Şimdi Ara

G502 cift tiklama sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar yaklasik 3.5 sene boyunca 2 adet G500 mouse kullandim ve ikisinde de double click problemi yasadim, garantiye gonderiyordum ayni sekilde geri geliyordu. G500 e benzer bi mouse almak istiyorum, g402 vs g502 ikisi de ergonomi olarak iyi duruyolar ama bunlarda da cift tiklama sorunu yasar miyim? G502 veya G402 alip da cift tiklama sorunu yasayanlar varmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinos -- 3 Nisan 2015; 19:55:19 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinos

    merhaba arkadaslar yaklasik 3.5 sene boyunca 2 adet G500 mouse kullandim ve ikisinde de double click problemi yasadim, garantiye gonderiyordum ayni sekilde geri geliyordu. G500 e benzer bi mouse almak istiyorum, g402 vs g502 ikisi de ergonomi olarak iyi duruyolar ama bunlarda da cift tiklama sorunu yasar miyim? G502 veya G402 alip da cift tiklama sorunu yasayanlar varmi?

    Hocam burada kullanıcının sana cevap yazması düşük olası sen araştıracaksın, ayrıca sanki okumuştum bunları gene Logitech ' ten soğudum diyenler mevcuttu, Steelseries rival öneririm ben.
  • Logitech mouse'ların click latency/debounce time'ları düşük olduğu için çift click sorunu yaşama şansın daha yüksek, evet.

    Tamiri en kolay olan sorun heralde, switch'in içini acıp metalik kısmın üst ufak parçasını düzeltince hemen düzeliyor, servisin düzeltmemesi kötüymüş.





  • Brightmist B kullanıcısına yanıt
    Yukardaki islemi ben denedim onceden ama yapamadim acikcasi, o duzelttigi metal seriti de cok kotu bi hale getirdim :P. Bu omron switchleri 1-2 dolar gibi fiyatlara satiyorlar ama onlari degistermesi bu yukardaki islemden daha zordur heralde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinos -- 3 Nisan 2015; 20:30:56 >
  • Sensor PCB'sini tabandan ayırdıktan sonra lehim makinasıyla rahat şekilde değiştirilebilirler.
  • Yeni serisinde switch ler değiştiği için problem oladabilir olmayadabilir ben henüz bir şikayete rastlamadım yeni seride çift tıklama ile ilgili, fakat araştırman da iyi olur tabi.
  • Hocam bende 2 tane G500 kullandım. İkisi de çift tıklama yapıyordu. Logitech'in mouseları gerçekten insanı soğutuyor. Elimde 2 yıldır Razer Deathadder 2013 var ve çok memnunum. Aynı problemleri yaşamak istemiyorsanız Razer veya Steelseries markalarını tercih etmelisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook menu cubugu sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Methous

    Hocam bende 2 tane G500 kullandım. İkisi de çift tıklama yapıyordu. Logitech'in mouseları gerçekten insanı soğutuyor. Elimde 2 yıldır Razer Deathadder 2013 var ve çok memnunum. Aynı problemleri yaşamak istemiyorsanız Razer veya Steelseries markalarını tercih etmelisiniz

    Debounce time iki uclu dertli değnek.

    Çift tıklama sorunu yapma şansı düşük olan mouse'larda aynı click latency her input'unuza yansıyor:

     G502 cift tiklama sorunu?




  • Yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun yaşamadım daha önce logitech kulaklık harici ürün kullanmadığım için şikayetinizi bilemiyorum.Razer mamba kullanıyordum 502 okadar çok alıştımki ilk günden razer kaldırdım bi köşede duruyor.Fps tarzı oyunları ağırlıklı oynuyor iseniz tavsiye ederim çok fps oynamıyor iseniz alternetif ürünlerede bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.