Şimdi Ara

g700s vs G602 Yorumlar-Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, uzun bir süredir Logitech G5 mouse kullanıyorum, kablosuz bir mouse almak istiyorum, Hem PC hemde Macbookla kullanıcam alıcağım mouse'u.. Yalnız ben mousepad kullanmıyorum, masam ahşap be G5 sıkıntısız bir şekilde çalışıyor.. Bu doğrultuda siz ne tavsiye edersiniz?

G700s mi almalıyım yoksa G602 ' mi?

G700s 20-30 lira daha pahalı ama mühim değil

• PVH kullanıcısına yanıt
    G700s in g602 den tek kötü diyebileceğimiz yanı pilin (şarjın) yoğun kullanımda max 2 gün gitmesi, G602 de bu süre haftalarla ölçülüyor. Onun dışında bütün yönlerden G700s daha üstündür. Ama bu demek değilki G602 kötü bir mouse. Sadece G700s in bir tık altı gibi düşünülebilir. Siz en iyisi bir teknoloji mağazasında her ikisinide bir göz atın (elinize hangisi daha iyi oturuyor bakın), hangisini alırsanız alın sizi üzmeyecektir.
  • Hocam G602 ahşap masa üzerinde sıkıntı yapmadan çalışır mı? Fps oyunlarında tepkisi nasıldır (kablosuz olduğu için soruyorum)
    Ben G700 kullanıyorum G602 için çok net konuşamam. Ama bildiğim kadarıyla mouse ayakları ahşap masa üzerinde test ediliyor (hatta 250 km ömür biçiyorlardı g700 ve 602 için). Fps oyunlarında G700 1 ms tepki süresiyle biraz daha avantajlı, g602de bu süre 2ms.
  • G700's almaya daha yakın gibiyim, beni tek düşündüren şarj olayı.. G700s'i herhangi bir şekilde PC kapalıyken şarj etme şansım var mı?
    Ben bu işler için masamda şarjlı piller bulunduruyorum, kullandıkca şarj edip hazır durumda bekletiyorum. Ama bilgisayarınız kapalı durumda şarj etme özelliği varsa (usb gücünü kesmiyorsa) sorun olmaz. Ayrıca sizin için test ettim, standart micro usb uçlu şarj cihazlarıda mouseu şarj ediyor. Tabi uzun süreli bir deneme olmadı, oluyomu diye bir iki dakika şarjda bıraktım.
  • Çok teşekkürler hocam,

Hızlı al sitesi güvenilirmidir acaba? en ucuz hızlıal da gözüküyor 215tl

http://www.hizlial.com/logitech-g700s-rechargeable-gaming-mouse-910-003423/10277524
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir daha Razer mouse almam
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Ben oradan sürekli alış veriş yapıyorum, genel olarak sorunsuz diyebilirim. Hatta G700 de oradan almıştım.
  • Kargo süresi konusunda sıkıntılar yaşanmış daha evvel, aynı gün kargo diyor g700s için ama inşallah öyledir
    Eğer hızlı gönderi diyorsa sorun olmaz. Ama bütçeniz sıkıntılı ise n11 den daha ucuza alabilirsiniz. Yeni üyelere 11 tl hediye veriyorlar. Ya da üyeyseniz pepsi kapakları 11 tl veriyor. Gerçi 211 e düşer en fazla.
  • Yok hocam 10 lira sorun olmaz yeterki hizli sekilde gelsin. Yarin siparis vermeyi dusunuyorum insallah stok vardir ve tedarik surecinde falan diye bisey cikmaz karsima siparis verdikten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • g502 veya g402 ye bakmanizi oneririm hocam, g5 in successorı g502 idi galiba emin değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archspire -- 12 Ekim 2014; 15:27:54 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • G502 kablolu degilmi hocam?

• G serisinde 700 ve 602 kablosuz, diğerleri kablolu (aktif olarak satılanlarda)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

G502 kablolu degilmi hocam?

evet hocam kablolu, kablosuz kısmı gözümden kaçmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • g700 kullanıyorum tek şikayet ettiğim yönü pil süresinin düşüklüğü yukarıda bir arkadaş sormuş ben pc kapalı iken usb üzerinden şarjda bırakabiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen_69

g700 kullanıyorum tek şikayet ettiğim yönü pil süresinin düşüklüğü yukarıda bir arkadaş sormuş ben pc kapalı iken usb üzerinden şarjda bırakabiliyorum

Ben de g700s ve g602 arasında kaldım. Hard-core oyuncu değilim. Casual gamer diyelim. Ve photoshop vs kullanıyorum. G700s deki Scroll özellikleri fazla tuş sayısı çekiyor. G602 nin de şekli Şemali güzel ve Pil olayı var. Bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

g700 kullanıyorum tek şikayet ettiğim yönü pil süresinin düşüklüğü yukarıda bir arkadaş sormuş ben pc kapalı iken usb üzerinden şarjda bırakabiliyorum

Ben de g700s ve g602 arasında kaldım. Hard-core oyuncu değilim. Casual gamer diyelim. Ve photoshop vs kullanıyorum. G700s deki Scroll özellikleri fazla tuş sayısı çekiyor. G602 nin de şekli Şemali güzel ve Pil olayı var. Bilemedim

Bende arasında kalmıştım işte, g700s aldım.. Tek sorunum pil olayı.. Ben bilgisayar kapalıyken USB'den de şarj edebiliyorum.. Buda kesmedi beni şöyle bir alternatif geliştirdim;

http://www.amazon.com/gp/product/B003D7LHK4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Link'te ki ürünü aldım (yolda).

Sağlam 2 adet pil alıcam şarj edilebilir.. Büyük ihtimalle Varta alırım..

Pil bittikçe değiştiricem, diğerleri şarj olurken ben g700s'i kullanmaya devam edicem..

Peki mouse u kullanım sıklığınız nedir. Dpi I düşürüp kullanınca pil ömrü uzamiyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PVH

quote:

Orijinalden alıntı: spidey99

quote:

Bende arasında kalmıştım işte, g700s aldım.. Tek sorunum pil olayı.. Ben bilgisayar kapalıyken USB'den de şarj edebiliyorum.. Buda kesmedi beni şöyle bir alternatif geliştirdim;

http://www.amazon.com/gp/product/B003D7LHK4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Link'te ki ürünü aldım (yolda).

Sağlam 2 adet pil alıcam şarj edilebilir.. Büyük ihtimalle Varta alırım..

Pil bittikçe değiştiricem, diğerleri şarj olurken ben g700s'i kullanmaya devam edicem..

Hocam pil olayina rağmen g700s alinir mi? Ne diyorsun? Yabancı sitelerde 2 günde bir şarj ediyoruz diyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.