Şimdi Ara

G550 Hata Veriyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aylık G550 kullanıcısıyım,ilk aldığımda recovery dvd almadım.Win7 64bit kurdum ve kullandım 3 aydır her açtığımda 4-5 tane .ddl Win32 hatası veriyor forumdan bir arkadaş virüs bulaşmıştır format at dedi ama atmadan halletmek istiyorum.

Boot cdsini takıp onar dediğimde ''Bilgisayarınıza yakın zamanda taşınabilir mp3 taktıysanız çıkartıp yeniden başlatın...'' gibi bir şeyler diyor ama usb den takılı hiçbir şey olmuyor.Takılı mp3 falan yok yani :) Nasıl oluyor bu iş anlamıyorum

Bu hatalar için ne yapmam lazım?
    Yardımcı olursanız çok sevineceğim.

• 18 kişi bakmış,yokmu arkadaşlar bir cevap yazabilecek?
    Yardım edebilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 28 Mart 2010; 17:43:49 >
  • up
  • kaspersky yada nod32'in internette recovery cdleri var bul indir, cd den boot eder virus taraması yaparsın, bulamazsan vs. o zmana nod32 kur makinaya direk onunla tarat
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

kaspersky yada nod32'in internette recovery cdleri var bul indir, cd den boot eder virus taraması yaparsın, bulamazsan vs. o zmana nod32 kur makinaya direk onunla tarat

Teşekkürler.
    Peki hocam usb den taktığım hiç bir şeyi güvenle çıkart yapamıyorum,o sorun da mı virüsten kaynaklıdır?
  • bu adresten bilgisayarının modelini seçip yükleme yapabilirsin :
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.do?country=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: andreas35

bu adresten bilgisayarının modelini seçip yükleme yapabilirsin :
    http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/homeLenovo.do?country=tr

Hocam teşekkürler ama ne için verdiniz linki,sorunumun giderilmesi için neyi yükleyeceğğim
  • dostum kurulum cd'sine gerek olmayan "one key recovery" özelliği var cihazda; tek tuşa basarak format atabiliyorsun. sanırım en temiz çözüm bu olacak ama kayıtlı dosyaların vs. gidebilir; daha önce hiç denemedim.

sana verdiğim linki incelersen orda her türlü konuda destek alabileceğin lenovo yüklemeleri var.
  • işletim sisteminizden kaynaklaniyor olabilir bence format en iyi çözüm olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.