapzar
    Anakartının Bios sürümü nedir ?
    Eski VGA kartını takıp anakart biosunu güncelleyip 1 dene istersen belki sorununu çözebilir keza VGA sorunu ile ilgili eski 1 bios güncellemesi olmuş ( F5 26/02/2009 1. Improve VGA card compatibility ) şu an anakartın Revizyon 1 ise F13 beta mevcut diyor bunu 1 dene, zaten işlem masaüzerinden 2 dakikada hallediliyor sorununu çözemese bile 1 şey kaybetmezsin.

    Edit : Link : Ex58 - UD5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 8 Kasım 2010; 11:11:52 >




  • http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-x58a-ud5_10.html Kart bu evet dediğin gibi yatpım zaten f6 versiyonda bios ama hala sorun devam ediyor anakartı garantiye gondericem birde power değiştirip denemem lazım parçalarda ust duzey olunca bizim gıbı ufak sehırlerde denemekde zor olur.
  • Dün topladığımız bir sistemde benzer sorun vardı. Başka bir monitöre(dvi çıkış) görüntü geliyordu ancak aldığımız analog monitörde görüntü yoktu. Ekran kartı kutusundan çıkan dvi>vga çeviriciyi vidalarından sonuna kadar sıkarak taktığımda analog monitöre görüntü geldi. Çeviriciden kaynaklı bir sorun da olabilir. Deneyecek başka sistemin olmaması kötü olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.