Şimdi Ara

G500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanım Bölümüne açtım bakan bile olmadı ben de buraya açıyorum.

Beyler oyun için bi kulaklık almayı düşünüyorum 120 130 liraya kadar da bütçem var. Bilgisayarımın kulaklık girişi tekli yani ayrıca mikrofon için bi giriş yok ona göre bi kulaklık arıyorum. Aklımda Bloody G500 var. 105 lira hbde. Alınır mı sizce. Aslında 3hv2 bakıyordum bulamadım hiçbir yerde.

• Merso G500 sandım geldim, gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Donanım Bölümüne açtım bakan bile olmadı ben de buraya açıyorum.

Beyler oyun için bi kulaklık almayı düşünüyorum 120 130 liraya kadar da bütçem var. Bilgisayarımın kulaklık girişi tekli yani ayrıca mikrofon için bi giriş yok ona göre bi kulaklık arıyorum. Aklımda Bloody G500 var. 105 lira hbde. Alınır mı sizce. Aslında 3hv2 bakıyordum bulamadım hiçbir yerde.

Hoş geldin arkadaşım ben cep telefonun kulaklığını kullanıyorum

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Şimdilik ben de telefonunkini kullanıyorum ama benim kulaklarım sorunlu kulakiçi kulaklık kulağımda durmuyor. Sürekli yavaş yavaş kayarak çıkıyor. Bu da sinirlerimi bozuyor. O yüzden böyle kulaklık alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5chizo

Şimdilik ben de telefonunkini kullanıyorum ama benim kulaklarım sorunlu kulakiçi kulaklık kulağımda durmuyor. Sürekli yavaş yavaş kayarak çıkıyor. Bu da sinirlerimi bozuyor. O yüzden böyle kulaklık alıcam.

Haklısın arkadaşım kulakiçi kulaklık beyni etkiliyor baş dönmesi ağrısı yapıyor tehlikeli

• trplayer kullanıcısına yanıt
    Aynen gece uyutmuyor bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Edifier S730 vs Logitech Z623
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.