Bildirim
G53SW Model Bilgisayarımın Klavye Işığı Yanmıyor??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Aynı sorun bendede var benim bazı fonksiyon tuşlarımda çalışmıyor....sürücüleri tekrardan yüklememe rağmen sorun çözülmedi...ilk açılışta klavye yanıp sönüyor yani elektriksel bir arıza yok üstelik..... _____________________________ -
Emin degilim de, atk driverlari olmali onlari kaldirip tekrar yukleyin veya guncelleyin ama donanimsalsa durum kotu _____________________________ -
biostan ayarı olabilir sistem configurasyon bölümünü gözden geçirin _____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı -
denetim masası/programlar ve özellikler/atk package/onar yaptım sorunum çözüldü....Teşekkürler... _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler