Şimdi Ara

G500 e pad

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • g500 e hangi pad önerirsiniz sanalmarketim in pad i işimi görür mü ?

ek olarak edifier m1350 kullanıyorum memnunum fakat uyduları çok vasat arkadaşımın elinde kullanmadığı jwin m 320 var özelliklerde benimkinden 2-3 kat daha üstün jwin m 320 kullanan varmı kalite olarak nerelerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ne Veriyim Abime -- 10 Aralık 2012; 18:06:41 >

• Aynı mouse ile daha önce khan gaming series bir pad kullanmıştım.Çokta pahalı bir şey değildi ama kaliteliydi,tavsiye ederim.
  • sanalmarketimden alıcağım için parça parça sitelerden almak istemiyorum pad sanal marketimden olursa daha iyi olur
  • Steelseries QcK mini yada normal, herturlu ince ve guzeldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roccat Sense al baya ince kullanımı rahat, Daha kalın istersen Qck heavy yada Goliathus large. Ama fiyat olarak sense nin iki katı fiyata sahipler.
  • Razer Goliathus small işini görür. Large çok yer kaplıyor zaten iyi bir FPS oyuncusuydan en az 1500 hassiyet ile oynarsın small da rahat rahat yeter yanı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Razer Viper Mini
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de g500 e pad arıyorum ama forumda herkes başka bir şey diyor, birinin iyi dediğine biri kötü diyor ...Ondan kararsız kaldım
  • sanalmarketim padle Qck aynı alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

sanalmarketim padle Qck aynı alabilirsin

Hocam kullandınız mı kalite farkı var mı g500 ile uyumlu mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquerorbc

quote:

Orijinalden alıntı: CloserTR

sanalmarketim padle Qck aynı alabilirsin

Hocam kullandınız mı kalite farkı var mı g500 ile uyumlu mudur?

mail atıp sormuştum qck ile aynı üretim.doku,yapı,yükseklik.üstündeki yazıdan dolayı fiyatı uygun,g500 ilede uymludur heralde her fare çalışr :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.